2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10055 بازدید | 221 پست
ولی من شوهرتو تحسین میکنم تو این زمونه که اکثرا جوونا گشاد شدن. اون داره دو شیفته کار میکنه. میگم ...

پریودم

همینکه میخواد توکوه و...به خواسته اش برسه منو رنج میده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
پریودمهمینکه میخواد توکوه و...به خواسته اش برسه منو رنج میده

وهم اینکه فکر وسردیم فقط تواین تایم نیست

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وهم اینکه فکر وسردیم فقط تواین تایم نیست

یه سری دلخوری ها که رفع نشده تودلم بوده همون اندازه که خوب بودا بدی هم داشته درگذشته که ازوقتی سرد شدم تازه متوجهشون شده

مرسی از راهنماییت عزیزم .

بنظرم شوهرت رو تحت فشار بزار مردا باید تحت فشار باشن تا شکوفا بشن من همسرم درامدش خوب بود ولی همشو خرج خانوادش میکرد زمان مجردی منم دیدم پولاش داره بیخود میره مجبورش کردم که ماشین ثبت نام کنه گفتم میای خواستگاری باااااید ماشین دداشته باشی خلاصه مجبور شد ماشین بخره همینم باعث شد کمکاش به خونه مامانش کمتر بشه بعد از اون تو گووشش کردم که عقدم باید مفصل باشع این مواردم جوری انجام ذادم که فکر نکنه پرتوقع و خرج تراشم با سیاست و این چیزا جلو رفتم . بعدم گفتم باید خونه بخری انداختمش تو قرض و قسط و وام الانم داره نهایت تلاشش رو میکنه . البته منم کمکش هستم ک اگر خدای نکرده از پسش بر نیاد قطعا طلاهامو ماشینمو میارم وسط . همین سیاستی که پیش گرفتی خوبه من خودم تازه یک ساله متوجه شدم که شوهرم رو باید تحت فشار بزارم تا زندگی جم کنه

خیلی خیلی خوشحالم از میامتون وانرژی گرفتم واقعا حرفاتون معقولانه ودرست هستعزیزم همسر من مشکلش این بو ...

خداروشکرقشنگم که پستم حالتو خوب کرد 

اتفاقا همسرمنم اهل ریسکه مثلا میبینی از درمیاد داخل یه ماشین جدید همراشه دراین حد منو تومسائل راه نمیده اتفاقا الانم دربغرنج ترین حالت ممکنیم حتی پول خوراکیم نداریم بایه بچه ولی میگم این روزام میگذره 

توالان نباید جابزنی باید مث یه کوه پشتش وایسی 

شوهرمن متاسفانه آدم خوبی نیست بارها ضرر کرد پشتش وایسادم ولی قدرندونست اینارو بیخیال 

الان مهم حال شماست شمااگه الان جابزنی دیگه نمیتونی سرپاشی تامیتونی بهش قوت قلب بده این حرفایی که میزنی کاملا بوی ناامیدی میده و این اصلا خوب نیس ومنتقل میشه به ایشون وایشونم دیگه حرفی براگفتن نداره وهمینطور سرد وسردترمیشین وازهم فاصله میگیرین وتومیمونی وعمری که گذشتو هیچ کارمفیدی نکردی 

رودررو بادوتاخونواده حرف بزن ببین چقدمیتونن بذارن وسط خودتم هرچی داری بریز وسط یه خونه بگیر برو خداروشکر جهازتم آمادس براقرصی دلت رهنشو بزن به اسم خودت 

ببین عزیزم شما اینقد حالت بده اون چی کشید تواین مدت که حس بی عرضگی کرد ولی بازم تو رو توخندید مهربون بود این آدم نابودشد ولی دلش نمیاد دلتو بشکنه 

این نیازم یچیز طبیعی بدنشه چیکاکنه راضی هستی بره سراغ چیزدیگه ای؟ بدبخت داره زورشو میزنه نمیشه هنوزم از پانیفتاد 

تامیتونی خودتو بهش ثابت کن درجریان کاراش باش بالحن خوب راهنماییش کن هواشو داشته باش

(بخدا شوهرمن بود محلمم نمیداد میگف برو هرکاری میکنی بکن  ) 

واینکه گفتی رختخواب پهن کردی تواتاق داداشت این حرفا دیدی چقد حالت بدشد یه درصد خودتو بذار جای ایشون ببین چطو خورد میشی اینکه اومد پیش تو ولی توحوالش دادی به داداشت 

(درضمن پیش مااصلا رسم نیس عقدکردها پیش هم بخوابن ولی شماکه مشکلی نداره خیلی سخت بودبراشون اونم جلوهمه خونواده شماضایع شد چرااینجوری به قصیه فکرنمیکنی) 

(بعدشم به حرفااین نی نی سایتیاگوش نده بعضیاشون بچن 

بعضیاشونم همینایین که تقی به توقی میخوره طلاق طلاق میکنن بعد اوارن روزندگی بقیه) 

بخدااگه من کوچیکترین حرکت بدی ازشوهرتون میدیدم یه نسخه دیگه میپیچیدم ولی جزنیاز جنسیش هیچ چیز بدی ندیدم که اینم اصلا بد نیس

ایشون فقط بدبیاری اوردن 

کلا وقتی بدبیاری میاد یهو همش پشت سرهم میاد ولی کم کم اوضاع آروم میشه 

اگه میتونین ثابت کنین که اون آقا پولتونوخورد اون پول به پول روز حساب میشه نه اونیکه ازتون خورده شد یکم دوندگی داره ولی میتونین پولتونو به روز بگیرین

انشالله خوشخت بشی ازته دل بخندی دوباره وبرای رفع مشکلتون حمدمیخونم ❤

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ازهمون اول به همسرم گفتم که خونه ی جدا میخوام واینکه دور باشه ازفامیلابعد هم یکی از اعضای خانواده اش ...

خوب الان مثلا شرایطت خیلی خوب ۴ سال خیلی دختر ی عمر برای خودش خیلی صبر داری من ۶ ماه عقد کرده بودم خسته شدم شوهرم زود عروسی گرفت چطور تحمل میکنی حداقل توخونه همون پدرت ی اتاق بردارید زندگی کنید خانواده ها کمک کنندی جای کوچیک اجاره کنید ۵۰میلیونم داشته باشی میشه ی جارو اجاره کرد الباقی رو ماهیانه کرایه میدید

مرسی از راهنماییت عزیزم .بنظرم شوهرت رو تحت فشار بزار مردا باید تحت فشار باشن تا شکوفا بشن من همسرم ...

خب ایشون نداره  مال شماداشته جای دیگه خرج میکرد این آقا صفرشد ازکجابیاره بدبخت بره دزدی یعنی خودشم راضیه به این اوضاع نبخدا که نیس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کادو هام همه پول بوده مناسبتا وتولد که اصلا نداشتمولی جدیدا مقداری بهتر شده کمی

بازم بهترمیشه اوضاع مطمئن باش همینجوری نمیمونه فقط حواست باشه حرکت دیگه ای نزنه 

خب ایشون نداره مال شماداشته جای دیگه خرج میکرد این آقا صفرشد ازکجابیاره بدبخت بره دزدی یعنی خودشم ر ...

من از درامد شوهرش نمیدونم اصلا ولی میدونم مرد اگر خیالش راحت باشه که کسی به نداریش گیر نمیده به خودشم سخت نمیگیره . اتفاقا همسر منم نداشت سرجریان عقد دستش خالی بود جوری که من به کارتش پول زدم اون ماه . یعنی برای اینکه عقد مفصل بگیره رفت از زیر سنگ پول دراود در این حد غیرممکن بود

من از درامد شوهرش نمیدونم اصلا ولی میدونم مرد اگر خیالش راحت باشه که کسی به نداریش گیر نمیده به خودش ...

ایشون ورشکسته شدن ورشکستگی قضیش خیلی فرق داره

باچیزی که شمامیگین 

زیرسنگشم شده همینکه دوباره یکم سرپاشده 

کسیم پشتش نیس 

زیر سنگ شما قرض گرفتن ازکسیه 

ایشون حتما کسیم ندارن که بخوان ازش قرضم بگیرن 

بعضی وقتاآدم میفته تو یه مخمصه ای که هرچه زورمیزنه نمیتونه خودشو دربیاره ایشون همت کردن دارن تلاش میکنن انشالله که نتیجه بده  

ایشون ورشکسته شدن ورشکستگی قضیش خیلی فرق دارهباچیزی که شمامیگین زیرسنگشم شده همینکه دوباره یکم سرپاش ...

چرا فکر میکنی زیر سنگ ما قرض گرفتن از کسیه؟

همسر من هیچکس رو نداره بش کمک کنه وضع مالی خانوادش خیلی بده تازه شوهرم بشون خرجی میده.

اتفاقا همسر منم همون موقع ورشکست شده بود همون تایم ۲۰۰ ملیون پولشو خوردن ما عقدمون ده روز افتاد عقب بعدش رفت دنبال پروژه جدید انقدر همه جا زنگ زد و همه جا ارتباط گرفت که تو یک هفته خدا یک پروژه براش رسوند و پول پیش گرفت‌ عزبزم شما از شرایط زندگی ما خبر نداری چطور انقدر راحت نظر میدی

همسرم مراسم گرفت طلا گرف هر خرجی تو زندگیش کرد خودش کرد چیزی به اسم خانواده کمکش نکرد و قرارم نیست بکنه .

بحث ما این بود که باید به شوهرش سخت بگیره تا اونم فکر چارع کنه بیش از پیش این بع این معنی نیست که تنهاش بزاره

همسرم چک خونش مونده بود بش گفتم طلامو بردار بفروش درگنار اینکه بش سخت میگیرم درکنارش هستم پای همه ضررهاش

واقعا گریه ام گرفتهمسر من حتی بیشتر از من زیر فشاره پیام شما تلنگری بود برای خودمکلی حرف شنیده وسرزن ...

الهی عزیزدلم خودم هم خیلی براتون دعاکردم ان شاءالله هرچه زودتربادل خوش بریدسرخونه زندگیتون 

مرسی از راهنماییت عزیزم .بنظرم شوهرت رو تحت فشار بزار مردا باید تحت فشار باشن تا شکوفا بشن من همسرم ...

ان شاالله همیشه سالم وپایدار وشاد باشی گلم👌آره مردا کلی نگرن وزن مردو تا حدودی جمع میکنه

خداروشکرقشنگم که پستم حالتو خوب کرد اتفاقا همسرمنم اهل ریسکه مثلا میبینی از درمیاد داخل یه ماشین جدی ...

قربون مهربونیت برم امیدوارم همسر شماهم قدر خانم به این خوبی وکه هم فهمیده است هم درکش عالیه رو بدونه😘❤️

مردان دیگه گاهی شوهرمنم دلمو بد شکست ولی من ندید گرفتم وموندم فقط کمی کم آوردم که احساس میکنم ازبیخیالیشه اگر نه من آدم تا آخر موندنم که الان موندم اگرالان موندم بخاطر مهربونیاش بوده درکنار مهربونی صربه هایی بم زده که از روی نابلدیش بوده که اگر از روی بدجنسی وذاتش بود یه لحظه هم نمیموندم

ممنون قشنگم امیدوارم دلت همیشه شاد وسلامت باشه