2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

1089 بازدید | 97 پست

من دوتا دختر دارم بداز ۱۰سال و۴تاسقط وزایمان زودرس خدابهم داده سقطام دوتاش جنسیتشون معلوم بود پسربودن

حالا اطرافیان ب روشهای مختلف اذیت میکنن یا کنایه میزنن یجورانگار یچیز خیلی مهم توزندگیم کم دارم بچه اولم ۴سال ودومی ۴ماهه

خانواده شوهر سردومی کلا نیومدن سربزنن مادرشوهرم بداز ۴ماه اومده ولی خیلی سرد رفتارمیکرد ۱۵روز خونه جاریم بود بداومد خونه من بددوروزم زن داداش جاریم رفت بیمارستان زایمان برای پسردوم یهو عین جن زده ها شرو کرده زنگ زدن ب برادرشوهرم بیا منو ببر منم راستش بدم اومد گفتن اگه عجله داری اسنپ بگیرم برات 

ک بحثمون شد وگفت دیگه خونم نیا....

حالا مامانم میگه چرابحث کردی الان میگن حسودیت شده وفلان ولی من خودم راضیم اماانقدر گفته ک شک کردم

صادقانه بگین ناراحت نمیشم 

من فک میکنم یکم زیادی عصبیم شاید نتونستم کنترل کنم خودمو

ولی با عصبی بودنم ۱۴سال خودمو کنترل کردم وچیزی ب مادرشوهرم نگفتم فقط یکم خودمو دور گرفتم اونایی ک تجربه دارن میدونن چقد سخته ۱۰سال ناباروری و۴تاسقط پشت هم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو ارزوی یکیشم برامم فرق نداره دختر و پسرش ولی اگه قدرت انتخاب داشتم انتخابم دختر بود اتفاقا

خدا گل دختراتو نگه داره تحت تاثیر حرف مزخرف اره و اوره و شمسی کوره هم شک بت دلت راه نده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باور کن استارتر بچه شما پسر هم بود همینجوری میکردن.جنسیت بچه ی ما که معلوم شد مادر شوهرم زل زد تو چش ...

پسرم بارداربودم تا۶ماه رفتم سقط شد 

تا ۶ماه بهم زنگ نزد زنگ میزدم بشدت سرد جواب میدادوزود خدافظی میکرد

میدونی نظر ادما واست مهم نباشه چون به اونی هم که دوتا پسر داره میگن چرا دختر نداری ،به اون که یکی داره میگن چرا ،به اون که نداره میگن چرا 

شما باید الان خیلی خوشحال باشی بعد دوتا سقط و زایمان زود رس بچه هات کنارتن 

نه پسر تاجی به سرتون میزنه و نه دختر 

ن دیگه دومیم ناخواسته بود

زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن سالم باشن گوشتو بگیر چشاتم ببند فقط فکر سلامتی خودتو خانوادت باش ...حرف زیاده من دو تا بچه هام پشت سر هم بود هر کس میدید بهم می‌خندید آنقدر مسخره کردن منو ولی باز توکل بخدا کردم همش فکر سلامتی خودمو بچه هام بودم 

یعنی خوبش کردم؟

نمیدونم میشد محترمانه تر رفتار کنی یا نه ولی دیگه کردی و فکرشم نکن

کسی که موذبه بره بهتره، میخواد مادرشوهر باشه یا مادر خودت

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.