2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 221 پست
بازم بهترمیشه اوضاع مطمئن باش همینجوری نمیمونه فقط حواست باشه حرکت دیگه ای نزنه

بش گفتم حرکت دیگه بطنه که باعث سختی مون شه دیگه نمیمونم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
الهی عزیزدلم خودم هم خیلی براتون دعاکردم ان شاءالله هرچه زودتربادل خوش بریدسرخونه زندگیتون

قربون مهربونیت عزیزم🌺❤️😘

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا متاسفم دوست نداشتم باعث اعصاب خوردی وناراحتی کسی بشم میخوام بدونم چجوری رابطمو محدود کنم که به ...

عزیزم دعا میکنم زندگیت بهتر بشه

اول زندگی هرکسی مشکلات زیاده 

من خودم میگم دانشجو بود و هزار درد

بی پولی

ولی سر یک سال رفتیم خونه خودمون

اصلن همین دوران نامزدی طولانی خودش خسته کننده هست

انشالا بهترین ها برات پیش بیاد گلم

من میگم کاش خانوادش کمک کنند یه جایی اجاره کنه برید سر خونتون

چرا فکر میکنی زیر سنگ ما قرض گرفتن از کسیه؟همسر من هیچکس رو نداره بش کمک کنه وضع مالی خانوادش خیلی ب ...

مگه شماچیزی گفتین که من برخلاف حرفتون حرف زده باش الان گفتین درباره زندگیتون ومن میتونم بگم که کاردرستی کردین یانه؟ که دمتون گرم انشالله همیشه خوشبختوپایداربمونید

من درباره زندگی استاتر که هرچی گفتو نظر دادم همین قصد ناراحت کردن کسیم ندارم  

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

قربون مهربونیت برم امیدوارم همسر شماهم قدر خانم به این خوبی وکه هم فهمیده است هم درکش عالیه رو بدونه ...

عزیزدلمی

من مرد زندگیمو بدانتخاب کردم متاسفانه که الان دارم چوبشو میخورم 

انشالله شما روی خوش زندگیو ببینید وکنارهم به آرامش برسید 

تامیتونی باصحبت کردن مشکلاتتو حل کن باجنگو دعوا قهرو بی محلی هیچی درست نمیشه که بدترم میشه 

من امید وارم که خوشبخت میشی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بش گفتم حرکت دیگه بطنه که باعث سختی مون شه دیگه نمیمونم

توکل برخدا انشالله هرچی خیره پیش بیاد

مگه شماچیزی گفتین که من برخلاف حرفتون حرف زده باش الان گفتین درباره زندگیتون ومن میتونم بگم که کاردر ...

درکل حرفم این بود که استارتر روش خوبیو پیش گرفته باید شوهرشو تحت فشار بزاره ولی حب نباید باش لج بیفته و رابطرو سرد کنه .

درکل حرفم این بود که استارتر روش خوبیو پیش گرفته باید شوهرشو تحت فشار بزاره ولی حب نباید باش لج بیفت ...

بله درسته

حق با شماستبلند پروازی کرد وتن پروری اتمام حجت کردم باش بهتر شده خدا را شکرمنم تواین مسئله مقصر بودن ...

عزیزم یه دوستی دارم که شوهرش خصوصیات اخلاقیش مثل همسر شماست ...خیلی بلندپرواز و مغرور....یه اتفاقی باعث شد ورشکست بشه، بعد ایشون ۶ ساله که هنوز حاضر نشده بره کار کنه.حرفشم اینه که برای بقیه کار نمیکنم باید کار خودمو داشته باشم...۶ ساله که برای هزینه های زندگی سربار خانواده خودش و خانومشه ! ولی غرورش اجازه به کارای کوچیکتر و درآمد کمتر از شرکت رو نمیده ...این دوست منم بنده خدا ناراحتی اعصاب گرفته از دست این آقا و به خاطر بچش نمیتونه کاری بکنه....

شمام حواست باشه که از همین اول زندگی توقعت از همسرت بالا باشه و مقابل این کاراش کوتاه نیای....

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
سلامعزیزم مگه تو عروسی غیر قر دادن اتفاق دیگه ای می افته؟از لحظه ای که خطبه عقد جاری شه دختر و پسر ز ...

نه دیگه چهارسال دختر مردمو پادرهوا نگه داشته انسانی نیست خانومم میتونه بگه یا مسکن تهیه کن یا تتمکین نمیکنم ن

عزیزم دعا میکنم زندگیت بهتر بشهاول زندگی هرکسی مشکلات زیاده من خودم میگم دانشجو بود و هزار دردبی پول ...

فدای دل مهربونت❤️🌺😘

مگه شماچیزی گفتین که من برخلاف حرفتون حرف زده باش الان گفتین درباره زندگیتون ومن میتونم بگم که کاردر ...

متشکرم ازتون مهربونم واقعا دلسوزانه مثل یه خواهر باهام همدردی کردین امیدوارم  همیشه شاد باشین وسختیاتون رفع بشن

درکل حرفم این بود که استارتر روش خوبیو پیش گرفته باید شوهرشو تحت فشار بزاره ولی حب نباید باش لج بیفت ...

از لحاظ جنسی سرد شدم لج نکردم

رابطم باخانواده اش محدود کردم چون اونجا به شدت اذیت میشدم ایشونم که توقع رابطه داشت واونجا پر از استرس بود ومن تواون لحظه همش اضطراب داشتم وهم بهم بی احترامی میشد توسط فکوچیک ترین فرد خانواده شون

وهم رابطه تو کوه دشت ودمن گفتم نمیام خیلی دیگه داشت بم برمیخورد میموند خونه ی خودمونم گاهی وقتا

به توافق رسیده بودیم که الانم کم آوردم نمیکشم