2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15725 بازدید | 237 پست
مستاجرم.بچه دارنمیشدم بعد دوتا کورتاژ و ده سال زندگی باهزار بدبختی ک کلی دوادرمون با ای وی اف حامله ...

پس خداروشکر به حاجتت رسیدی این همه استرس باعث میشه بچه ناآرامی داشته باشی. انشاءالله سالم سلامت بقلش کنی بعد بچه هم انشاءالله یه خونه میخرین

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

دلت پاکه مهربون

لطفا منم دعا کن زودتر به سروسامون برسم خستم از تنهایی

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس خداروشکر به حاجتت رسیدی این همه استرس باعث میشه بچه ناآرامی داشته باشی. انشاءالله سالم سلامت بقلش ...

دقیقا مشکل منم اینه زمانی میرسم ک وقتش گذشته ذوقش ازسرم افتاده من ۲۲سالگی ازدواج کردم الان ۳۳سالم دیگه ب چ دردم میخوره وقتی اون زمان ک میخواستم خدا پشت گوش مینداخت دوتا داده بود دیگه چراازم گرفت.

کلا از سه سالگی ی روز خوش ندیدم. دست نامادری بزرگ شدم هرچی کارکردم ازم گرفتن بابام ازترس زنش هزاااارتومن جهازو عقدوعروسی کمکم نکرد عین سگ پاسوخته خودم دوییدم دنبال همه چی گفتم شوهرکنم خلاص بشم ک ازچاله دراومدم افتادم توچاه ی شوهر بی عرضه بی مسعولیت بچه ننه گیرم افتاد ک کلللللل مدیریت و مسعولیت خونه زندگی با ده تومن حقوق ب عهده ی منه.

اینم ازبچه دارشدن و خونهه دارشدنم ی جورایی ازخدا زده شدم همین

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اسی برای منم دعا کن خیلی نیاز دارم مرسی

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دقیقا مشکل منم اینه زمانی میرسم ک وقتش گذشته ذوقش ازسرم افتاده من ۲۲سالگی ازدواج کردم الان ۳۳سالم دی ...

همیشه همینطوره به وقتش به آرزوها نمیرسی ولی بعدا متوجه حکمتش میشی . از خدا دلگیر نشو بدون خدا خیلی دوست داره که زیاد امتحانت میکنه هرکه در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می‌دهد. فقط مواظب باش این امتحانورو خراب نکنی در هر حالی خداروشکر کن که هیچ کسی جز خدا برای آدم نمیمونه هیچکس از درون قلبت آگاه نیست جز خدا...

همیشه همینطوره به وقتش به آرزوها نمیرسی ولی بعدا متوجه حکمتش میشی . از خدا دلگیر نشو بدون خدا خیلی د ...

اصنننننن ب این حکمت و قسمت خدااعتقاد ندارم ازبچگیم خیلی ازاین حرفا کردن توگوشمون مرده شور اون دوست داشتنو ببره ک ایمانمو ازم گرفت اعتقادمو ازم گرفت چ حکمتی چ قسمتی ی بارم معجزشو بهم نشون بده ایمانم بهش بیشتربشه بیخیال توروخدا.

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصنننننن ب این حکمت و قسمت خدااعتقاد ندارم ازبچگیم خیلی ازاین حرفا کردن توگوشمون مرده شور اون دوست د ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند. حداقل آلان که بارداری شکرش کن