بچها من از دست کارای چندش شوهرم کلم بی انگیزه شدم قبلن دست ۶ونیم ۷ بیدار میشدم کارا مو با برنامه انجام میدم ولی از وقتی کارای چندشش دوباره شروع شده دوباره بی انگیزه شدم همش اضطراب دارم که خونه ام کثیفه کلن ی وعده غذا مجبوری تو خونه میخورم رابطه در حد ۱۰،۱۵ روز یبار بیشتر اوقاتم با همسرم بحث دارم هیچ انگیزه ایی واسه انجام کارام ندارم ببخشید من اصلن به ایشون اعتبار ندارن تنها تو خونه باشه چون حس میکنم دوباره کارای چندش میکنه همش تو خونه ام چیزی ام بخاد از کابینت برداره خودمبهش میدم چون خودش دستش نمیشوره فرشام کلن پر از کثیفی نجاست هست هرچند سه بار شستم ولی بازم رعایت نمیکنه دیگع جونی واسع فرش نمونده خانواده ام دوست ندارم بیان تو خونه کثیف من چون اونا نماز میخونن فرشام منم نجس و کثیف هست
شوهرم ببخشید قبلا اکثر اوقات سرپا ادرار میکرد بهش گفتم الان میگه بعضی وقتا مجبور باشم انجام میدم ولی حس میکنم دورغ میکنه چون دیروز سر مچش گرفتم امروز ازش پرسیدم گفت بعضی وقتا وقت مجبور باشم انجام میدم ولی بازم من حس میکنم دورغ میگه چون از ۶تا ۱۱ میره سرکار میادخونه نمیره سرویس
خودم میگم اینطور که من دارم باهاش عذاب میکشم جدا شم بهتره هم این راحت زندگی میکنه هم من