2777
2789

و خود دختر سطحش پایین باشه

من یه همکار دارم لیسانس داره راستش اصلا چهره خوبی نداره یه پسره پزشکی پنج سال عاشق این بوده چون دانشجو بوده بابا دختره قبول نمیکرد بعد درسش تموم میشه میاد خواستگاری

الان عکسایه یلداییش و تولدش نشون میداد پسر خوش قد بالا چه یلدایی براش اوردن سنگ تموم گذاشته بود بعد برا تولدشم پسره یه ویلا اجاره میکنه و گروه موسیقی میاره و اینو سورپرایزش میکنه یه سه تار هم بهش هدیه داد الانم کلاس موسیقی گذاشتتش.

بعد تو دوران عقدم از پسره پول میگیره به مامانشم گفته فکر نکن چون شوهرم پزشکه جهاز انچنانی باید بدین یه جهاز معمولی بدین 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

چه دخترخوبی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

جاری نمیخواد؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاری نمیخواد؟

دختره هشت تا خواهر برادر پسره فقط یه داداش کوچیک داره

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

یکی از دوستام یکبار عقد کرد جدا شد وضعشون متوسط اما خیلی خوشگل بود با یه پسر بالاشهری ازدواج کرد شوهرش پنج تا آپارتمان داره مهندس و پولدار ثروتمند هشت ساله ازدواج کرده فقط بخاطر خوشگلیش

ما مثل شما سطح آدمارو فقط به چهره نمی بینیم

مگه فقط چهرشو گفتم این لیسانسه اون پزشکه دختره هشت تا خواهر برادرن پسره دو تا هستن فقط. دختره هیچ هنری نداره پسره بادکنک آرایی گل آرایی مراسم همه رو خودش انجام داده بود دیگه چقدر فاصله طبقاتی

ما یکی از آشناها که خیلی وضع مالیشون بد بود دختره با یکی ازدواج کرد پووووللللداررررر

البته دختره خوشگل بودا

مرده گفته بود به هیچ وجه با خونوادت نباید رفت و امد کنیم ینی اونا نباید بیان خونه ما

خودت هروقت خاستی برو ببینشون

دخترم قبول کرد الانم هر روز پست میذاره سفرهای خارجی و کیف و حال

یکی از دوستام یکبار عقد کرد جدا شد وضعشون متوسط اما خیلی خوشگل بود با یه پسر بالاشهری ازدواج کرد شوه ...

خب باز خوشگل بوده 🫠

دختره هشت تا خواهر برادر پسره فقط یه داداش کوچیک داره

اون کوچیکه رو بدین من بزرگ کنم😂😂

دوستم یه خواهر داشت فوق العاده مذهبی و دختر خوبی بود بعد یه مدت با پسر خیلی پولدار کارمند بانک ازدواج کرد ولی بعد یه سال دختره درخواست طلاق داد گفت پسره مدام بهم میگه چادرت رو بردار و فلان جا آرایش کن فلان کارو بکن. گفت آخرتم رو با دنیا عوض نمیکنم و جدا شد بعدش با یه طلبه ازدواج کرد که وضع مالی متوسط داشت ولی بی نهایت خوشبخته. خلاصه که زیبایی و پول سطح خوشبختی رو تعیین نمیکنه مهم دل خودته که شاد باشه 

بنظرت پزشکا فرشته هستن

یا با بقیه ادما فرق دارن

خیلی خاص هستن

من خودم پزشکیم 

پارتنرم بازاری انتخاب کردم

چون میدونم چه ادما هولی و از دماغ فیل افتاده ای هستن

چون میدونم خیلیاشون مشکل روحی  روانی دارن

توشون ی ادم سالم درست در نمیاد مگر موارد خیلی خاص

که طرف عقده ای نباشه

مثلا میگن ما دکتریم بقیه از ما سطحشون کمتره پس نوکر ما هستن من اصلا این طرز فکر دوست نداشتم و فقط حرص میخوردم برای همین شریک زندگیم فقط مبنا گذاشتم انسانیت