2777
2789
عنوان

تو پریودی کتک خوردم 💔😔😔

298 بازدید | 27 پست

مامانم واسه شام قرمه سبزی گذاشته بود

بعد زیرش روشن بود خودش رفته بود سرکار

من سرما خوردم پریود هم هستم روز دومه دلم خیلی درد میکرد دراز کشیده بودم شوهرم بهم پیام داده بود داشتم جوابشو میدادم 

به غیر خودم خواهرم که ۱۴ سالشه خونه بود رفتم از خورشت ها خبر گرفتم نیم ساعت چهل دقیقه قبل اینکه مامانم بیاد 

به خواهرم گفتم اینا هنوز آب داره تو بعدا باز خبر بگیر ببین اگه خوب شده خاموش کن زیرشو 

خیلیم سنش کم نیست بگیم بچه اس اینم اینکارو نکرده بود 

خورشت ها ته گرفت مامانم که اومد من تو اتاق دراز کشیده بودم خواهرم همه چی رو انداخت تقصیر من مامانم اومد یه لگد محکم زیر شکمم زد با گوشی زد تو سرم موهامو کشید 

بعدم کلی فحش بهم داد گفت ن....گاییدنت که درد داری 

بزرگ شدی همه جات بزرگ شده اون مرتیکه ( شوهرم) 

ک...ر تو ک...نت می‌کنه کی میخوای آدم بشی ؟ 

دیشبم خواهرم گفت من ازدواج کنم بچه دار نمیشم

مامانم هم به من اشاره کرد گفت بهتر میخوای یک ناخواسته مثل این گیرت بیاد ؟💔💔

۱۹ سالمه سه ماهه تو عقدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی چ مامان پرویی  هست /

انشالا شوهرت برات خوب باشه  فقد 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

فحشایی که مادرت بهم داده من از لات ترین مردام هنوز نشنیدم

عجب خونواده سمی داری 

غیرقابل تحمله واقعا

وای خدایا چ مادر بد‌ دهن بیشعوری حیف اسم مادر

ببخشید توهین کردم بدتر از‌این حقشه

تو هم میگفتی وقتی لنگارو دادی هوا بایدهم منتظر ی ناخواسته میبودی والا مگه حرمتی گذاشته حرمت نگه داری

وای عصبیم کرد

تا شقایق هست زندگی باید کرد 

حالا توهینا رو هم نمی نوشتین مشکلی نبود 

برای خودتون بده 

مادرتونم مشکل دارن زیاااد 

از عدم عفت کلام تا موارد دیگه 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤