2777
2789
عنوان

امروز صدای شکسته شدن قلبم شنیدم

436 بازدید | 21 پست

تلگرام کردم حتی شماره مو ذخیره نداره؟ چرا

اونوقت من بخاطرش دارم خودمو میکشم چرا شمارم دخیره نکرده 

قبلا داشت  الان نداره چرا؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بذار یه خاطره برات بگم.

چندسال پیش، منم همین بودم. دوسال دوییدم دنبال یکی که هر چند ماه یبار از سر ترس بهش پیام میدادم که منو یادش نره! تو اون دو سال هرشب گریه میکردم. میگفتم دوس داره با من باشه ولی نمیتونه و... اونم به هیچ جاش نبود من چه حالیم. آخرش خیلی سعی کردم بکشونمش سمتم. یه قرار گذاشتیم. اونجا یکم دلم گرم شد. هیچ اتفاق یا حرف خاصیم رد و بدل نشد. شبش پیام داد فردام بیا ببینمت. فردا شد... دیدم پیچوند! و منم همونجا فهمیدم خر تر از من کسی نبود. دنبالش نرو. بذار اگه طالبه خودش بیاد اگه طالب نیست بره گمشه

آره امروز فهمیدم کجا وایسادم

متاهل نباشه 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...