2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15694 بازدید | 237 پست
جی شذ اصلا چرا اینو گذاشتی

گفتی من هر چی دعا اینا میکنم ( یا آرزوها ) برآورده میشه 

مبحث ارتفاش نام که اتفاقی پیدا کردم

مثلا من اسمم در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره از طرفی بستگی در بخت و بستگی در رزق و روزی هم دارم ( دست زنداداشم قطعی برام رو شده که برام مدام جادو میگیره ؛ جادو برای کسی که اسمش در دسته ی حادثه ساز هست بیشتر و بهتر تاثیر میزاره ) و شاید اون دفاها مانع برآورده شدن خواسته هاست 

ارتعاش بالا و فرکانس قوی ( به ترتیب خوب بودن : اشرافی عالی ؛ اشرافی معمولی ؛ عرفانی عالی ؛ کم درآمد عالی ) 

ارتعاش عادی و فرکانس عادی ( به ترتیب خوب بودن : اشرافی متضرر ، کم درآمد معمولی ؛ عرفانی متضرر ) 

ارتعاش پایین و فرکانس ضعیف ( به ترتیب بد بودن : حادثه ساز عالی ؛ حادثه ساز معمولی ؛ حادثه ساز متضرر ؛ کم درآمد متضرر ) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این رو چجور باید بفهمیم لینک سایتش رو میزارید الان اسم ملیکا چجوریه ارتعاشش؟!

اسم شخص و مادرش ( همون ۱۲ دسته 

اسم سخص و پدرش ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام : 

خوش قدم 

خنثی قدم 

بد قدم 

اسم شخص و مادرش و پدرش ( آتطور که صدا میزنند { یعنی صدا میدهد }

منم از وقتی نماز میخونم هر چی میخوام بهم میده دیر و زود داره ولی حتما اتفاق میوفته درصورتی که قبلا ا ...

شاید الان نماز میخونی بیشتر توجه میکنی قبلا توجه نمیکردی خدا خیلی از دعاهای مارو قبول میکنه ولی ما خیلی هامون فراموشکاریم خودمو میگم اما اسی قدر دان و شاکره برای همون قلبا وقتی دعا میکنه مطمئنه که دعاش قبول شده و میشه 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چه حاجتی داری؟ همه این چله ها ذکرهارو برای رضا و خشنودی خدا انجام بده نه حاجتت ...

مستاجرم.

بچه دارنمیشدم بعد دوتا کورتاژ و ده سال زندگی باهزار بدبختی ک کلی دوادرمون با ای وی اف حامله شدم اما ازاسترس دارم سکته میکنم ک سالم باشه.

الان بفکربچم و خونمم خسته شدم ازمستاجری

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شما که دلتون پاکه برای منم دعا کن بچه هام موفق و سربلند بشن 

صلوات فرستادم براتون 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

این خانم نماز سر وقت می خونه خب خدا بهش نظر می کنه 

مسخره می خواین بکنین ریشخند می خوان بزنید مهم نیست 

دلش با عملش یکیه 

رزق و روزی و فرشته ها نماز صبح پخش می کنن که این خانم بیداره