2777
2789
عنوان

توشوکم بعد ده سال مادرشوهرمو شناختم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 52 پست
چله بقره دعا و طلسم رو باطل رو می‌کنهاگه خوندنش برات سخته تند خوانیش رو دانلود کن بذار تو خونه پخش ب ...

پسرم مشکلات رفتاری داره کلافم کرده دائم خونمون دعوا دادوبیداد پرخاشگری امروز نزدیک بود خودکشی کنم نمیدونم میگم نکنه چیزی باشه 

ولی خوب زیاد خونمون نمیان هفت هشت ماه یبار همشم نشسته یجا من دائم کل خونه روزیررو میکنم براتمیزی تاحالا چیزی ندیدم فقط تو وسایل شوهرم یبار یه دعا دیدم که البته خودش خبر داشت گفت برازق وروزی مغازه است نگاش کردم راست بود فک کنم پرتش دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجب دعا اینو بگم من اصلا هیچ جوره تو کتم نمیره ولی ی گوشه از ذهنم رو ی معما گرفته 

ی خواستگار پر پاقرص از فامیل  داشتم سنم کم بود  ک چند بار جواب رد میدادم بهش ی بار خونه مون ختم قرآن داشتیم مادرش اومد و من چون جزئ اضافه نبود جزئ دست خودمو دادم بهش برا همین دقیقا یادمه کدوم کتاب دست مادرش بود . بعد چند ماه ک داشتبم مرتب میکردیم لاش ی برگه دیدم تا شده و چسب شده ک نمیدونم چرا ننداختم و بازش کردم عربی توش نوشته بود فهمیدم دعا هست اما گذاشتم موند همونجا تا چند یال هیچ جوره نمیشد ازدواج کنم همچنان همون آقا خواستگارم بود تا اینکه ی بار اونو برداشتم انداختم چاه توالت چند ماه نشد ازدواج کردم و همزمان خواستگارای خیلی عالی اومد برام اون مدت ک خودشون میگفتن چند ساله میخواستیم بیایم جور نمیشد الان موندم قضیه چیه کاش ی توضیح علمی براش بود 

مینیمال 
فقط چون فک نمی‌کرده مادرشوهرش اینکاره باشه تعجب کرده همین گویا نترسیده

حالم یجوره هم اضطراب هم انگار یه حسی که چرا باید توهمچین خانواده ای باشم من توعمرم ازاین چیزا نه دیدم نه تو خانوادم بوده 

شاید اونم یه چیزی گفته شما الکی ترسیدی

حرف پدرشوهرم چی که گفت هروقت خواستی بچه بیاری بهم بگو یجا بلدم‌ کاری میکنه پسر بیاری اهل دکتراینا نیست منظورش دعا بود

جدی ؟ چه جالب چقدر خطرناکن این آدما

آره خیلی میترسم از اون خانم. رفتارش هم عجیبه سنش بالاست هوو داشت سی سال پیش هووش همینطوری نشسته می میره بعد اون همسرش کلا رهاش میکنه ولی هیچکس نفهمید بینشون چی گذشت

همه میگن اهل جادو جمبله ولی زندگی داغونی هم داره خدا میدونه 

مینیمال 
پسرم مشکلات رفتاری داره کلافم کرده دائم خونمون دعوا دادوبیداد پرخاشگری امروز نزدیک بود خودکشی کنم نم ...

این چیزا هم ممکن دلایل روانشناسی داشته باشه هم طلسم 

و خب حتما لازم نیست کاغذی تو خونه‌اتون انداخته بشه

از راه دور هم امکانش هست

دعا هم نباید دور بندازید تو آب روان باید انداخته بشه

حالا انشاءالله که در حد همون حرفا بوده مراقب باشید تهمت زده نشه

این چیزا هم ممکن دلایل روانشناسی داشته باشه هم طلسم و خب حتما لازم نیست کاغذی تو خونه‌اتون انداخته ب ...

من چیزی نمیگم ببین من غریبه ام برای همین اونقدر دیر شناختم و الان توشوکم جاریم دخترعمشونه گفت زنداییم به ظاهرساده میادو همدیگرو متهم کردن به اهل جادو جنبل اونا ازهمه چی هم خبر دارن قاعدتا