2777
2789
عنوان

همسرم همین روزاست که بیاد خونه مون ومن دوست ندارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10250 بازدید | 221 پست
یکی منو لایک کنه

خودم لایکت کردم عزیزم😅

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

منم ۴سال و نیم نامزد بودم عقد نبودیم ولی ما سنمون کم بود منتظر بودم شوهرم دانشگاه رو تموم کنه به درآمد برسه بعد ازدواج کنیم خانواده هم نداشتن خییلی سخت گذشت واقعا من صبرم لبریز شده بود آخرش ی جشن کوچیک تو خونه گرفتیم و رفتیم ماعسل نتونست جشن عروسی بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من طبق تجربم دارم اینا رو برات مینویسم حرفام یادت بمونه من یه ازدواج ناموفق داشتم خر شدم توی عقد جداشدم بعد اون این شوهرم منو گرفت اینقدر زجرم داد همیشه میگم کاش با نداری اون مرد میساختم واینجوری خودمو بدبخت نمیکردم الانم اگه شوهرت اخلاقش خوبه چرا بخوای بهش پشت کنی ومحلش ندی باهاش خیلی خوب باش دوست داره ک میاد پیشت ورابطه میخاد اصلا بهش بی محلی نکن انشاالله ک مشکلاتتون حل میشه میرید سر خونه زندگیتون عزیزم صبور باش خدابزرگه 

باید اقا خجالت بکشنهم میان‌خونه اسی شام‌میخورنهم انتظار دارند مفتکی نیازهای جنسیشون رفع بشهبرنیک سال ...

دیگه کم آوردم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
با اجاره استارتر عزیز🙏 خانما اولین باره تو این ۷ سال که عضو سایتم همچین درخواستی میکنم😘 لطفاً تاپی ...

کدوم تاپیکتو خانم گل

شوهر من اصلا نمیومد تواین ۴ سال خونه مون بمونه خیلی انگشت شمار شب مونده خونه مون

میدونم ناراحت وبلاتکلیفی، ولی عزیزم با این روند معلوم نیست شوهرت میخاد چیکار کنه 

حداقل یه اتاق اجاره کنه برید سر خونه زندگیتون

۴ سال عقدی چخبر بی فکری هم حد واندازه داره خانواده ات هیچی نمیگن زمان قدیم مگه همه خونه مستقل داشتن ...

ازهمون اول به همسرم گفتم که خونه ی جدا میخوام واینکه دور باشه ازفامیلا

بعد هم یکی از اعضای خانواده اش خیلی اذیت ومزاحمت ایجاد کرده برامون من به هیچ وجه تو خونه ی پدرش زندگی نمیکنم

وهم اینکه پدرش همون اولم الحمدالله خودشون گفتن فکر اینجا موندنو نکنید😍🤣

با شوهرت درست بشین صحبت کن بگو از این بلا تکلیفی خسته شدی بگو یه خونه کوچیک رهن کنه برید سر زندگیتون

فعلا باید صبوری کنم،چاره ی دیگه ای هم ندارم فقط مسئله ی ارتباطمونم حل بشه من راصی ام

علاوه بر اینکه‌اسی صبورهپدر مادرش هم خیلی ادم های صبوری هستندمن یکسال عقد بودمنامزدم دو ماه یکبار می ...

پدر منم خیییلی ناراحته ولی نمیدونم چرا چیزی به همسرم نمیگه وسخت گیری نمیکنه 

فقط منو اذیت ودعوا میکنه که تو نرو 

وقتی آشنا باشی تبعات به این صورت خودشونو نشون میدن☹️🤕

والا حق داری اسی با خانواده ت جدی صحبت کنبا شوهرتم همینطور چه معنی داره ۴ سال ....نشد برو با خانواده ...

اگر میخواستن کاری کنند تواین ۴ سال کرده بودن توقعی ندارم دیگه یه زنگ به من نمیزنن گلم

همیشه من بودنا رو بودم مناسبتا رفتم تبریکا رو گفتم هرچی بوده یکطرفه بوده امسال حتی روز مادر شب یلدا تولدشونم تبریک نگفتم

چون ناراحتم دلم گرفته

با شوهرم صحبت کردم میگه دارم تلاش میکنم صبوری کن همه چیزو درست میکنم طول میکشه تا نتیجه ببینه

حرف زدم فایده داشت دیگه کم آوردم سرد شدم که این حرکتو کردم

باید بزرگترا ورود کنن

پدرت باید خونوادش و خودش دعوت کنه خونه و خیلی حدی حرف بزنه بخای همینطوری ادامه بدی به ضرر هردوتون

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂