2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون واسه بچه اولتون بسوزه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 167 پست
الهی بمیرم براش🥺🥺🥺جاشو جدا نکرده بودین.؟

نه اصلا بدون من نمیتونه بخوابه خودمم نمیتونم جدا ازش بخوابم🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اره تقریبا ،ولی خب زمانی بچه ی دوم‌ اومد که اون عطش و حس نیاز به بچه تو خونه مون بود ،اونجوری نبود ک ...

خیلی خوب بوده شرایط از جانب شما

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اگه فاصله سنیشون کم باشه همینطوریه.باردارید؟فاصلشون چقدره؟

چهار سال 

نه بهمن اقدام میکنم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

خداروشکر که با بزرگ تر شدن بهتر شده اوضاع😍من خیلی میترسم از این که به اولی ظلم بشهمن دومیو میارم که ...

من خودم بچه اولم ۲ خواهر و یک برادر دارم

از بچگی چیزی یادم نمیاد که حس بدی بهشون داشتم اصلا

من یه خواهر با فاصله ۳ سال داشتم که بهترین دوستمه و تو بچگی هیچ وقت تنها نبودم

برای سومی هم که خودم و خواارم التماس مامانم میکردیم که ما داداش میخوایم 

چهارنی هم که من دیگه بزرگ بودم

هیچ وقت حس کمبود نداشتم

فقط همون گزینه موش آزمایشگاهی بودن پدر و مادر بود🤣

من دومی رو که بار دار بودم میان وعده میوه و خرما زیاد می خوردم کلا حجم وعده ی غذاییم رو کم کرده بودم ...

چه خوب مرسی عزیزدلم منم سعی میکنم انجام بدم و دعات کنم❤️

دعا کن بعد دومی بتونم مامان خوبی واسه اولی بمونم

نه اصلا بدون من نمیتونه بخوابه خودمم نمیتونم جدا ازش بخوابم🥲

چند سالش بود ؟ 

ولی باید جدا میکردین دیگه همینه که اذیت میشده

چهار سال نه بهمن اقدام میکنم

اها خوبه ۴سال.۳تا۵ سال روانشناسا میگن خوبه.برا من ۲سال و ۸ماه فاصلشونه.اگر هم همجنس باشن میتونن همبازی های خیلی خوبی برا هم بشن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من خودم بچه اولم ۲ خواهر و یک برادر دارماز بچگی چیزی یادم نمیاد که حس بدی بهشون داشتم اصلامن یه خواه ...

عزیزم یعنی یادت نمیاد که مامانت بیشتر برا دومی وقت گذاشته باشه؟ 

من خودم تک فرزندم برا همین میخوام دخترم تنها نمونه و میارم ولی میترسم بعد اومدن بچه دوم وقت نکنم برا اولی

چه خوب مرسی عزیزدلم منم سعی میکنم انجام بدم و دعات کنم❤️دعا کن بعد دومی بتونم مامان خوبی واسه اولی ب ...

ان شاءالله به سلامت دومی رو دنیا میاری و سالیان سال به خوبی و خوشی زندگی می کنید 😘😊

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اها خوبه ۴سال.۳تا۵ سال روانشناسا میگن خوبه.برا من ۲سال و ۸ماه فاصلشونه.اگر هم همجنس باشن میتونن همبا ...

توکل بخدا 

خدا کنه بتونم خوب اوضاعو مدیریت کنم به دخترم ضربه نخوره🥺

چند سالش بود ؟ ولی باید جدا میکردین دیگه همینه که اذیت میشده

وقتی دومی دنیا اومد ۲سال و هشت ماهش بود.به نظرم بچس و اینکه الان هوا سرده کلا تو یه اتاق میخوابیم هممون که گرم بشیم😅😆

عزیزم یعنی یادت نمیاد که مامانت بیشتر برا دومی وقت گذاشته باشه؟ من خودم تک فرزندم برا همین میخوام دخ ...

نه یادم نیست مامانم هنوز تا هنوزه هیچ وقت کم نزاشته برای هیچ کدوممون

بعضی اوقات فکر میکنم چطور تونست بین ۴ تا بچه محبتشو یکسان تقسیم کنه

هیچ وقت احساس اینکه فرق میذاره بین ما رو نداشتم

ان شاءالله به سلامت دومی رو دنیا میاری و سالیان سال به خوبی و خوشی زندگی می کنید 😘😊

الهی امین عزیزدلم ❤️مرسی از دعای قشنگت 

انشالله سایه شمام دائما مستدام باشه بالا سر فرزنداتون❤️

توکل بخدا خدا کنه بتونم خوب اوضاعو مدیریت کنم به دخترم ضربه نخوره🥺

انشالا هرچی خیره پیش بیاد❤️نگران نباش کوچولوعه یکم بزرگ بشه میشن بهترین دوستای هم

الهی امین عزیزدلم ❤️مرسی از دعای قشنگت انشالله سایه شمام دائما مستدام باشه بالا سر فرزنداتون❤️

ممنونم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔