2777
2789
عنوان

به نظرتون با مادر شوهرم آشتی کنم

450 بازدید | 33 پست

چون منو همسرم ازدواج دوم مون بود واسه عقدمون نیامد محضر ، زایمان کردم با اینکه ۵۰ دقیقه فاصله شهر هامون بود نیامد ، بعد من میخواستم با شوهرم و دخترم بریم برگشت گفت بچه نوزاد رو میخواید کجا بیارید و گفت نیاید ، همیشه تو زندگیمون فتنه میندازه ، تا یه چیزی میشه زنگ میرنن به مامان من و کلی دروغ دری وری تحویل مامانم میده ، بهش صد دفه گفتم با من مشکل داری به خانوادم چرا زنگ میزنی ؟ خلاصه من چون اصلا حوصله خاله زنک بازی رو ندارم و اهل حاشیه نیستم تصمیم گرفتم این آدم سمی رو از زندگیم حذف کنم و از وقتی که بلاکش کردم و رابطم رو باهاش تموم کردم زندگیم آروم شده و هیچ مشکلی با همسرم نداریم الان بعد ۵ ماه از زایمانم به شوهرم گفته می‌خوام بیام خونتون و اصرار داره با من تلفنی حرف بزنه به نظرتون قبول کنم؟ هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه خیلی فتنه و دو به هم زنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول کن بیاد ولی صمیمی نشو درحد نیاز فقط باهاش حرف بزن از زندگیتون بهش اطلاعات ندین .بستگی به سیاست ...

ببین ما از هم دوریم ، ولی از همون راه دور هم زندگیمون رو می‌ریزه بهم همیشه

ببین ما از هم دوریم ، ولی از همون راه دور هم زندگیمون رو می‌ریزه بهم همیشه

شوهرت چی میگه؟اگه اونم با قطع رابطه موافقه که قبول نکن بیاد.اگه زندگیت به مشکل میخوره بذار بیاد و باسیاست پیش برو