2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93581 بازدید | 515 پست

قانونا اون‌پولو‌نمیتونی بگیری 

چون اولا به شما ربطی نداره، شوهرت داده.

شوهرتم بخواد نمیتونه بگیره، چون یا پاش گیر میفته. یا اینم ک میگن هدیه بوده... دزدی ک نبوده... الان شما به کسی پول بدی، همینطوری بی دلیل، بعنوان هدیه و.... دیگ نمیری ازش پس بگیری ک

من بودم خیانتشونو اثبات میکردم، هم به سزاشون برسن هم درس عبرت شه ولو برا یه نفر

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من باور پذیر نیست خانمی که هم تحصیلات داره هم شغل داره از روز اول ازدواج بدونه شوهرش با یکی دیگه ست و نه تنها باهاش بمونه بلکه پولم بهش بده 

پرنسس دایانا از وارث تاج و تخت انگلیس گذشت مگه شوهر شما چه شخصیت خاصیه که ازش نگذشتی و ترجیح دادی جوونیت رو بذاری برای درست کردن یه ازدواج اینطوری ! 

در ضمن شما که خودت وکیلی باید بدونی که هیچ حق قانونی در برابر اون پول ها نداری

واه..زن حسابی شوهرت هروقت خواسته رفته رو کمر طرف بعد پولشو داده..حساب پولا را خوب داری حساب لنگ هوا ...

وای خدا نکشتت😂😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
یعنی چی با ال مگه کسیو میشناسی

آره دوتا خواهر بودن الهه و الهام اونام خیلی این و اون تیغ میزدن ولی یکیشون تازگیا جدا شده فک نکنم اونا باشن چون گفت دوتا خواهرن و یکیشون اینجوری گفتم نکنه اونا باشن اونام مادرشون همه جا پشت کارای بد دختراشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برای من باور پذیر نیست خانمی که هم تحصیلات داره هم شغل داره از روز اول ازدواج بدونه شوهرش با یکی دیگ ...

دقیقا این تاپیک یه جوریه با دنیای واقعی جور در نمیاد خیلی جاهاش مبهمه میگه خودم وکیلم بعد میگه وکیل گرفتم بعد میگه چجوری پس بگیرم پولو. میگه ۸۰۰ مثقال طلا به اسممه بعد میگه اوضاع زندگیمون افتضاحه

واقعیت در حد فهم من گنجایش نداره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

عزیزم من همه پست هارو نخوندم. منتها یک کار میتونین بکنین که شاید یکم جنایی باشه 😁

همسرتون دوباره با یکی از اون خانوما ارتباط بگیرن. قرار تو خونه بذارن. یکم نوشیدنی بخورن و اون خانوم رو از حالت عادی خارج کنن. بعد ازشون سفته یا یک برگه ای چیزی بگیرن تو اون حالت. امضا کنن یا حالا هر چی. شاید اینطوری بشه 🤷