2777
2789
عنوان

دیدی خدایکیو چقددوست داره براش همه چیو پشت سرهم فراهم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
منم دیدم ، اینقدر کثافتن اما خوشبخت

همین کثافتا رو ک‌میگی خوشبختند صبر کن ببین عاقبت کاره شون چی میشع خدا فقط صبر کرده تا پیمانه کارشون پر بشه اون موقع بهت میگم عزیزم خدا مهربونه خیلی هم مهربونه من ک خودم عاشق خدام و شرمنده خدا هستم چون خیلی وقتا اذیتش کردم ولی بازم هوای دلمو داره منم ی زمانی این طوری فک میکردم تا اینک معجزه های خدا رو با چشم خودم دیدم صبر خدا ۴۰ ساله صبری ک اون بالایی داره ما بنده ها نداریم ‌

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یادمه خیلی نوجوان بودم یکی را قضاوت کردم ، چن سال بعد دقیقا عین زندگی اون برام اتفاق افتاد اما ادما ...

دقیقامنم ،خسته شدم،چندوقت پیش ی فرصت خوب شغلی پیدا کردم شوهرم نزاشت،اینقدخشم ونفرت منو گرفته ک کارم شب روز نفرین کردنشه،گفتم خونه بابام سختی کشیدم شاید خونه شوهرخوشبخت بشم امانمیدونستم شوهرم خودشیطانه،ارامش ندارم،کاش خدایامنو مرگی میداد یااونو،خسته شدم ک گیری ادم نفهم شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورکن من دیدم ک اونابیشترازماسختی نکشیدن ولی همه چی براشون ردیف میشه ب طورمعجزه اسایی

اره یه عده هم اینجوری هستن 

هر کار خدا یه حکمت داره مطمئن باش 

ببین مثلا من دیدم اینو بشخصه 

یه ادم خیلی پولداری بود واقعا خداا خیلی بهش داده بود اما اونقدرا هم سختی نکشیده بود 

توی یه سنی که رسید یهو نمیدونم چیشد ورشکست شد هر چی داشت نابود شد 

همیشه مثال فامیل هست این آقاهه 

خدا بعضی موقع ها برای امتحان بنده هاش کلی نعمت و امکانات بهش میده که بندش رو بسنجه 

اگه اون بنده شکرگزاری نکرد و توی ثروت و نعمت غرق شد و خدا رو فراموش کرد 

خدا رو بدجوری میزنتش زمین 

هر کار خدا یه حکمتی داره اینو فراموش نکن عزیزم❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره یه عده هم اینجوری هستن هر کار خدا یه حکمت داره مطمئن باش ببین مثلا من دیدم اینو بشخصه یه ادم خیل ...

حکمت سختی های ماچیه ک ازبندناف تاالان داریم میکشیم

حکمت سختی های ماچیه ک ازبندناف تاالان داریم میکشیم

نمیدونم قشنگم 

اینو فقط خدا میدونه 

شاید یه زندگی خیلی قشنگ رو در آینده برات در نظر گرفته❤امید داشته باش بهش

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................