2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی

102 بازدید | 15 پست

کسی هست پسنداز مخفی داشته باشه ؟

چجوری و کجا نگهش میدارید؟

می‌خواستم شروع کنم منم ولی نمیدونم چی بخرم 

می‌خوام سکه پارسیان بگیرم کم کم 

ولی پولم انقد زیاد نیس که طلا بخرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم دارم 

یک کارت به مامانم دادم ، توی اون سیو میکنم

هروقت بخوام به زندگی و همسرم کمک کنم 

دروغ میگم که از مامانم قرض میکنم 

تا همسرم دوباره پول رو پس بده و بذارم توی حساب

و همچنین قدر اون پول رو بدونه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من هیچ پس انداز مخفی ندارمبذار زیر قالی که روش کمد یا تخت هستکم کم بخرسکه از جای مطمئن بخر حتما

میگن سکه پارسیان خیلی اجرت داره درسته ؟

طلای ابشده بهتر نیس؟

میگن سکه پارسیان خیلی اجرت داره درسته ؟طلای ابشده بهتر نیس؟

من نخریدم تا حالا

طلا اب شده خوبه مالیاتم نداره فکر کنم

ولی اینجا گفتن فروشش درد سر داره کسی نمیخره

حالا برو طلا فروشی پرس و جو کن ببین اب شده خریدی 

موقع فروش راحت میخرن یا نه

خانه شماره 12 میدان گریمولد

پس اندازم دست مامانمه و کسی از مقدارش باخبر نیست جز من و مامانم یه بخشیش هم طلای مصرفی که استفاده میکنم یه بخشی هم ارز دیجیتال و صندوق طلا

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

توی یک کارت پس انداز کن وقتی زیادتر شد سپرده کن

فقط یه کارت اضافه دیگ دارم که اونم همسرم ازش با خبره 

درضمن مثلا 5 تومن رو پس انداز کنی توی کارت یکی دوماه دیگ اون 5 تومن ارزشش میشه 3 تومن

من خودم دارم یک کارت به مامانم دادم ، توی اون سیو میکنمهروقت بخوام به زندگی و همسرم کمک کنم دروغ میگ ...

آفرین فکر خوبیه

ببخشید میتونم بپرسم شاغل هستید؟

آفرین فکر خوبیهببخشید میتونم بپرسم شاغل هستید؟

بله عزیزم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ارز دیجیتال خوبه ؟

اگه سر رشته داشته باشی بد نیست من زیاد نمیخرم یه مقدار تتر خریدم چند ماه پیش همون طور گذاشتم بمونه 

ولی سکه بانکی و دلار بهتره خودم الان یه مقدار پول دارم منتظرم یکم قیمت سکه بیاد پایین برم ربع بخرم 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...