2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93619 بازدید | 515 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضیا مروارید و دُرّ طلا هستن...😁😁😁البته فقط از نظر اعجوبه ای مثل شوهر استارتر با اینکه شوهر دارن ...

فقط از ماست آهن زنگ زده است شانسمون پیش شوهر خودمونم.....😂

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
چطوری رابطه جنسی داشتن و شوهراشون طلاق شون ندادن این ماجرا خیلی بو داره

شوهراشون همدستن از طریق زناشون بقیه رو تلکه می کنن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

از خدا میخوام که به حقت برسی. اونموقع تاپیک بزن و منم تگ کن تا خوشحالشم. دوم اینکه اگه با روش محلی نتونستی پولتا بگیری حتما قانونی اقدام کن تا حداقل حبس و شلاق بخورن دلت خنک شه. تورو خدااااا نزار بی قصاص بمونن و به هرزگیشون ادامه بدن بایدددد تاوان بدن ، خدا لعنتشون کنه

برای من باور پذیر نیست خانمی که هم تحصیلات داره هم شغل داره از روز اول ازدواج بدونه شوهرش با یکی دیگ ...

اره اصلا چطوری میخواد ثابت کنه اون پول ها بابت چی بوده؟ 

طرف میاد دادگاه هزار و یک دروغ میگع 

مثلا میگه ماهیانه جهت نظافت منزل شون پول میزده ب کارتم 

یا فلان کار رو شوهرم براش انجام میداده شماره کارت منو داده پول میزده 

اثبات این موضوع فقط شاهد میخواد یا پرینت پیامک های شوهر استارتر ک پرینت رو هم دادگاه فقط ب خود شوهرش میده

آره دوتا خواهر بودن الهه و الهام اونام خیلی این و اون تیغ میزدن ولی یکیشون تازگیا جدا شده فک نکنم او ...

وای اونی دختره ای با شوهر من بود و شوهرم خیانت کرد اسمش الهام بود😑مرده شور این اسم رو ببرن