2777
2789
تا ۱۳ ماه دیگر در شرایط خطرناکی قرار خواهی گرفت که جانت به خطر خواهد افتاد. آن روز هوا آفتابی خواهد ...

منم گفتم برام بگیر

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوندم لطفا برا من بگید

جعبه میبینم. جعبه نشان از جنس مخالف دارد. اگر زن هستی مردی در زندگی توست و اگر مرد هستی زنی در زندگی توست که با تو سرناسازگاری دارد، ۴ روز فرصت داری تا فکری به حالش کنی، یا با خودش دوستانه صحبت کن که دست از این کارهایش بردارد و یا قطع ارتباط کن وگرنه پس از پایان مهلتی که گفتم آسیبی جدی از سمت آن شخص خواهی دید.
. میبینم که فرد نادانی در نزدیک توست. نسبت نزدیکی هم با تو دارد. سوسماری که در فنجانت افتاده نشان از این فرد دارد که برایت خطری را ایجاد می کند. به صلاحت است که این فرد نادان را هرچه زودتر از خودت دور کنی
. واست نخل افتاده. نخل درخت شیرین و مطبوعی هست که دیدنش در فا ل به معنی به ثمر نشستن تلاش شماست. پس نا امید نشو. ادامه بده که برای موفقیت میبینم. بزودی ثمره تلاشهات مثل میوه این درخت شیرین و مطبوع خواهد بود.. چند صباحی است با یکی از آشنایان بگو مگو و دعوا دارید. در فنجانت تصویر زنگوله افتاده، سعی کن بیشتر سکوت کنی تا سر و صدا. اگر میخواهی مشکلت حل شد قدری صبر و سکوت کن. اینگونه طرف مقابلت نیز آرامتر شده و رابطه تان ختم به خیر می شود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من تو عمرم ف ال نگرفتم الان دلم میخواد شما بگیری

تیرو کمان میبینم. به دروغ تعهدی را می دهی تا بوسیله آن فرد یا افرادی را فریب بدهی. اینکار را نکن که عاقبت خوشی ندارد
. انگشتی که در فالت افتاده میخواهد بگوید به عشقت پاسخ مثبت داده میشود. اما قبل از آن اخلاق ناپسندی داری که باید آن را رفع کنی و آن این است که در رخدادها روی بد سکه را میبینی و همین باعث میشود بیشتر بد بین شوی و دچار سوتفاهم گردی. اگر میخواهی عشقت پایدار بماند پیش از رسیدن این عشق این عادت را از سرت دور کن.
. اگه ازدواج کردی آینه نشان از فرزند همجنس خودته، یعنی اگه مرد هستی  خدابهت پسر میده و اگه زن هستی خدا بهت دختر میده، اگه این اتفاق واست افتاده معنیش اینه که از پسر یا دخترت بهت سود و برکت میرسه. اما اگر مجرد هستین آیینه نشان از ازدواج کردن هست، البته نه یک ازدواج معمولی، ازدواجی که رابطه خیلی خوبی با همسرتون خواهید داشت. عجیب است. چه ف ال عجیبی! به آن اژدها که در فنجانت هست دقت کن، این اژدها خبر از یک ملاقات با فردی بلند مرتبه میدهد. (این ملاقات تا ۱۵ ماه دیگر اتفاق خواهد افتاد) وقتی در آن موقعیت قرار گرفتی بجای اینکه دست و پایت را گم کنی حواست را جمع کن، وی پیشنهادی به تو خواهد کرد که میتواند سود سرشاری نصیبت کند. قدر این طالعت را بدان.

میگم برات به ف ال اعتقاد ندارم به جاش به نیت سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام صلوات بفرست و دعا ک ...

صلوات فرستادم عزیزم🥰

فیلی در فنجانت میبینم. فیل همیشه نشانگر افراد بزرگ بوده، افرادی که علم زیادی دارند ، یا افرادی که ثروتمندند و صاحب مقام. در اطرافیانت بنگر. برای رسیدن به قله باید از دامنه شروع کنی. با بهترین افراد از دوست و آشنا که در اطرافت میشناسی بیشتر معاشرت کن، آنها راه معرفی تو به افراد بزرگترند. موفقیت بزرگی در انتظار توست اگر به حرفم گوش کنی.
. رنجی در بدنت میبینم. یک نوع بیماری. توپ نشانه آن است که با ورزش کردن می توانی از بیماری رهایی پیدا کنی. پس وقتی برای ورزش کردن در کنار سایر کارهای روزانه در نظر بگیر که هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی نیست
. مبلغی پول تا ۲ وعده دیگه بهت میرسه، این پول رو از سر شانس بدست نمیاری بلکه لیاقتش رو داری، منظورم مثل یک معامله، مثل خرید و فروش، پای چیز شانسی مثل قرعه کشی در کار نیست و از روی حساب و کتاب به اون پول دست پیدا میکنی. اگه مریضی داری شفا پیدا میکنه، بزودی مالی بهت میرسه، بدست آوردن این مال براحتی برات اتفاق میفته مثل ارث، مثل برنده شدن در قرعه کشی و... ولی نگه داشتنش رو نمیتونم واست تضمین کنم ، احتمال از دست دادنش هست، مراقب باش که وقتی بدستش آوردی راحت از دست ندیش.

خوندم برات میشه برام بگیری لطفا

اگه زن هستی بواسطه کاری که میکنی در خانواده  و پیش دوست و آشنا عزیز میشی  و بهت احترام میزارن اما اگر مرد هستین دو حالت داره، یا صاحب فرزند دختر میشی یا اگه دختر داری بزودی خبرهای خوبی بهت میرسه که از لحاظ مالی به بهبود شرایط مالی بهت کمک میکنه.. مدتی است در کارت گره افتاده اما خوشحال باش که در فالت دَر افتاده و این یعنی گشایش، یعنی به زودی درهای شادی و نعمت به رویت باز می شود و در کار بسته ات گشایشی ایجاد می شود که اطرافیان همه از آن صحبت خواهند کرد
. تا ۱۹ ماه دیگر به یک سفر هوایی خواهی رفت که خودت انتظار آن را نخواهی داشت. این سفر مسیر زندگی تو را تغییر داده و دیدگاه تو به زندگی را بکل تغییر خواهد داد.
. یک مهمونی واست افتاده، به یک جشن یا مهمونی دعوت میشی که دلیل برپاییی جشن به شما تعلق نداره اما بهرحال شما رو جزو مهمانهای اون جشن میبینم. اونجا بهت پیشنهادات کاری داده میشه که واست جذابه و میتونه بهت کمک کنه تا شرایط بهتری رو واسه خودت مهیا کنی.

برات خوندم عزیزم انشالله حاجت روا شی

تو بیخبری ولی یکی از بستگان درجه یک تو دچار غم و اندوه سنگینی شده. با آنها صحبت کن و بخواه اگر چیزی هست با تو درمیان بگذارند. دندان در فالت افتاده که نشان از این غم دارد. غمی که تو میتوانی آن را برطرف کنی.
. انگشت می بینم. عادتی داری، از فالت نمی توانم به درستی بگویم ولی عادت نادرستیست که باید هرچه زودتر آن را کنار بگذاری وگرنه به ضررت تمام خواهد شد.  عادتی که دیگران نیز نسبت به ترک آن به تو بارها هشدار داده اند. پس مراقب باش
. ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره گشای کارهایت باشد به ثمر نشسته. اما مراقب باش که اگر قدر پیشامدهای خجسته ای که پیش رویت هست را ندانی همین ابر میتواند  آنچنان طوفانی در زندیگت به راه بیاندازد که از بدنیا آمدنت پشیمان شوی. نمیخواهم توی دلت را خالی کنم چون ابر اول از همه نشان رحمت است و شادمانی. اما لازم دانستم هشدار دهم تا در خوشی گمراه نشوی و گذشته ات را فراموش نکنی.
. واست یک طوطی افتاده، اگه فرزند درای فرزندت سفری میکنه که مدتی از هم دورخواهید بود. اگه مجرد هستی از یک سفر کرده یک سوغات بهت میرسه که خوشحالت میکنه. افراد چرب زبون اطرافت میبینم. گول حرف های قشنگ آدما رو نخور. قبل از اعتماد به هر کسی امتحانشون کن تا متوجه بشی ارزش اعتمادت رو دارن یا نه.

ده بار گفتم بگو

آینده رو واست روشن میبینم. مقام و پول واست افتاده. ماهی ته فنجان رو میبینی؟ برات خیر و برکت میاره. ولی مراقب باش طمع نکنی، از ویژگی های ماهی سُر بودنش هست. اجازه نده این ثروت و مقامی که برات افتاده باطمع چند برابر کردن از دست بدی. خیلی مراقب باش. انشالله پرسود و برکت خواهی بود.. نگذار هرکس از راه می رسد به تو آسیب بزند. شخصی را می بینم که با تو دشمنی دارد. شخصیت نادانی که از هر کاری برای آسیب زدن به تو دریغ نمی کند. متاسفانه می بینم که بر تو غلبه کرده و موجب ناراحتی و دردسر برایت می شود
. خطری به سرعت به تو نزدیک میشود. مانند یک گلوله، گلوله را میبینی که در فنجان افتاده؟  بگذار تا دقیق تر تو را راهنمایی کنم. در ۴ روز آینده در رانندگی بیشتر رعایت کن و حتما در این مدت ذکر شده هر روز قبل از شروع رانندگی مبلغی هرچند اندک بعنوان صدقه کنار بگذار. انشالله اتفاقی نخواهد افتاد.
. اگه ازدواج کردی آینه نشان از فرزند همجنس خودته، یعنی اگه مرد هستی  خدابهت پسر میده و اگه زن هستی خدا بهت دختر میده، اگه این اتفاق واست افتاده معنیش اینه که از پسر یا دخترت بهت سود و برکت میرسه. اما اگر مجرد هستین آیینه نشان از ازدواج کردن هست، البته نه یک ازدواج معمولی، ازدواجی که رابطه خیلی خوبی با همسرتون خواهید داشت

تو بیخبری ولی یکی از بستگان درجه یک تو دچار غم و اندوه سنگینی شده. با آنها صحبت کن و بخواه اگر چیزی ...

عزیزم منم فرستادما

میشه بگیری برام

زن آینده حسین هستم😍😂(ولی شما همون حال رو درنظر بگیرید)اگه امضامو میبینی،برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست...

گفتم ایشالا حاجات خدا بهت بده برای منم بگیر لطفا

هنوز وسایلت را جمع نکردی؟ سفر کوتاهی در پیش داری. سفری که تا ۶ روز دیگر درباره آن با تو سخن خواهند گفت. آن را قبول کن. یکی از سفرهای بیادماندی برایت خواهد شد.
. بیشتر محتاط باش. پنجه میبینم. خطری در کمین توست. در وضعیت فعلی بهتراست با دشمنانت مدارا کنی. به صلاح تو نیست به دشمنی ات ادامه دهی. مدارا کن وگرنه وضعیت خوبی در انتظار نیست. خطر میبینم. بسیار مراقب باش
. داری تلاش میکنی به دور از چشم دیگران شرایط مالی خودت رو بهبود بدی. دوست داری وضعت که خوب شد همه رو غافلگیر کنی. این پشتی که واست تو فنجون افتاده میخواد بگه که بهترین کار واسه تو سرمایه گذاری هست، پولتو جاهای مطمئن سرمایه گذاری کن و عجله واسه پولدار شدن نداشته باش، آدم دیر تر به آرزوها برسه بهتره تا حسرتش همیشه روی دلش بمونه. نگذار هرکس از راه می رسد به تو آسیب بزند. شخصی را می بینم که با تو دشمنی دارد. شخصیت نادانی که از هر کاری برای آسیب زدن به تو دریغ نمی کند. متاسفانه می بینم که بر تو غلبه کرده و موجب ناراحتی و دردسر برایت می شود