2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست
ممنونانشاالله خدا دامنتوسبز کنه

مرسی عزیزم چشمام اشکی شد از کامنتت

قدر گلاتو بدون نذار حرف مزخرف یه مشت ادم بی عقل زندگیتو تلخ کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ایشالا خدا دختراتو حفظ کنه عزیزم

ذهنتو درگیر این حرفها نکن ک هر چی حساس تر بشی و بیشتر عکس العمل نشون بدی خودت نابود میشی..بحث تبعیض بین پسر و دختر از اول پیدایش تاریخ بوده و هنوزم هست..رو تربیت و پیشرفت دخترات کار کن تا چشم همه شون در بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا حالا شده رک و قاطع و مطمئن در مورد این تفکرشون حرف بزنی ؟ من قبل از اینکه جنسیت پسرم معلوم بشه مادرشوهرم یه کم پسر پسر کرد چنان ضایع ش کردم که دیگه همون شد ، می‌گفت بالاخره دختر پسر فرق می‌کنه فلان گفتم چه فرقی گفت اسم اجداد پدری شو زنده نگه میداره گفتم اجداد پدری عرضه داشته باشن با خوب بودن با یه کار مهم کردن خودشون اسم خودشو زنده نگه میدارن پیامبر خدا پسر نداشت اسمش زنده نگه داشته نشد ؟ همه نسل ائمه از همون یه دختر پیامبر بوده این افکار دیگه خیلی قدیمی شده و از شما بعیده و ... 

توی سونوگرافی جنسیتش معلوم شده بود شوهرم از همه شون پرسید حدس بزنید بچه چیه از ترس اینکه بچه دختر باشه و اونا بگن پسر و من قاطی کنم همه شون گفتن بچه دختره 

بعد که گفتیم نه پسره خواهر شوهرم گفت چون میدونستم دختر دوست داری گفتم دختر وگرنه من میدونستم بچه پسره فلان قشنگ مشخص شد به گوش همه شون رسیده 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

نمیدونم میشد محترمانه تر رفتار کنی یا نه ولی دیگه کردی و فکرشم نکنکسی که موذبه بره بهتره، میخواد ماد ...

چیز بدی بهش نگفتم فقط گفت اره ب من گفتی اسنپ بگیرم داری از خونت بیرونم میکنی

منم گفتم بیرون نکردم دیدم عجله داری گفتم اسنپ بگیرم دیرت نشه

ک شرو کرده خدامنو بکشه وجوری نشم بچه هام نگهم دارن...

منم گفتم توبداز ۴ماه اومدی واسه من نیومدی واسه اون اومدی دوروزه نشستی انگار باخودت قهری 

دراخرم گفتم من جایی ک ن خودمو دوسداشته باشن وبچمو نمیرم دیگه پامو خونت نمیزارم گفت نیاخونه من

ممنونانشاالله خدا دامنتوسبز کنه

بخدا اینا همش بهانه س. من رو دخترم باردار بودم مادر شوهرم جنسیت فهمید سرش دستمال بست شکل عزادار ها بعدش هم دنیا امد گفتن چون شبیه مامانش خون مون جوش نمیخوره. از دختر هم خوشمون نمیاد

حالا بعدش پسرم باردار شدم حتی بیمارستان نیومد ببینش. پسرم کپ شوهرم. گفتم این ک دیگه پسر شبیه خودتون. دیگه چرا اینو نمیخوان؟؟  بعد مادر شوهرم خودش میکشه برا دخترای خواهر شوهرم ک شبیه باباشونن 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بخدا اینا همش بهانه س. من رو دخترم باردار بودم مادر شوهرم جنسیت فهمید سرش دستمال بست شکل عزادار ها ب ...

ببخشید

ولی یسریا واقعا پدرسوختن

ما زنیم جنس زنو خوب میشناسیم 

بنظرم تمام اینا از حسادته 

نسل این آدما چرا منقرض نمیشه واقعابرای تخت پادشاهی‌شون دنبال وارث می‌گردن؟مغزم سوت میکشه این رفتارا ...

نسل این آدما وقتی منقرض میشه که خانوما باهاشون وصلت نکنن اونوقت نسلشون از بین میره

ن دیگه دومیم ناخواسته بود

ادم یه زمانی بعد از ۱۵۰ سال فوت کنه وقتی خودش نباشه چه فرقی داه دختر داشته باشه یا پسر اینهمه ادم بچه ندارن حتی ازدواج  نکردن یا بدون بچه از این دنیار فتن  چه اتفاقی افتاد 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

بخدا اینا همش بهانه س. من رو دخترم باردار بودم مادر شوهرم جنسیت فهمید سرش دستمال بست شکل عزادار ها ب ...

اصلا چرا براتون مهمه مادر شوهره بخواد بیاد سمتتون تعریف تمجید کنه! خودتون زیادی و الکی بها میدین و بزرگش میکنید!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم من دوتا پسر دارم و اطرافیان یجوری عیبی نداره بعدی ایشالا دختره که منم فکر میکنم چیز مهمی رو ندارم ولی بیخیال مهم اینه حال خودم با پسرام خوبه و لذتشو میبرم 😍

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش