چون منو همسرم ازدواج دوم مون بود واسه عقدمون نیامد محضر ، زایمان کردم با اینکه ۵۰ دقیقه فاصله شهر هامون بود نیامد ، بعد من میخواستم با شوهرم و دخترم بریم برگشت گفت بچه نوزاد رو میخواید کجا بیارید و گفت نیاید ، همیشه تو زندگیمون فتنه میندازه ، تا یه چیزی میشه زنگ میرنن به مامان من و کلی دروغ دری وری تحویل مامانم میده ، بهش صد دفه گفتم با من مشکل داری به خانوادم چرا زنگ میزنی ؟ خلاصه من چون اصلا حوصله خاله زنک بازی رو ندارم و اهل حاشیه نیستم تصمیم گرفتم این آدم سمی رو از زندگیم حذف کنم و از وقتی که بلاکش کردم و رابطم رو باهاش تموم کردم زندگیم آروم شده و هیچ مشکلی با همسرم نداریم الان بعد ۵ ماه از زایمانم به شوهرم گفته میخوام بیام خونتون و اصرار داره با من تلفنی حرف بزنه به نظرتون قبول کنم؟ هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه خیلی فتنه و دو به هم زنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارش رو بلد باشه تابلو نیست مردها هم حرف منطقی نمیفهمن بعد ازدواج مادرشون یهو میشه مریم مقدس
اره قبل ازدواج مادر پسر چشم دیدن همو ندارن بعد ازدواج برای پسر احترام مادر واجب میشه و برای مادر هم زحماتی ک برای پسر کشیده میاد جلو چشمش برای زجر دادن عروس
ن عزیزم...اشتباه را تکرار نکن..اینا همون ادمای فتنه گرن..مگه عوض شدن..مادرشوهر منم خیلی فتنه درست میکنه..ولی کسی قبول دار نیست.بدبختی اینه که من بامادرشوهرم توی یخونه میشینیم..ببین من چقد بدبختم..
نه عزیزم خودمون دوتا مشکلی نداریم باهم ، همه دعوا هارو مادرش و پسر همسرم درست میکنن تو زندگیمون الان ۴ ماهه دوتاشون رو کات کردم به خدا دارم عین آدم تو آرامش زندگی میکنم