2777
2789
عنوان

بیایید از کسایی که خیلی ازدواج سطح بالا داشتن بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 131 پست
اون کوچیکه رو بدین من بزرگ کنم😂😂

😂😂بعد تازه هر مادرشوهری بود عروس سطح پایین داشت چه میکرد این مادر پدر شوهرش هم عاشقشن😂

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
مگه فقط چهرشو گفتم این لیسانسه اون پزشکه دختره هشت تا خواهر برادرن پسره دو تا هستن فقط. دختره هیچ هن ...

مگه خواهر و برادر داشتن و خانواده شلوغ نشونه سطح پایین بودنه؟

راستش حس بدی از تاپیکت گرفتم چقدر ظاهر بینی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت پزشکا فرشته هستنیا با بقیه ادما فرق دارنخیلی خاص هستنمن خودم پزشکیم پارتنرم بازاری انتخاب کردم ...

من نگفتم پزشکا فرشتن نسبت به دختری که انتخاب کرده بالاتره بعد هم شوهرش واقعا پسره خوبیه هر قشری مثل هم نیستن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
ما یکی از آشناها که خیلی وضع مالیشون بد بود دختره با یکی ازدواج کرد پووووللللدارررررالبته دختره خوشگ ...

مرده مستقیم بهش گفته خونوادت برام کسر شان دارن اونا رو سمت ما نیار دیگه توهین از این بالا تر مگه داریم؟ من بودم بهم میزدمش

مگه خواهر و برادر داشتن و خانواده شلوغ نشونه سطح پایین بودنه؟راستش حس بدی از تاپیکت گرفتم چقدر ظاهر ...

نسبت به پسر گفتم تو ازدواج هم کفو بودن مهمه 

مرده مستقیم بهش گفته خونوادت برام کسر شان دارن اونا رو سمت ما نیار دیگه توهین از این بالا تر مگه دار ...

منم همینطور

ولی اون قبول کرد دیگه

دل خوشیم از خونوادش نداشت باباش معتاده همش دعوا درگیری داشتن باهم

نسبت به پسر گفتم تو ازدواج هم کفو بودن مهمه

🤣یعنی باید میگشت یکی که ۸تا خواهر و برادر داره پیدا میکرد

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
دوستم یه خواهر داشت فوق العاده مذهبی و دختر خوبی بود بعد یه مدت با پسر خیلی پولدار کارمند بانک ازدوا ...

احسنت بهش.خوشبختی دنیا و اخرت بهش رو کرده ان شاءالله🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

حسادت قشنگ نیست 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من نگفتم پزشکا فرشتن نسبت به دختری که انتخاب کرده بالاتره بعد هم شوهرش واقعا پسره خوبیه هر قشری مثل ...

پسر باید بالاتر باشه بتونه نیاز های اون دختر برطرف کنه

انشاالله خوشبخت باشن

انشاالله روزی شما

ب نظرم زیبایی خیلی مهمه تو ازدواج

زیبا باشی هیچی نباشی بردی قبلا نه ولی الان چرا 

تو بگو پولدار با کمالات تحصیلات عالیه اصلا فایده نداره قد و قواره ام جدیدا خیلی مهم تر شده خلاصه من که باختم