2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10085 بازدید | 221 پست
بهش گفتمدیشب گفت دیگه تا زمانی که خودت نخوای منم درکت میکنمنمیدونم چقدر رو حرفش باشه ولی طبق تجارب گ ...

مسئله شخصی تخت خواب شما به خانواده اون مربوط نیست که بری بهش بگی

نهایتا میتونی به روانشناس بگی ولی گفتن به خانوادش واقعا غلطه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خوب باید درک کنن ک دوران عقد تون طولانی شده و شما حساس شدید . خسته شدید ‌. حداقل باید این دوران رو ب ...

باید درک کنند☹️🤦‍♀️اگه درکشون دستخودم بود اقدام میکردم🙂

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا ۴ ساله راحت میاد پذیرایی و رابطه کسی هم چیزی نگفته امگاری بهش

بابام فقط به من میگه ومنو دعوا میکنه

مامانمم خیلی دوستش داره

وهم اینکه من مشکلاتمو کم بهشون میگفتم زمانی هم که میگفتم هیج اقدامی نمیکردن

الانم دیگه میدونند شرایط مالی همسرم رو میگن چی بگیم دیگه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
افرین دمت گرم.شما مشخصه خیلی عاقلی👌👌... ولی این دوست من خودش خیلی مقصر بود که هروقت پول کم میاوردن ...

چششششم عزیزم😍ممنون که گفتی حتما همین کارو میکنم

اتفاقا من هیچ وقت هیچ چشمداشتی از خانواده اش نداشته ام وهیچ زمان نگفتم ازخانواده ات بگیر ازخانواده ی خودمم نگرفتم چند وقت پیش کفش میخواستم زنگ زدم بهش گفت فعلا شرایطم خوب نیست برات کفش بخرم بگو بابات بگیره همون لحظه بهش گفتم بابام هم دختر بده بت هم کفش بخره خودت بگیر،یه ساعت بعد پول زد به کارتم

به مرد رو بدی پرو میشه واصلا یادش نمیمونه چ لطفی بهش کردی فداکاری برای مردا درست نیست

من همینکه میازم باهاش ازخواسته هام میگذرم تفریحاتمو کم کردم ومدارا میکنم ومیسازم خودش کلیه حالا این بین گهگاهی هم بهش میگم فلان چیز میخوام که یادش نره 

افرین دمت گرم.شما مشخصه خیلی عاقلی👌👌... ولی این دوست من خودش خیلی مقصر بود که هروقت پول کم میاوردن ...

همش میگم کاش همون سال اول این دهنیت واراده وتفکر رو داشتم اینجوری نمیشد

سال اول زندگی ما بیشتر باتعارفات پیش رفت اشتباه ازمنم بود که با شرایط کنار اومدم یعنی تجربه ای نداشتم اگر نه همون اول وایمستادم سفت وسخت رو خواسته ام

لطفا حواست ب شوهرت باشهیکی مثل تو بود انقدر ب شوهرش فشار اوردشوهره رفت خود کشی کردروز خاک سپاری همه ...

نمیدونم اون خانم توچ وصعیت وتفکری بوده

ولی من توقعات بیجا وغیر معقول ندارم وهمسرمم خودش قبول داره که من چ سختی هایی میکشم وحق رو بهم میده

مسئله شخصی تخت خواب شما به خانواده اون مربوط نیست که بری بهش بگینهایتا میتونی به روانشناس بگی ولی گف ...

پس نمیگم ،فرصت کنم با مشاوره صحبت کنم که با همسرم صحبت کنه

پس نمیگم ،فرصت کنم با مشاوره صحبت کنم که با همسرم صحبت کنه

خودت باید با همسرت صحبت کنی با کمک روانشناس، نه مشاور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خودت باید با همسرت صحبت کنی با کمک روانشناس، نه مشاور

👌

بهش گفتمدیشب گفت دیگه تا زمانی که خودت نخوای منم درکت میکنمنمیدونم چقدر رو حرفش باشه ولی طبق تجارب گ ...

نه عزیزم اصلا با اونا مطرح نکن.بعید میدونم فایده ای داشته باشه.به نطرم روی خودت کار کن که قاطع باشی و ازین به بعد روی حرفات بمونی...بگو اینجوری تو کوه و بیابون و حیاط خونه و گوشه فلانجا و...خیلی خیلی حس بدی بهم میده .احساس بی ارزشی میکنم.همچین رابطه ای رو نمیخوام، در شان من نیست. ..

اگه جلوش قاطع باشی اونم مجبور میشه زودتر یه فکری بکنه

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه ها خیلی ممنون ازهمه ی شما که زحمت کشیدین باهام همدردی کردین وقت گذاشتین راهکار دادین

امیدوارم همیشه خوش وخرم باشید وشاد❤️🌺🌺❤️

تاپیکم داره میره کم کم توپربازدید ها دوست ندارم یهو شناسایی میشم  قفلش میکنم

نه عزیزم اصلا با اونا مطرح نکن.بعید میدونم فایده ای داشته باشه.به نطرم روی خودت کار کن که قاطع باشی ...

چشم جانم