2777
2789
عنوان

دیدی خدایکیو چقددوست داره براش همه چیو پشت سرهم فراهم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
شکر نعمت نعمتت افزون کندکسی که فقط جلوی خدا سر میاره پایینخدا هم میبرتش بالا

افرین دقیقا

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزم اونا اعتقاداتشون قویتره یا تو زندگی سختیهایی رو تحمل کردند که خدا اینجوری براشون جبران میکنه

نه اتفاقا 

چند نمونه شو به چشم دیدم

انقدر ظالمن

ولی زندگیشون هر روز بهتر از دیروزه

سختیشون کجا بود؟؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا من برعکسش را دیدم کسی که به خون بنده های خدا تشنه هست بیا ببین خدا چه جوری در خدمتشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
یکی از سوالام اینه ک واقعا خدا بیاد عادل بودنش رو اثبات کنه میگن خدا رو برا عادل بودنش می‌شناسن میگن ...

من عدلی از خدا ندیدم در طول زندگیم 

اگه من بدی کنم یه بلایی سرم میاد اما اگه بقیه به من بدی کنن نه بابا هیچ مرگشونم نمیشع 

خدا حکمت نداره یه ظالم به تمام معناس

کفر نگو عزیزم هیشکی از فردای خودش خبر نداره خدا اینقدر مهربونه ک حد نداره فقط کافیه خدا رو بشناسیش شاید بعضی چیزایی رو ک‌ما میخایم ب صلاحمون نیست و خدا قراره جاش ی بهترین رو بهمون بده ققط کافیه صبور باشی 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

دوستان ما از زندگی حقیقی هیچکس خبر نداریم 

توی زندگی اونا نیستیم فقط ظاهر رو میبینم 

شاید انقددد سختی کشیدن که خدا داره الان براشون جبران میکنه و حالشون رو خوب میکنه 

مطمئن باش هیچ آدمی پیدا نمیکنی که همیشه توی زندگیش خوشحال و خوشبخت باشه 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من عدلی از خدا ندیدم در طول زندگیم اگه من بدی کنم یه بلایی سرم میاد اما اگه بقیه به من بدی کنن نه با ...

تو این دنیا عدل نیست 

اون دنیا عدل رو میبینی 

حکمت خدا رو ما ادم ها نمیفهمیم 

فقط باید بهش اعتماد کنیم

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

والا ماهم شکرکردیم هم سرمون خم بود،بدب کسی نکردیم،بدکسیو نخاستیم،چیزبزرگی نخاستیم ولی هیییییچ

نه اتفاقا چند نمونه شو به چشم دیدمانقدر ظالمنولی زندگیشون هر روز بهتر از دیروزهسختیشون کجا بود؟؟؟؟

شاید عوض اونا پدر و مادرشون سختی کشیدن و خدا اینجور جبران میکنه به هر حال عقل بشر به حکمت خدا قد نمیده فقط میدونم خدا بهترینها رو برا بنده هاش رقم میزنه حتما مصلحت ما رو بهتر از ما میدونه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
دوستان ما از زندگی حقیقی هیچکس خبر نداریم توی زندگی اونا نیستیم فقط ظاهر رو میبینم شاید انقددد سختی ...

باورکن من دیدم ک اونابیشترازماسختی نکشیدن ولی همه چی براشون ردیف میشه ب طورمعجزه اسایی

باورکن من دیدم ک اونابیشترازماسختی نکشیدن ولی همه چی براشون ردیف میشه ب طورمعجزه اسایی

این مصلحت خداست 

من خودم انقدر ادم های مولتی میلیاردر دیدم و من شاید یک صدم اونا رو نداشته باشم 

ولی خب این صلاح خدا بوده که اون اونجا باشه و من اینجا

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻