2777
2789

خانما من یه بارداری شیمیایی داشتم بتا رشد نکرد و الان پریود شدم خون ریزی خیلی زیاده نسبت به قبل الان اینم سقط حساب میشه؟

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن وقت از موعدت گذشته بود؟

۱۴ روز 

هفت روز بعد موعد بتا دادم ۵۸ بود بتا ولی دیگه رشد نکرد چهار بار تکرار کردم  الانم روز ۱۶ تاخیر پریود شدم دکتر گفته بود از بین میره خودش نگران نباش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم تواقدامم دوسه بارپریودای خیلی سنگین بالخته های خیلی زیادداشتم همش میگم نکنه شیمیایی بوده

اون که طبیعی هست 

بارداری شیمیایی لقاح صورت میگیره بتا و بی بی چک مثبت میشه اما جنین رشد نمیکنه 

بله منم بارداری پوچ داشتم قلب تشکلیل نشد خود ب خود سقط شد

بعد اون دوباره باردار شدید؟ 

چه آزمایش هایی باید بدم 

حس میکنم ایمنی بدنم بالاست که نزاشت جنین رشد بکنه

بعد اون دوباره باردار شدید؟ چه آزمایش هایی باید بدم حس میکنم ایمنی بدنم بالاست که نزاشت جنین رشد بکن ...

من دکتر رفتم ۳ ماه بعدش عکس رنگی انداختم و دارو استفاده کردم همون ماه باردار شدم. بارداری پوچ معمولا پیش میاد و در حد یک بار طبیعیه دکتر گف