2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 168 پست
وقتی دومی دنیا اومد ۲سال و هشت ماهش بود.به نظرم بچس و اینکه الان هوا سرده کلا تو یه اتاق میخوابیم هم ...

دختر منم الان سه رو تموم کرده کم کم میخوام اتاقشو جدا کنم که وقتی دومی اومد زیاد اذیت نشه😢

پس چجوری عملیات میکنین😂

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه یادم نیست مامانم هنوز تا هنوزه هیچ وقت کم نزاشته برای هیچ کدوممونبعضی اوقات فکر میکنم چطور تونست ...

خدا حفظش کنه براتون عزیزدلم🥺❤️

انشالله منم بتونم مثل مامان شما کم ندارم برا بچه هام

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

انشالا هرچی خیره پیش بیاد❤️نگران نباش کوچولوعه یکم بزرگ بشه میشن بهترین دوستای هم

الهی امین مرسی قشنگم❤️

الهی حاجتروا بشی

تقریبا همیشه و همیشه و هرساعت

نگوووو🥺

بچه اولم کلا از یاد خانوادم رفتم🙂منی وجود نداره

عزیزدلممم چراا اخه

بچه اول کلا موش ازمایشگاهی پدر مادرهیعنی من پدر مادرم تمام اشتباها و بدبختیا و دعواها و... رو سر من ...

حرفاتونو کاملا قبول دارم حالا همه ی خانواده ها نه ولی متاسفانه اغلبشون همینن و بودن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اره . وقتی باردار بودم خییلی به بو حساس بودم . پسرم عادت داشت بغل من بخوابه ولی وقتی نفسش به صورتم میخورد حالم بد می شد ازش میخواستم روشو اون ور برگردونه . اونم ناراحت می شد بهش می گفتم من مریضم.  خوب شدم اون وقت مثل همیشه می خوابی . طفلی قبول می کرد 😔

من خودم بچه ی اولم از بچگی مامانم بیشتر به من بها داد که من حسودی نکنم ولی در عوض داداش کوچیکم عقده ای شد از طرفی من هیچوقت با بودنش کنار نیومدم تا همین پارسال 

حتی الانم وقتی از نظر مالی کم بهم میرسن با خودم میگم اگه داداشم نبود الان من دو برابر پول داشتم

از همون روز اولم که متولد شد ما با هم مشکل داشتیم تو بچگی شاید پنج شیش بار بیشتر با هم بازی نکردیم من نتونستم وجودش رو بپذیرم البته دوستش دارما

از یه طرف مامانم به شدتتتت کم طاقت و عصبیه داداشمم فضول بود سر هرچی تو خونه صدا مامانم در میومد داد میزد و من با خودم میگفتم تنش های خونه مون بخاطر شیطنت های داداشمه که به شدت رو اعصابم بود