2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95788 بازدید | 515 پست
وای اونی دختره ای با شوهر من بود و شوهرم خیانت کرد اسمش الهام بود😑مرده شور این اسم رو ببرن

عزیزم متاسفم که همچین چیزی رو تجربه کردی خدا به دلت آرامش بده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرش میگه زن مظلوم من گول شوهرتورو خورده،پولا رو هم شوهرت بزور میدادش که نیاد بگه

عزیزم پولی که همسرت با رضایت شخصی خودش از پول خودش براشون خرج کرده میخوای پس بگیری؟ بنظرت میدن اینجور آدما با مرد زن دار میریزن رو هم تازه شوهرن دارن بلون قشنگ ول کن فرض کن ضرر کردی گم کردی عمر عین برق و باد میگذره از بقیه زندگیت لذت ببر یه وقت به خودت میای میبینی کلی وقتو عمرتو اعصابو روانتو گذاشتی هیچی به هیچی فرض کن ضرر کردی گم کردی 

وای اونی دختره ای با شوهر من بود و شوهرم خیانت کرد اسمش الهام بود😑مرده شور این اسم رو ببرن

منم الهامم. به والله از مجردی تا الان که ۲۰سال از ازدواجم میگذره عین یه گل پاک پاکم😅

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

این داستان یه خانم وکیل نبود!؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
منم همینطورولی امیدوارم این بنده خدا واقعا راست نگفته باشه خیلی غم انگیز و سخته خدا کمک کنه

دقیقا منم تاپیکای این مدلی میبینم دعا میکنم که واقعی نباشه یا اگرم هست خدا کمکش کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شوهر استارتر باهاشون س.ک.س میکرده در قبال بهشون پول میداده خدمات می‌گرفته پول میداده

تا جایی که میدونم رابطه نبوده .یا لااقل من نه پیامی نه صدایی و نه فیلمی ندارم که توش حتی اشاره ب رابطه کرده باشن ولی عکس فرستاده زیاد .قرارا هم دوتاخواهر باهم فقط تو بازار میرفتن .شوهرم هم اعتراض کرده بوده،اوناهم گفتن ما راه فاطمه زهرا رو میریم 😵 فقط در حد دیدار ،اونم دیدارای پرخرج،حتی چندباری شوهرم تموم کرده بود اون التماس میکرد بخاطر بچه ام بمون انگار بچه اش بی پدرمادر بوده که یابوی من خرجشو بده