سلام
درجواب یکی از کاربرا که درمورد صرافیهای ارز دیجیتال پرسیده بودن یه خلاصه مینویسم.چند ساله تو ارز دیجیتال تحقیق و مطالعه و فعالیت و خرید و فروش میکنم..
صرافی انلاین یا ارزدیجیتال محیطیه که شما ارزهای دیجیتال رو خرید یا فروش میزنی یا حتی میتونی سفارش خرید یا فروش ثبت کنی که مثلا در فلان قیمت ارزت خریده یا فروخته بشه..
من خودم صرافی ایرانی رو ترجیح میدم..البته نظر شخصیمه..شاید مخالفم داشته باشم..صرافی ایرانی از مزایاش اینه که داخل کشوره مجوز داره اگر مشکلی پیش اومد حداقل میتونی از نظر قضایی پیگیر باشی و مزیت دومش اینه که خطر بلوکه و یا گم شدن پولت در مسیر انتقالها وجود نداره ولی در صرافیهای خارجی بدلیل تحریمها این خطر بسیار زیاده...یه سریال رو اشتباه بزنی ارزت یا پولت گم میشه و دیگه برنمیگرده و پیگیری هم نمیتونی بکنی
در معاملات هم بهتره اموزش دید و از بعضی شاخصها مثل مکدی و RSI و شاخص ترس و طمع استفاده کرد..درضمن از عوام مهم بر قیمت ارزهای دیجیتال نرخ بهره ی اعلامی فدرال رزرو و تورم و رکود جهانی هست مخصوصا اوضاع اقتصادی ایالات متحده بسیار تاثیر گذار هست..امدن اقای ترامپ هم به نفع بیت کوینه چون حامی این ارزهاست
سوال دیگه ای بود درخدمتم..