2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15758 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نمیگی همچین تاپیکی میزنی مردم میان ازت التماس دعا میخوان😐😂

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

میشه دعا کنی شفا بگیرم اسمم زهراست چند ساله دارم دعا میکنم ولی انگار نه انگار دلم خونه 🥲

من برات صلوات میفرستم خواهشاً مخصوص دعام کن خیلی گرفتاری دارم 

فکنم آنقدر گناه کردم که دیگه کسی صدام نمیشنوه 😭

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

لطفا دعا کن امسال با ی مرد خوب ازدواج کنم و با مادرم و همسرم مهاجرت کنیم ی کشور عالی

خدا خیرت بده

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

میسه یچی بپرسمچیکار میکنی مگه طرز فکرت چجوریه زندگیت یا اخلاقت؟یا نماز میخونی همیشه؟چسکار میکنی خدا ...

منم همینجوریم عزیزم هر وقت هر چی خواستم از خدا بهم داده 

من نماز نمیخونم ولی با خدا صحبت میکنم عاشقش هستم هر وقت کسی بهم بدی کنه من نمیتونم بدی کنم فقط میگم خدایا واگذار ب خودت هر وقت گریه میکنم با خدا حرف میزنم کینه یه ذره تو دلم نمیمونه و حس میکنم خدا نزدیکترین رفیقمه

من خدارو خیلی دوست دارم ولی برعکس شما احساس میکنم اصلاااا نیستش هر چی صدامیکنم التماس میکنم هیچ خبری نیست تررررررررررررروخدا حالا ک صداتو میشنوه برای من دعاکن خییییلی حالم  خرابه