2777
2789
عنوان

داستان من و خواعرشوهرم امروز به جاهای بدی کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 63 پست
اسی شوهرت چهار تا خونه داره اونوقت پول یه پژو ۹۲ رو ندارین؟

گفتم که اونارو پدرش بهمون داده.ما تازه عروسی گرفتیم دست و بالمون تنگه.یه برنامه مهاجرت کوتاه مدت هم برا یک سال آیندمون داریم که فقط داریم دلار و طلا میخریم نمیخوایم پول بند چیز دیگه ای کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی شوهرت چهار تا خونه داره اونوقت پول یه پژو ۹۲ رو ندارین؟

بعد یه مشکل دیگه هم دارم شوهرم میگه این ماشین خیلی عالیه موتورش بدنه اش درجه یکه ولی اگه ما پولشم بدیم باز اگه مهاجرت نه ماهمون جور بشه باز خواهرم میاد ماشینو نه ماه ازمون میگیره چون بازم حس مالکیت بهش دارع

بعد یه مشکل دیگه هم دارم شوهرم میگه این ماشین خیلی عالیه موتورش بدنه اش درجه یکه ولی اگه ما پولشم بد ...

چه ربطی داره اگه میخوای هزینه ماشین روبدی ماشین روپارک میکنی توخونه اتون وخواهرشوهرت حقی نداره بنظرم ازخیرماشین بگذر

گاهی انسانم آرزوست

بشین باشوهرت حرف بزن اگه تصمیم گرفتین ماشین رونگه دارین پول خواهرشوهرتوهم بده ونذارشریک باشه توماشین ومال اتوسفت بچسب اگه هم نخواستیش بزاربفروشن وتکلیف روشن بشه شمایه ماشین سبک بگیرید

گاهی انسانم آرزوست
چه ربطی داره اگه میخوای هزینه ماشین روبدی ماشین روپارک میکنی توخونه اتون وخواهرشوهرت حقی نداره بنظرم ...

خواهرشوهرم به شدت پررو تشریف داره.اگه خوابت نمیاد تاپیک قبلمو بخون کامل توضیح دادم چه کارایی کردیم که دست از سر ماشین برداره ولی باز یه حرف جدید میزد

اسی چون میخواین برین مسافرت ووالانم دلاروطلاداره میره بالا بنظرم ریسک نکن پس اندازتوواسه ماشین میخوا ...

دقیقا.حالا ماشین واقعا عالیه و با اینکه قدیمیه یک بارم خراب نشده شوهرم میگه حیفه بفروشیم.از طرفی میدونیم اشتباهه طلا دادن و ماشینو خریدن

خواعرشوهرمو چطوری بنشونم سر حاش؟

خواهرشوهرم به شدت پررو تشریف داره.اگه خوابت نمیاد تاپیک قبلمو بخون کامل توضیح دادم چه کارایی کردیم ک ...

خواهرشوهرت الکی این حرف تقسیم وسط آورده ی پولی به چنگ بیاره شمام سوارشین ب رو خودتون نیارین اگه داداشاش چیزی گفتن بعد پول بدین

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خواهرشوهرت الکی این حرف تقسیم وسط آورده ی پولی به چنگ بیاره شمام سوارشین ب رو خودتون نیارین اگه دادا ...

دیگه به روی خودمون آوردیم و الان نمیشه خودمونو بکشیم کنار.خواهشا ماشینو ولش کن بگو چطور خواعرشوهرمو بنشونم سر حاش.چطور ثابت کنم خودش حرف ماشینو پیش کشیده

دیگه به روی خودمون آوردیم و الان نمیشه خودمونو بکشیم کنار.خواهشا ماشینو ولش کن بگو چطور خواعرشوهرمو ...

خب شما که خبرنداشتین ماشین بین همه الان معلومه همه میدونن کارخواهرشوهرته بهت گفته

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
دقیقا.حالا ماشین واقعا عالیه و با اینکه قدیمیه یک بارم خراب نشده شوهرم میگه حیفه بفروشیم.از طرفی مید ...

خواهرشوهرت احتمالا ازسمت مادرش داره خط میگیره چون اگه تنهابود انقدرمانورنمیدادواذیت نمیکرد

گاهی انسانم آرزوست
خب شما که خبرنداشتین ماشین بین همه الان معلومه همه میدونن کارخواهرشوهرته بهت گفته

به خدا یه جوری با جدیت و گریه و مظلوم نمایی میگفت زن داداش یادت رفته شما گفتی خودت گفتی ماشین باید تقسیم شه

که به خدا خودم به خودم شک کردم گفتم نکنه حافظم انقد داغون شده و واقعا من گفتم.ولی به خدا من فقط از برخورد خواهرشوعرم گاهی وقتا احساس میکردم خودشو صاحب ماشین میدونه وگرنه فکر میکردم ماشین مال شوهرمه

خواهرشوهرت احتمالا ازسمت مادرش داره خط میگیره چون اگه تنهابود انقدرمانورنمیدادواذیت نمیکرد

مادرشوهرم خیلی زن خوبیه و به شدت منو دوست داره.تو همین پنج شش ماه گذشته به ما پونصد میلیون پول داده.مطمئنم اون نقشی نداره

به خدا یه جوری با جدیت و گریه و مظلوم نمایی میگفت زن داداش یادت رفته شما گفتی خودت گفتی ماشین باید ت ...

اونجاکه بحث تقسیم زمیناشدشماسکوت میکردی نباید بهش حق میدادی که الان انقدرپروبازی دربیاره

گاهی انسانم آرزوست