2777
2789
گفتم گل

نعمت و ثروت میبینم. دیگر کم کم زمان آن رسیده که دنیا روی خوش خودش را به تو نشان بدهد. تا تغییر اوضاع به روال عادی زندگیت ادامه بده و با هیچکس از فا ل امروزت سخن مگو.
. در فنجانت پا میبینم. پا دو معنی دارد. یا عمر کوتاهی خواهی داشت و یا سفری کوتاه مدت در پیش داری. اما بدان عمر انسان با کارهای نیک و صدقه دادن افزایش می یابد پس نگران نباش و بد به دلت راه نده
. گردنبند نشان از استحکام عشق و محبت میدهد. اگر مجردی  با فردی آشنا خواهی شد که معنای زندگی را برایت تغییر خواهد داد و بعد از آن خوشبختی واقعی را لمس خواهی کرد. اما اگر ازدواج کردی روز به روز رابطه تان بهتر میشود. اگر از دست هم دلخور شدید بهترین کار این است که باهم گفتگو کنید. حیف است این عشق اسیر سوءتفاهم ها گردد.
. خدای من ! آتش عشقت چقدر تند است !! آنقدر تند و شعله ور که گاهی از کنترل خودت نیزخارج می شود، سعی کن احساسات عاشقانه ات را متعادل کنی و در مقابل عشق کنترل خودت را از دست ندهی، در غیر این‌صورت ممکن است این تندی آتش عشق مشکلاتی را برایت بوجود بیاورد پس تا دیر نشده بر احساسات خودت مسلط شو

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا منم بگیر

رابطه تو با همسرت فعلا خوب است. ولی کوزه افتاده در فنجان را نگاه کن. شکستنی است. قدری بیشتر از رابطه تان مراقبت کن. حسودانی در فالت دیده میشوند که بدشان نمی آیند این کوزه عشق و علاقه را بشکنند.
. طبع ستیزه جویی داری. میبینم با سرنوشتت در جنگی، چرخ میبینم، تلاش خودت را بکن اما تسلیم خدا باش. برای خواسته هایت کوشش کن اما به آنچه خداوند برایت مقدر کرده راضی باش وگرنه اول خودت و سپس اطرافیانت را اذیت میکنی
. واست نخل افتاده. نخل درخت شیرین و مطبوعی هست که دیدنش در ف ال به معنی به ثمر نشستن تلاش شماست. پس نا امید نشو. ادامه بده که برای موفقیت میبینم. بزودی ثمره تلاشهات مثل میوه این درخت شیرین و مطبوع خواهد بود.. اگر مجرد هستی یک ازدواج همراه با افتخار و سربلندی خواهی داشت اما اگه ازدواج کردی روزهایی لبریز از شکوه و سعادت پیش رو داری. از امروز خودت رو برای شروع روزهای رویایی زندگیت آماده کن.

اسی من برات ذکر گفتم

فردی را میبینم نسبتا قدرتمند که به تو آسیب خواهد رساند. او دشمنی بد ذات است که نمیتوانی از او امید خیر داشته باشی. با دقت به اطرافیانت بنگر. او را پیدا کن، با او قطع رابطه کن و صدقه هم بده. انشالله در امان خواهی بود.
. سعی کن از فرصتی که در اختیارت قرار می گیرد به خوبی استفاده کنی، اژدهایی میبینم که  از وقوع یک رابطه با افراد بلند پایه و صاحب منصب خبر می دهد. از همین حالا مقدمه چینی های لازم را انجام بده تا در فرصت پیش آمده حداکثر نتیجه ای که میخواهی را بدست بیاوری
. تا ۲ ماه دیگر در شرایط خطرناکی قرار خواهی گرفت که جانت به خطر خواهد افتاد. آن روز هوا آفتابی خواهد بود . در شروع روز باخودت فکر خواهی کرد که چه روز خوبی دارم. اما درست همان روز خطری در کمین توست. چتر نجاتی که در فنجان میبینم خبر از آن دارد که اگر سریع عکس العمل بخرج دهی میتوانی از این خطر رهایی یابی
. چه ف ال نیکی میبینم، در فنجانت اناری افتاده که حکایت از زنی خوش سیما دارد. به زودی صاحب زنی زیبا رو و یا دختری ماه چهره خواهی شد. تبریک می گویم

گفتم جیگر

تو رو در جایگاه اشراف و بزرگان میبینم، نه صرفا از نظر مالی میتونه از نظر جایگاه در نظر دیگران باشه. بواسطه کاری که انجام میدی نزد دیگران عزیز و بزرگ میشی.  قدر موقعیتی که برات فراهم میشه رو بدون چون میتونه شروعی باشه برای موفقیت های بیشتر. انسان خوش مشربی هستی، اهل رفیق بازی هم هستی  که کمی هم در آن افراط کرده ای. جامی که در قهوه ات میبینم میگوید اگر به همین وضع ادامه دهی بزودی گرفتار خواهی  شد. هرچه زودتر حداعتدال را به زندگی خودت برگردان.
. اگر میخواهی گره مشکلاتت باز شود راه حلش برای تو آن است که در حد توان انفاق کرده و به نیازمندان کمک کنی. کاری که تا به امروز از آن سرباز میزدی . حتما نباید مال زیادی به مستمندان ببخشی اندک بخششی هم گشایش بزرگی در کارت ایجاد خواهد کرد
. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۵ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.

استارتر من ۱۱ بار گفتم😁😁😁😅 میشه با دقت ویژه برام بگیری؟😁😂

چشم😅😅

این روزها عجیب در کارت گره افتاده، میخواهم بگویم چه کنی تا گره از کارت گشاده شود و آسوده خاطر شوی. به آن دیگ نگاه کن که در فنجانت افتاده. اگر نذر کنی و غذا بین نیازمندان پخش کنی حتما مشکلت برطرف میشود.
. درفالت جاده می بینم، سرنوشت زندگیت خوش است، زندگی آرامی در پیش رو داری، به تمام اهداف و مقاصدت می رسی و حاجت هایت برآورده می شود
. نگران حرف دیگران هستی، پشت سرت زیاد حرف میزنن و بد تو رو میگن. در افراد نزدیکت هم هستن کسایی که پشت سرت غیبت میکنن، سعی کن اینجوری نباشی که تا کوچکترین موفقیتی بدست میاری به همه نشونش میده چون همین کار خیلی زود باعث شکست یا موفق نشدنت میشه.. پس از ناملایماتی که در سر راهت سبز شدند کم کم وقتش رسیده که به عشقت برسی. پس از آن همه نا همواری میبنیم که به معشوقت میرسی و دوستی و محبت عمیقی بینتان برقرار خواهد شد

گفتم

چه انگشتر زیبایی، خودت هم میتوانی ببینی؟ تا ۲۰ ماه آینده مالی بواسطه یک معامله از طرف یک غریبه (منظور فردی که رابطه فامیلی با شما ندارد) به شما میرسد که بخش زیادی از مشکلات مالی شما را برطرف خواهد کرد.
. مدتی است که زندگی پستی و بلندی هایش را از تو مخفی کرده است. پرچم میبینم. به زودی مشکلاتی در زندگی به سراغت خواهند آمد. این تو هستی که با عملکرد درست می توانی جهت مشکلات را به نفع  خودت تغییر دهی و آنها را به خیری برای خودت تبدیل کنی. پس از صحنه خارج نشو
. یک بیماری در بدنت میبینم. اگر خبر نداری حتما دکتر برو و آزمایش بده. ولی نگران نباش. توپی که در فنجانت افتاده خبر از سلامتی دارد ، اما با ورزش . پس ورزش را جدی بگیر و از همین امروز شروع کن که سلامتی کامل به بدنت با ورزش کردن برخواهد گشت.

. دوستانی که دور و بر خودت جمع کرده ای همگی ظاهر خوبی دارند اما آنانکه باطنشان هم مانند ظاهرشان خوب باشد بسیار کم هستند. این دوستان ظاهری تو را محاصره کرده اند اما راه نجات برایت باز است. رابطه ات را با آنها قطع کن وگرنه خیلی زود ضربه های اساسی به تو و زندگیت وارد خواهند کرد

واسع منم فا ل بگیر گلم❤️

چه آرامشی !! مثل آرامش تماشای طلوع خورشید در کنار ساحل. آنچه برایت میبینم رسیدن به همین زندگی آرام و بی دغدغه است. البته که این چنین آرامشی حاصل ایمان قوی فردی چون توست. به تو شادباش می گویم
. یک اتفاق خوبی که انتظارش رو نداری واست رخ میده،  این شانس و اتفاق خوب میتونه ارث باشه، میتونه برنده شدن توی قرعه کشی یا سود کردن تو یک معامله باشه.  . برات شوکت و آبرو میبینم، اگه شاغل هستی در شغلت پیشرفت میکنی و جایگاه بهتری بدست میاری. فعلا روی دور شانس هستی و کارهایی که میکنی معمولا در انجامشون موفق میشی.. تا ۲۲ روز دیگر با فردی روبرو خواهی شد که حرفهای خوبی برای گفتن دارد.  از همصحبتی با او کمال استفاده را ببر. اگر به حرفهای او خوب گوشی کنی به سود مالی زیادی خواهی رسید.

منم گفتم برام بگیر

غم و اندوه میبینم. سر خم نکن و تسلیم نشو. اگر تسلیم نشوی این غم و اندوه از تو گذر خواهد کرد . اما اگر تسلیم شوی هرگز دست از سرت بر نمیدارند. صدقه بده و دعا کن بلکه این اندوه از تو گذر کند.
. رنجی در بدنت میبینم. یک نوع بیماری. توپ نشانه آن است که با ورزش کردن می توانی از بیماری رهایی پیدا کنی. پس وقتی برای ورزش کردن در کنار سایر کارهای روزانه در نظر بگیر که هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی نیست
. قفلی افتاده در کارت که در فنجان هم منعکس شده، کارهایت گره خورده و هرکاری شروع میکنی قفلی تازه به کارت می افتد. پیشنهاد میکنم برای کاری که قفل شده صدقه بدهی. انشالله قفل گشودنی خواهد بود.
. در فنجانت ماه افتاده. با همسری خوش سیما و بلند مرتبه ازدواج می کنی. از نظر تحصیلات در اوج خواهد بود و تمامی عشقش را به تو هدیه خواهد کرد

منم میخونم برامنم بگیر🌹

گربه ای که میبینی نشان از فردی گربه صفت دارد که در زندگی تو حضور دارد. ظاهرا خودش را دوست و رفیق معرفی میکند اما با کوچکترین ناملایمتی از تو دور خواهد شد.  توصیه میکنم رابطه ات را تا حد امکان با وی کمرنگ کنی.
. رزق و برکتی میبینم شیرین اما دردسرهایی نیز دارد. بادامی که در فنجان داری خبر از یک روزی پربرکت می دهد که با یک دردسر و دعوا شروع می شود. نگران نباش. به سود تو تمام خواهد شد. چون مغز بادام طالع خوشی دارد
. خدای من! همین الان نذر کن، صدقه بده. اصلا خوب نیست. عقربی که افتاده را ببین. جنگ است و دعوا، حسادت است و جدایی. هر چه زودتر صدقه بده بلکه این خطری که روزبروز به تو نزدیک تر میشود از تو دور شود.
. به زودی یکی از نزدیکانت خبر خوشی از راه دور برایت می آورد. سیب افتاده در فالت می گوید صاحب فرزند نیک سیرت و خوشرویی خواهی شد. به تو تبریک می گویم

عزیزم خوندم 🌹

روزگار میخواهد به تو یک درس بزرگ بدهد. مشکلاتی را به سمتت روانه خواهد کرد که تو را خواهد ترساند. در آن لحظات به یاد این ف ال بیفت و آرامش بگیر. آن سد را ببین در فنجان همان سد نمیگذارد گزندی به تو برسد، ان فقط یک هشدار است که بی مهابا عملی انجام ندهی که تقدیر نیست سیل مشکلات تو را در خود غرق کند اما اگر بی مهاباب عمل کنی چه بسا غرق شوی
. به تو مژده می دهدم که به زودی ثروت زیادی به دستت خواهد رسید. آن هم از طرف یک شخص بلند مرتبه و صاحب مهر و نقش و نشان. این را انگشتری افتاده در فنجانت می گوید. در این باره به هیچ کس چیزی نگو. به زودی مشکلات مالیت برطرف خواهد شد
. شانه ای در فالت افتاده که نشان دهنده دوستانیست که حکایت مگس گرد شیرینی اند، مادامی که برایشان سود داشته باشی با تو دم از رفاقت میزنند و بمحض آنکه ببینند دیگر دوستی با تو برایشان سودی ندارد تو را ترک خواهند کرد. دوستانت را با امتحان کردن بسنج تا بفهمی کدام یک از آنها دوست و رفیق واقعیست.
. مدتی است در کارت گره افتاده اما خوشحال باش که در فالت دَر افتاده و این یعنی گشایش، یعنی به زودی درهای شادی و نعمت به رویت باز می شود و در کار بسته ات گشایشی ایجاد می شود که اطرافیان همه از آن صحبت خواهند کرد

خیلی ممنونم واقعا❤️میتونم فا ل ام رو برای کسی بگم یا نه؟

چندتا برنامه و نقشه واسه آیندت کشیدی اما نمیدونی کدوم رو انجام بدی، از طرفی دوست داری هرچیزی که توی فکرت هست رو همشو انجام بدی ولی خب بهت پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی چون انسان فقط زمانی میتونه یک کار رو عالی انجام بده که همه تمرکزش رو روی اون کار بزاره. پس دست از این فکرت بردار که چند کار رو همزمان انجام بدی و یکی از برنامه هاتو انتخاب کن و همونو انجام بده تا به موفقیت برسی.. خبر خوبی برایت ندارم. بادمجان میبینم که می گوید به زودی غم و اندوه به سراغت می آید. به خدا توکل کن و از او بخواه، انشاء الله به زودی برطرف می شود
. مال و ثروتی به سمتت در حرکت است که بزودی دیگر وارد زندگی تو خواهد شد. این ثروت حاصل کمکی است که به دیگران کرده ای، از مال و پولی که داری برای گشایش گره زندگی دیگران استفاده کردی و کائنات هم میخواهد پاسخگوی این همه خوبی های تو باشد.
. آینده رو واست روشن میبینم. مقام و پول واست افتاده. ماهی ته فنجان رو میبینی؟ برات خیر و برکت میاره. ولی مراقب باش طمع نکنی، از ویژگی های ماهی سُر بودنش هست. اجازه نده این ثروت و مقامی که برات افتاده باطمع چند برابر کردن از دست بدی. خیلی مراقب باش. انشالله پرسود و برکت خواهی بود.