2777
2789
عنوان

چون کنکور قبول نشدم میخوان وادارم میکنند ازدواج کنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 79 پست
رشتت چیه

انسانی عزیزم

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی منم پارسال انصراف دادمخونواده‌م باهام بد شدنمیترسیدم دوزار خرج کنممامانم تا دید یه نفر گفته د ...

خوشبحالت عزیزم کاش منم یچیزی قبول میشدم دست از سرم برمیداشتن😔

شما دوران دبیرستان درس میخوندی؟! 

روزی چندساعت مطالعه داشتی؟!

خواهش میکنم بهم کمک کن ثواب میکنی 

جسارتا معدلات چند بود سه تا پایه؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اره میتونی دو سوم زمانتو تست بزن تشریحی تست بزن چون خیلی برای نهایی کمک میکنه

تست زدن توی امتحانات نهایی خیلی خوبه؟!

من باید ترمیم هم بزنم 

ریاضی هم افتادم نمیتونم پاسش کنم اصلا متوجه اش نمیشه 

چی بگم والا 

من درس خوندم حالا میترسم کلا نزارن ازدواج کنم😂💅🏻 بابام باورش نمیشه من بزرگ شدم انگار 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مشکلت اینه تو کلاس به حرف معلم گوش نمیدی میای خونه بخونی

آخه دبیرامون اصلا نحوه تدریس خوبی نداشتند 

روزی چندتا امتحان کتبی میزاشتند ما نمیدونستیم کدوم رو بخونیم !

از هر درسی یکمی میخوندیم تا یچیزی از هرکدومش بلد باشیم برگه سفید ندیم 

برنامه ریزیشون افتضاح بود خدا نگذره ازشون معدل های همه مون پایین اومد هم نوبت اول هم نوبت دوم که نهایی بود 

خوشبحالت عزیزم کاش منم یچیزی قبول میشدم دست از سرم برمیداشتن😔شما دوران دبیرستان درس میخوندی؟! روزی ...

دبیرستانمون که مجازی بود دو سالش  تایم امتحان فقط میخوندم بعضی درسا هم اصلا نمیفهمیدم

سال سوم که حضوری شد و کنکورم بود چرا دیگه میخوندم

پشت کنکورم خیلی بهتر شد خیلی چیزا یادم بودن و اینکه چون همه درسارو پشت هم میخونی ها بهتر ربط میدی مثلا تاریخ

معدلام ۱۹ یا ۱۸ نزدیک ۱۹ بوده😅

سال پشت کنکور من نه ساعت مطالعه نه تعداد تست یادداشت نمیکردم دیگه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

تست زدن توی امتحانات نهایی خیلی خوبه؟!من باید ترمیم هم بزنم ریاضی هم افتادم نمیتونم پاسش کنم اصلا مت ...

ریاضی رو با معین کرمی ببین عالیه عالیی میخوای کنکور بدی دیگه ؟ اگه کنکور بدی اره تاثیر داره  ولی تست هارو تشریحی حل کن 

شمی رو هم خیلیا مشکل دارن فراهانی فقطط

قلبم 💔 می‌فهممت دختر کاش میتونستی از یکنفر کمک کنی ترمیم کنی و درساتو خوب بخونی از شر شون راحت شی م ...

کاش ....

واقعا خودم دوست دارم مستقل بشم درس بخونم ولی شرایطش رو ندارم 😔

آرامش نیست توی خونمون ....

امکاناتم کمه ...

مامانم انرژی منفی زیادی بهم وارد میکنه همیشه ...

آخه دبیرامون اصلا نحوه تدریس خوبی نداشتند روزی چندتا امتحان کتبی میزاشتند ما نمیدونستیم کدوم رو بخون ...

دبیرارو ول کن انسانی رو اصن خودت باید بخونی 

خیلی سبز عالیه 

کتاب هم من دارم اگه خواستی بگو

خودم پارسال پی دی اف خوندم

امسال برای ادای دین کتابارو خریدم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...