2777
2789

دانشجوی رشته زبان انگلیسی فرهنگیانم

دوست دارم کارمند بانک شم. اینجا همه هی میگن پرستیژ کارمند بانک بیشتره منم دلم شغل با پرستیژ میخواد. دوس دارم با یه بانکی هم ازدواج کنم. حسابداری میخوام بخونم بعد ازمون استخدامی بانک شرکت کنم

به نظرتون انصراف بدم؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شغلی که حتمیه و ول کنی بری از اول چیزی دیگه بخونی 

اونم از کجا معلوم ازمون استخدامیش قبول شی؟

اقوام ما هستن که ازمونم چند بار دادن و قبول نشدن 

اشنا میخواد 

در ضمن پرستیژ دبیر خیلی بهتره

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

معلم هم پرستیژ کاری بالایی داره

درضمن کار معلمی ساعت کاری کمتر داره بانک به نطر من واقعا سخته  تازه از کجا معلوم استخدامی قبول بشی چون سهمیه و پارتی زیاده 

الان مطمئنی از اینکه کار داری 

نه واقعا 

من رشتم حسابداریههم از کارمند بانک شدن هم از حسابداری متنفرم مجبوری ادامه میدمالبته هر کس یه سلیقه ا ...

میشه بگی چطور رشته ایه؟

کلا به دور از دوست داشتن و دوست نداشتن واقعیت هاشو بگو

نمیتونی قبل انصراف آزمون بدی قبول شدی انصراف بدی؟

نمیدونم من میترسم نقدمو واسه نسیه بدم

اگه فقط بخاطر پرستیژه اینکارو نکن بخدا فقط اینجاست اینقد شان معلمی رو آوردن پایین وگرنه همه جا معلمی تو صدره اگه قسمت باشه با معلمی هم میتونی با کارمند بانک ازدواج کنی

میتونی تو آموزشگاه ها هم زبان تدریس کنی اونم پرستیژ خوبی داره واقعا

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

نمیتونی قبل انصراف آزمون بدی قبول شدی انصراف بدی؟نمیدونم من میترسم نقدمو واسه نسیه بدماگه فقط بخاطر ...

نه باید لیسانس حسابداری داشته باشم که بتونم ازمون بدم اخه

میدونم ازدواج قسمته ولی اگر خودم کارمند بانک شم احتمال اینکه با یه همکار ازدواج کنم خیلی بالاتر میره

والا من امروز یه تاپیک زدم همه ریختن سرم که معلم اصلا جایگاه نداره و کارمند بانک خیلی جایگاهش بالاست😔

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

معلم هم پرستیژ کاری بالایی دارهدرضمن کار معلمی ساعت کاری کمتر داره بانک به نطر من واقعا سخته تازه ا ...

اره اینم هست تضمینی نیست قبول شم

شغلی که حتمیه و ول کنی بری از اول چیزی دیگه بخونی اونم از کجا معلوم ازمون استخدامیش قبول شی؟اقوام ما ...

اخه اینجا همه میگن پرستیژ کارمند بانک بیشتر از دبیره

خود دانید ولی فرهنگیام امنیت شغلیش بیشتره

اره از اون نظر خوبه ولی حقوقش هم کمتره