2777
2789
عنوان

عکسش میزارم یه بار دیگه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 155 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا اینجور آدما یه شوهر عاشق و مظلوم گیرشون میوفته

خودش تاپیک زده

شوهر عکس هم کلاسی قدیمشو داشته 

گفته یه همکلاسی داشتیم خیلی خوشگله بود 

بعدم عکسشو به اسی نشون داده

تو لپتاپش داشته 😐

تازه خود اسی میگه شوهرش لپتاپش رو بعد تموم شدن دانشگاه خریده 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اسی متاهلی؟چرا هنوز درگیرشی؟نکنه داری باشوهرت مقایسش میکنی؟

درگیرش نیستم بخدا همینجوری دیدم عکس جدید گذاشته همین فقط 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

خودش تاپیک زدهشوهر عکس هم کلاسی قدیمشو داشته گفته یه همکلاسی داشتیم خیلی خوشگله بود بعدم عکسشو به اس ...

او اوه 

ای واااای😂😂

حقشه پس

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
باشع خانم جلسه ایی ،شما به ارشاد کردنت ادامه بده

چیشده تا کم میارید از خانم جلسه ای ب عنوان فحش اشتفاده میکنید

پای وعظ نشستن لیاقت میخواد

حداقلش بهتر از هرزه بودنه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

خودش تاپیک زدهشوهر عکس هم کلاسی قدیمشو داشته گفته یه همکلاسی داشتیم خیلی خوشگله بود بعدم عکسشو به اس ...

من الان رفتم دیدم اسی از اکسش هنو پول میگیره فقط برگام😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یعنی دلیل میشه اینم بایکی دیگه ارتباط داشته باشه!!؟

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

این موضوع رو برام توضیح داد قانع شدم کلا عکسهای دانشگاه و سربازی و کاری و اینا رو ذخیره کرده چون میگه دلیلی نداره از گذشته اش فرار کنه یا چیزی قایم کنه بخاطر صداقتش عکس اردو رفتن هست ورزش هست بیرون هست اینا همش خاطرات خوب و بد زندگیشه دیگه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یعنی دلیل میشه اینم بایکی دیگه ارتباط داشته باشه!!؟

نه دلیل نمیشه

ولی یکی نوشته بود اینجور خانما معمولا یه شوهر مظلوم گیرشون میاد که عاشقشونه

خواستم بگم همیشه هم اینجوری نیست

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚