2777
2789

بنظرتون کدومش بهتره هزینه کدوم کمتره برای خرید لوازم اولیه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینشو نمیدونم ولی چون تجربه رنگ مو رو داشتم میخوام بگم که من دوره رفتم مربیش اصلا خوب نبود ترکیب هارو بهم نگفت . خیلیاشون نمیگن یا پیش ی مربی حرفیه ای برو و باهاش شرط کن که همه اینارو بهت بگه یا برو کاشت ناخن . 

چون مربیای رنگ و لایت بیشترشون فقط تیغ میزنن

هزینشو نمیدونم ولی چون تجربه رنگ مو رو داشتم میخوام بگم که من دوره رفتم مربیش اصلا خوب نبود ترکیب ها ...

ابن مربی رنگ و لایت ک میخام برم دختر عمه همسرمه وقتی همسرم زنگش زد گفت با فوت کوزه گری یادش میدم جوری ک بشه معروف تو شهرتون 

کاشت ناخن بهتره چون مشتری ثابت پیدا میکنی که زود به زود میانرنگ و لایت دیر تر میان

خودمم همینو میگم حالا نمیدونم چیکار کنم

ولی خودم ب رنگ و لایت علاقه بیشتری دارم

بنظرت اول برم برای رنگ بعدش برم ناخن

ابن مربی رنگ و لایت ک میخام برم دختر عمه همسرمه وقتی همسرم زنگش زد گفت با فوت کوزه گری یادش میدم جور ...

اگه نمیزنه زیر حرفش و اعتماد داری بهش عالیه برو یاد بگیر. 

فقط مرتب بهش بگو فرمول ترکیب رنگا هم بگو . 

گوگل هم ی سرچی درمورد انواع پودر ها ، اکسیدان ، تکنیک های رنگ مو بزن که اگه چیزیو جا انداخت بهت بگه، یاد آوری کنی . 

موفق باشی 😘

اگه نمیزنه زیر حرفش و اعتماد داری بهش عالیه برو یاد بگیر. فقط مرتب بهش بگو فرمول ترکیب رنگا هم بگو . ...

اره مطمئنم زیر حرفش نمیزنه فقط میترسم مشتری نداشته باشم

اره مطمئنم زیر حرفش نمیزنه فقط میترسم مشتری نداشته باشم

حالا من تجربه کار‌کردن رو ندارم . ولی سعی کن واسه خودت کار کنی دستیار نباشی چون اولا واسه دستیاری خیلی سخت کار پیدا میشه دومم بدونه حقوقه فقط ازت کار میکشن . 

حرفه ای که شدی صد در صد کار هست واست 

حالا من تجربه کار‌کردن رو ندارم . ولی سعی کن واسه خودت کار کنی دستیار نباشی چون اولا واسه دستیاری خی ...

با ی سالن دار صحبت کردم گفت بیا کار کن اینجا ولی خودت مشتری بیار ی درصد هم من ازت میگیرم

رنگ و لایت بهتره اگه کارت خوب باشه ناخن مشکل شرعی داره برای خودت خوب نیست در کل گفتم

ممنون عزیزم 

میترسم مشتری گیر نیاد