چون منو همسرم ازدواج دوم مون بود واسه عقدمون نیامد محضر ، زایمان کردم با اینکه ۵۰ دقیقه فاصله شهر هامون بود نیامد ، بعد من میخواستم با شوهرم و دخترم بریم برگشت گفت بچه نوزاد رو میخواید کجا بیارید و گفت نیاید ، همیشه تو زندگیمون فتنه میندازه ، تا یه چیزی میشه زنگ میرنن به مامان من و کلی دروغ دری وری تحویل مامانم میده ، بهش صد دفه گفتم با من مشکل داری به خانوادم چرا زنگ میزنی ؟ خلاصه من چون اصلا حوصله خاله زنک بازی رو ندارم و اهل حاشیه نیستم تصمیم گرفتم این آدم سمی رو از زندگیم حذف کنم و از وقتی که بلاکش کردم و رابطم رو باهاش تموم کردم زندگیم آروم شده و هیچ مشکلی با همسرم نداریم الان بعد ۵ ماه از زایمانم به شوهرم گفته میخوام بیام خونتون و اصرار داره با من تلفنی حرف بزنه به نظرتون قبول کنم؟ هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه خیلی فتنه و دو به هم زنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم بخاطرخدا گذشت کن وبزاربیا خونه ات.شاید کسی متوجه اشتباهاتش کرده اش.اگردیدی ادم خوبی شده که چه خوب.اگرهم دیدی میخاگذشته اش را ادامه بده دوباره بلاک و...؟