2777
2789
عنوان

امروز مامانِ خواستگارم زنگ میزنه برا خواستگاری مجدد✨😁

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 53 پست
😂😂😂عالم و آدم سطح بالان ؟چرا در فکرم نگنجه تو مگه خواستگارای منو میشناسی ؟میتونه برعکس باشه 🤌

من نگفتم همشون 

گفتم خواستگار متوسط هم داشتم 

روز خوش 

ممنونم ریپ نزنید🙏🙏🙏

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نهی دکتر گفت بچه دار شدنش سختهبعد معلوم شده اون دکتر تشخیصش اشتبا بوده بعد رفت چنتا دکتر دیگه گفتن ک ...

پس مشکل چیه؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نگفتم همشون گفتم خواستگار متوسط هم داشتم روز خوش ممنونم ریپ نزنید🙏🙏🙏

جوش نیاااار تازه چیزیت نگفتم😂🤌موفق باشی من که دعات کردم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
جوش نیاااار تازه چیزیت نگفتم😂🤌موفق باشی من که دعات کردم

ممنونم 

جوش آوردن کار من نیس و معلومه 😁😁😁

ممنونم جوش آوردن کار من نیس و معلومه 😁😁😁

آخ آخ آخ 🤲🏻پس بازم دعات میکنم 😂🤌

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
آخ آخ آخ 🤲🏻پس بازم دعات میکنم 😂🤌

مرسی که دعا میکنی شلغم خانوم😂😂😂

مرسی که دعا میکنی شلغم خانوم😂😂😂

یادم باشه از خدا برات ادب و شعور هم مازاد دعا کنم ☺️

و چون ناامیدم از شفات ناچارم مکالمه رو تموم کنم و اعلان رو باز نمیکنم قطعا بی‌پاسخ خواهی ماند 🤎

یادم باشه از خدا برات ادب و شعور هم مازاد دعا کنم ☺️و چون ناامیدم از شفات ناچارم مکالمه رو تموم کنم ...

من اول سعی کردم با احترام جواب بدم وقتی دیدم داری از حسودی میتزکی دیگه 😂😂😂

بعضیا توهم حسودی دارن 😂😂🤣چندشم شد رو پیامش ریپ کنم ولی مجازی که کنتور نمیندازه بذار ببافه 

بنده بعنوان یه تراپیست از نحوه چت متوجهم یه دختر بچه داره از توهمات و آرزوهاش میگه کاربرjnjnjnjn 

من هرگز به یک متوهم حسود و بچه سال و بی ادب حسادت ندارم علی خصوص که مجازی هم باشه و از عقل هم بَری و بی بهره🤦🏻‍♀️😂