2777
2789
عنوان

برادر شوهرم داره زن میگیره

1366 بازدید | 68 پست

توصیه ای چیزی اگه دارید لطفاً بگید و اینکه

ما الان می‌خوایم بریم یکم صحبت کنیم با خانواده عروس که رسم و رسوم و ایناشون چیه و چیکار کنیم و مراسم و چطوری بگیریم خلاصه نه خیلی صمیمیه نه خیلی رسمی لباسم یه لباس بلنده دور کمرش کش داره شب یلدا پوشیده بودمس همون بپوشم اوکیع؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم. من بودم تا قبل عروسی تو هیچ مراسمی شرکت نمیکردم. یعنی حس میکنم خواستگاری و بله برون به من ارتباطی نداره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

زیاد دخالت نکن گلم

برا حرف مهریه من جاریم و مادرشوهرم و خواهرشوهرام اومدن

هیچکدوم حرف نمیزدن غیر از عجوزه جاریم

مهریه رو گفتم ۸۰ 

برگشت گفت ما همه مهریه هامون ۱۵ بوده گلمم دوست داریم عروسای بعدی همینجوری باشن😑

هنوز دارم حرصشو میخورم که چرا از قبل با شوهرم راجبش حرف نزده بودم

چون قطعا اینجوری میتونم بگم صد درصد مهریه ای که گفتم

زیاد دخالت نکن گلمبرا حرف مهریه من جاریم و مادرشوهرم و خواهرشوهرام اومدنهیچکدوم حرف نمیزدن غیر از عج ...

واقعا کاری ندارم با اینکه چیکار بکنن الآنم نمی‌خواستم برم ولی خودشون گفتن بیا