2777
2789

خیلی مفصله جریانش البته

مشکل اینه خونواده من شدیدا مخالفن شدیدددد 

از اینو ی خواستگار دیگع اومد کع اونم خوبه 

ولی من دلم با این پارتنرمه 

نمیدونم چی بشه 

بابام بذاره بیان خونه😑

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل مخالفت چیه؟

خیلی مفصله 

پارتنرم قبلا نامزدم بود ی هفته 

بعد من ی بیماریشو فمیدم 

مجبور شدیم جدا بشم 

ولی بعدش بازم در ارتباط بودیم...

رفت درمان کرد الان بازم اومد برا خواستگاری

من هر چقدرم عاشق کسی بشم ولی در نهایت با اونی که منطقا میبینم  موقعیت مناسب تریه ازدواج میکنم الان هورمونات با پارتنرت بالا پایین میشه دو روز دیگه یک چنین احساسی بهش نداری گفته باشم عشق و پارتنر و فلان علاقه به مادر یا پدرت نیس که تا عمر داری هر چقدرم بد باشن دوسشون داشته باشی وقتی شوهر کردی بار مسئولیت رو دوشته عیب ها که میاد رو بشه حالتون از هم بهم میخوره میخواد هر کی که باشه تو بگو فرشته باشه اصلا پس چه بهتر که با یه موقعیت خوب حالت بهم بخوره که افتخار کنی کار عقلمه نه کار هورمونم تمام 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

اگر پارتنرت آدم با شخصیت و ذات پاکیه حق دخالت نده! 

شما قراره زندگی کنید نه پدر و مادر !

پدر و مادر فقط حق اظهار نظر دارن! 

البته در صورتی که پارتنرت پاک و خوب و پسر کاری باشه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بده من یکیشو تو این بی شوهری

بیا من خواستگارامو بدم به تو خستم دیگه 

هفته ای یکی هست 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من هر چقدرم عاشق کسی بشم ولی در نهایت با اونی که منطقا میبینم موقعیت مناسب تریه ازدواج میکنم الان ه ...

خواستگارم کارش ازاده اونجور ک میگن بد نیست وضعش ولی من هیچ شناختی نسبت ب اخلاقش ندارم حتی ندیدمش 

پارتنرم کارمند بانک 

اخلاقش عااااااااالییییییییییییی

اگر پارتنرت آدم با شخصیت و ذات پاکیه حق دخالت نده! شما قراره زندگی کنید نه پدر و مادر !پدر و مادر فق ...

بخاطر ی سری اتفاقا، 

ایشون قبلا ی بیماری داشتن 

عمل کردن 

بخاطر بیماریشون بعم خورد نامزدی ما  البته ی هفته ای بود

بعد عمل کرده دکتر گفته دیگه هیچ مشکلی نداری 

حالا میگه میام با مدرک پزشکیم هر دکتریم بگین باهم بریم تایید کنه بازم بابام میگه نه