2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

2071 بازدید | 142 پست

خستم کردن دوساله عقد کردم بخدا اگه یه روز خوش داشته باشم . همش دخالت میکنن خانوادم به همه چی گیر میدن . میگن اختیارت دسته باباته کامل ولی تمام خرجتو شوهرت باید بده . جدای از عقد مجبورمون کردن یه مراسم عقد کنکون بگیریم و خرج اضافی تراشیدن . خواستم برم مسافرت با شوهرم نذاشتن میگن مگه خرابی میخوای بری خودتو بزاری در اختیارش و..

خیلی ضربه خوردم شب اول عقد بابام رفت به شوهرم گفت که فقط هفته ای یکبار بیا خونمون دوست ندارم دامادم هر روز خونم باشه . شوهرمم بهش برخورد و همیشه هفته ای یکبار اومد حتا بعضی هفته ها شام خونمون نمیومد و همه گله میکردن چرا نمیاد . پدرمادرم جز خورد و خوراکم هیچ پولی نمیدن نه قبلا میدادن نه الان و تمام خرجم با شوهرمه . شوهرم تو این دوسال خونه ساخت تمام لوازم چوبی از کمد و تخت و میز و میزتلویزون گرفت فرش گرفت مبل گرفت یخچال گرفت ولی خانوادم میگن شوهرت چیکار کرده شوهرت خسیسه . اگه خسیسه پس کی این کارارو کرده . همش پای خانواده شوهرمو میکشن وسط مسخرشون میکنن  بخدا خسته شدم دوست دارم خودمو بکشم راحت بشم نذاشتن یه زندگی راحت داشته باشم . 

اوایل دوساعت میشستن جلوم هی میگفتن اره شوهرتو بگیر تو مشتت ببرش مغازه الکی بگو از فلان چیز خوشم اومده بزار بخره عادت کنه . یهو به خودم اومدم دیدم مثل مجسمه هستم  خانوادم دستور میدن من عمل میکنم

...🥀🍂

شوهرم مکانیکه مغازه کار میکنه تابستونا خب  صورتش تیره میشع میومدن مسخرش میکردن میگفتن چه سیاه شده . یه بیرون کوچیک میرفتیم حتا برای شام دعوت میشدم هنوز  میوه نخوره هی پیام میدادن پس چرا نیومدی  چرا نمیای  تو جمع آبروم میرفت 

...🥀🍂

خانوادم خیلی کنترلگر هستن . خیلی اذیت شدم . خیلی اذیت شدیم شوهرمم هی پیشم دردودل میکنه میگه خانوادت اذیتم میکنن . خودمونو تو کلی چک غرق کردیم که فقط عروسی بگیریم بریم خونه خودمون

...🥀🍂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری والا خواهر منم عقد شوهرش براش لبلس می خره ولی ما مانم می گه نپوش تا عروسی نکردی خودمون براش لباس می خریم ، همه جهیزیه هم با خودمون هست حتی سروبس چوب ،داماد فقط لوستر و تی وی خریده ،شوهرت ادم خوبی 

کارامون درست شد قرار شد عروسی بگیریم ولی پدرم قبول نکرد. گفت من میخوام یه مراسم جداگونه بگیرم 500نفر دعوتی  دعوت کنم . اما الان نمیتونم بندازش ساله دیگه . یعنی یکسال دیگه . 

ماهم راهی نداشتیم قبول کردیم . 

یه موضوع کوچیک پیش اومد دلم پر بود یهو با مادرم دعوام شد تمام این گلایه هارو پیشش کردم . مادرمم گفت دیگه هیچی به ما مربوط نیس. شاید بگید ناراحت شدم ولی نه نشدم . خوشحال شدم چون خسته شدم انقدر به جای من تصمیم گرفتن .

میخوان مراسم بگیرن میگم دوست دارم مراسمم اینطوری باشه میگن به تو چه ربطی داره تو چیکاره هستی پس به من ربط نداره به کی ربط داره مگه عروسیه من نیستش  میگن نه اختیارت دست باباته 

...🥀🍂

بعضی از پدر و مادرا به فکر عابروی بچشون نیستن والا داماد خوب نصیبشون شده باید قدر دان باشن چرا انقدر اذیت می کنن بهشون بگو با این کارهاتون شوهر من رو دلسرد می،کنید از من و خودتون 

محلشون نزار تهدیدشون کن میری با خانواده شوهرت زندگی میکنی آبروشونو میبری بزار بترسن دست از سرت بردار ...

خونمون امادس  همه چی  شوهرم میگه حتا جهاز نمیخوام  یه عروسی بگیریم بریم خونه خودمون همه وسایلارو خودمون کم کم میگیریم . ولی خانوادم قبول نمیکنن . میگن نه ما میخوایم یه مراسم مفصل بگیریم میخوایم جهازو نشون فامیلامون بدیم 

میتونم دعوا کنم خودم برم زندگی کنم ولی پیش همه مارو مقصر جلوه میدن و مظلوم نمایی میکنن آبروی مارو میبرن

...🥀🍂

کاش بدون جشن میرفتی سر خونه زندگیت

بدون جشن؟ گفتیم  دویست تا داماد سیصد تا شما عروسی بگیریم و تمام . 

میگن نههه ما ۵۰۰تا دعوتی داریم میخوایم جداگونه مراسم بگیریم میخوایم جهازو نشون همه بدیم .

...🥀🍂

ایشالا زودتر عروسی کنی بری

فقط تحت تاثیر حرفاشون قرار نگیری ک بدبخت بشی

این حرفا رو میزنن بگو اگ شوهر من خسیسه شما دیگ چی هستین

والا رو دارن 

این رفتار درست نیس 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙