2777
2789
عنوان

از‌ کجا بدون تابلو بازی بفهمیم آقایی متأهله❓

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه بار یکی از پسرای سال بالایی که ارشد خونده بود اومد پیوی و...منم رفتم توی سامانه ایرانداک (چون ...

آها اینم خیلی خوبه آفرین بشما

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بعید میدونم با این حد از پیگیری و تاپیک زدن راجع بهش کراش دوستت باشه

نبخدا 

من دیگه آب از سرم گذشته 😁

چرا ضایع بشه مگه اون طرف می‌شناسه شماره ناشناس رو... با خط خودش که نه

همینکه زنگ بزنه بگه سلام آقا شما متاهل هستید یا نه ؟ 

فعلا شمارش گرفته گفته سوال درسی و انتخاب رشته دارم 

بچه ها خواهش میکنم تاپیکم رو گزارش بزنیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15019238/%D8%AE%D8 ...

گزارش زدم

میشه بگی چجور کپیش کردی؟ من چرا نمیتونم تاپیکو کپی‌کنم

بگو لطفا

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

ببین رو‌حلقه و بیو مشخص نمیشه ،ماهم متاهلیم نه حلقه میندازیم نه بیو مون معلومه .اگه حس می کنی متاهله ...

اطلاعاتی که داریم کارشناسی ارشد داره و من همینجوری از رو عکسش میگم ۳۲ ساله کارمند هستش اگه حس ششمی هستی عکسش بزارم سریع پاک کنم 

اطلاعاتی که داریم کارشناسی ارشد داره و من همینجوری از رو عکسش میگم ۳۲ ساله کارمند هستش اگه حس ششمی ه ...

سی و دو ساله و شاغل بعید می دونم‌ مجرد باشه گلم .شوهر من سی سالشه الان یه پسر هشت ساله و یه دختر دو ساله داریم .حداقلش نامزد رو داره دیگه .و اینکه کسی که سی و دو سالش هست  نمی تونی بری بهش بگی روت کراش‌ بودم و رابطه موفقی تجربه کنی چون دهه هفتادی ها پسر ها این طور دختری نمی پسندن