2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 150 پست
مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

عروس تو عروسیش شادباش میگیره نه وسط هر مراسمی 🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂

والا منم عروس ترکهام 

از فردا هی میرم هی قر میدم میگم باید به من شادباش بدین 

تو نی نی سایت یاد گرفتم 🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عروس تو عروسیش شادباش میگیره نه وسط هر مراسمی 🤣🤣

عروس اگه عروس باشه تو هر مراسمی شاباش میگیره بلهههههه 😎

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین اینکه دوست نداری بری یا بمونی یا میخوای از الان میختو سفت بکوبی و حالشونو بگیری به خودت مربوطه ‌و تو این موضوع راهنماییت هم میکنم 😅😂

اما این ماجرایی که گفتی اصلا چیز خاصی نبوده که بخوای حتی بهش فکر کنی چه برسه به همسرت بگی ‌. خودتو درگیر این حاشیه های بیخودی نکن ‌. وگرنه زندگی رو کوفت میکنی به خودت

خخخخ بگو وظیفتونه😂😂

من میخمو سفت کوبیدم 

میدونن وظیفه اس 🤣🤣

عروس اگه عروس باشه تو هر مراسمی شاباش میگیره بلهههههه 😎

شادباش آخه نهایت یه تومنه دیگه 

عروس اگر مثل من باشه کاری میکنه پدرشوهر و مادرشوهر سرویس جواهر خانوادگی رو بهش بدن 😎 

شادباش آخه نهایت یه تومنه دیگه عروس اگر مثل من باشه کاری میکنه پدرشوهر و مادرشوهر سرویس جواهر خانواد ...

اوووف کلاسهاتون کی و کجا برگزار میشه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم