2777
2789
گفتم .برا منم بگیر لطفا

سیل مشکلات به سمتت درحرکتند اما سد افتاده در فنجانتان مانع از رسیدن آنها به تو خواهد شد. تقدیرت این است که این مشکلات به تو آسیبی نرسانند . پس آسوده خاطر باش. اما این بدان معنی نیست که بی گدار به آب بزنی. به هر حال این یک هشدار است ولی به امید خدا گزندی به تو وارد نخواهد شد
. اخیرا کاری انجام داده ای که به واسطه آن کار انتظار سود داری. خبرخوشی که برایت دارم بواسطه انگور افتاده در ته فنجان توست. این انگور نشان از  سودی چندبرابر و بیش از انتظار در آن کار است. دیگران میگویند دست از این کارت برداری اما چنین نکن که کامت چون انگور فنجانت شیرین خواهد گشت.
. چه بخت و اقبال بلندی داری. در فالت فرزندان زیادی می بینم که همه شان نزد مردم محبوب می شوند همگی به عزت و شهرت می رسند و مایه افتخار و شادی تو خواهند شد
. واست موفقیت مشروط افتاده. باید خیلی تلاش کنی تا به آرزوهایی که داری برسی ولی وقتی برسی اونقدر به نعمت و مال حلال میرسی که تا چند نسل میتونن در راحتی زندگی کنن. بلوطی که واست افتاده معنیش همینه. بلوط میوه ای هست اول باید پوست ضخیم و محکمش رو بشکنی تا به میوش برسی. شمام برای رسیدن به موفقیت واست سختی افتاده ولی آخرش شیرینه.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

گفتم

رفتاری که داری تحسین بر انگیز است. پیمانه ای که در فالت افتاده می گوید شخص راستگو و درست کرداری هست. با مردم با انصاف رفتار می کنی و در معاملات نیز طرف حق را می گیری. خداوند ناظر کارهای توست و بازتاب خوبیهایت به  زودی به خودت برخواهد گشت
. بخت و اقبال به تو رو کرده که چنین هدهد زیبایی در فالت نقش بسته است. معنایش این است که زندگی میخواهد روی خوش خودش را به تو نشان بدهد و غم و اندوه دارند رخت سفر برمیبندند تا از زندگی تو خارج شوند.
. داری تلاش میکنی به دور از چشم دیگران شرایط مالی خودت رو بهبود بدی. دوست داری وضعت که خوب شد همه رو غافلگیر کنی. این پشتی که واست تو فنجون افتاده میخواد بگه که بهترین کار واسه تو سرمایه گذاری هست، پولتو جاهای مطمئن سرمایه گذاری کن و عجله واسه پولدار شدن نداشته باش، آدم دیر تر به آرزوها برسه بهتره تا حسرتش همیشه روی دلش بمونه. اگه دختر هستی و سن کمی داری ، اینکه واست هویج افتاده نشونه اینه که در سن پایین ازدواج میکنی و صاحب چند تا فرزند میشی،  اگه ازدواج کردی شرایطی ایجاد میشه که تو رو ناارحت میکنه احتمال داره یکی از افراد خانواده دچار بیماری بشه. اما بیماری شدید نیست و بهبودی براش افتاده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرستادم ...دوست داشتی برام فا ل بگیر اگرم نگرفتی فدای سرت انشاله که هر چی زودتر مشکلت حل شه

خبر خوبی برایت ندارم. بادمجان میبینم که می گوید به زودی غم و اندوه به سراغت می آید. به خدا توکل کن و از او بخواه، انشاء الله به زودی برطرف می شود
. در فامیل کسی باردار است، به او مژدگانی بده که فرزندش پسر خواهد بود. آنهم نیکو فرزندی که همیشه دعاگویش خواهد بود.
. مرا به عنوان کسی که چنین مژده ای به تو می دهم در زمان خوشی فراموش نکن! عنقریب است که ثروت زیادی از راه حلال بدست بیاوری. زندگی روی خوشش را به تو نشان خواهد داد. به سفرهای رویایی خواهی رفت و از زندگیت لذت خواهی برد
. اردکی که میبینم نشان از این دارد که با فردی روبرو هستم که اگر بارها در کارش شکست بخورد بازهم از جا برمیخیزد و دوباره تلاش میکند. روحیه جنگجو وپشتکار بالایی داری. زمان زیادی نمانده تا نتیجه دسترنجت را ببینی، پس مایوس نشو

گفتم عزیزم

به شاخی که در فنجان افتاده دقت کن ، شاخ یعنی مال و ثروت فراوان. ولی آنچه میبینم میتواند موقت باشد. به خودت بستگی دارد که از مالی که بدست می اوری چگونه استفاده کنی ۱۲ ماه فرصت داری تا فکر  جانانه ای بکنی که این مال از دستت نرود.
. وقتش رسیده که نگاه ریزبینانه تر و موشکافانه تری به اطرافیانت داشته باشی. روباه میبینم. فردی حیله گر، دروغگو و نابکار سر راهت هست که میخواهد تو را فریب بدهد و حقت را بخورد. بد نیست با تدبیری عاقلانه حیله اش را به خودش بازگردانی تا دیگر هوس چنین کاری به سرش نزند
. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۱۴ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.
. برای رسیدن به اهداف زندگیت سخت در تلاشی ولی قفل افتاده در فنجانت کار را برایت کمی دشوار کرده  ولی هیچ قفلی نیست که با کلید صحیحش باز نشود پس نا امید نشو و بدان کلید موفقیتت سعی و کوشش توست

گفتم

این روزها گره در کارت افتاده. یک بسته میبینم. اما این بسته به زودی باز می شود و از وضعیت و گرفتاری کنونی رهایی خواهی یافت و نگرانی هایت به تدریج، یکی پس از دیگر برطرف خواهد شد
. قلم تقدیر را میبینم که بر روی مشکلاتت خط خواهد کشید. نگرانی و دلهره ای که در وجودت رخنه کرده بر طرف خواهد شد و زندگی روی خوشش را به تو نشان خواهد داد
. در فالت حوض میبینم که سمبل علم  و دانش است. دوست داری چیزهای زیادی یاد بگیری. این مژده را به تو می دهم که چنانچه با همین منوال ادامه بدهی به زودی علم و دانش زیادی بدست خواهی آورد و نزد دوستان و آشنایات علم و عقلت زبانزد خواهد شد
. خطری به سرعت به تو نزدیک میشود. مانند یک گلوله، گلوله را میبینی که در فنجان افتاده؟  بگذار تا دقیق تر تو را راهنمایی کنم. در ۲۲ روز آینده در رانندگی بیشتر رعایت کن و حتما در این مدت ذکر شده هر روز قبل از شروع رانندگی مبلغی هرچند اندک بعنوان صدقه کنار بگذار. انشالله اتفاقی نخواهد افتاد.

منم برات خوندم فدات

انسان زود باوری هستی و همین باعث شده دیگران بتونن راحت فریبت بدن. سرگردانی توی کارت افتاده ، چیزی که از همه بیشتر باعث این سردرگمی واست شده اینه که به حرف همه گوش میکنی و برنامه و نقشه های زندگیت رو بر اساس صحبت و نظر دیگران میچینی. سعی کن حرف دیگران فقط در حد مشاوره باشه ولی در نهایت خودت اون کاری رو انجام بده که بهش حس بهتری داری. به خودت اعتماد داشته باش. اینو بدون بیشتر موارد آدما نظرشون کامل نیس و شامل اشتباهات هست. پس خودت برای زندگیت تصمیم بگیر، در این صورت حتما از این سرگردانی نجات پیدا میکنی.. بادمجانی افتاده که خبر از اتفاق ناخوشایند و غم و اندوه دارد. جای تو باشم صدقه میدهم. صدقه رفع بلاست. همینکه در فالت افتاده یعنی میتوان اندوهش راکم کرد فقط باید زرنگ باشی و صدقه بدهی.
. اگر چه هدف بزرگی را دنبال می کنی اما اگر به همین پشتکاری که داری ادامه بدهی بدان می توانی کوه را نیز از سر راهت برداری. پس نا امید نشو که موفقیت نزدیک است
. این روزها پریشان حالی و در کارت گره افتاده. به نانی که در فا ل تو افتاده خوب دقت کن. کلید حل مشکلاتت همین است. به نیازمندان اطعام کن تا ببینی چقدر زود یکی یکی گره های کور زندگیت باز خواهند شد.

گفتم قشنگم

مال و ثروتی به سمتت در حرکت است که بزودی دیگر وارد زندگی تو خواهد شد. این ثروت حاصل کمکی است که به دیگران کرده ای، از مال و پولی که داری برای گشایش گره زندگی دیگران استفاده کردی و کائنات هم میخواهد پاسخگوی این همه خوبی های تو باشد.
. در فنجانت سوزن می بینم. حاجتی داری که ظاهر شدن سوزن در فنجانت به این معنی است که به مرادت می رسی و حاجتت برآورده خواهد شد
. پرنده زیبایی میبینم. پرنده با خودش رسیدن به مراد و آرزو می آورد و پیام آور خوشی هاست. باشد که خیلی زود به مراد دلت برسی و گره از کارهایت گشاده شود.
. در فنجانت پا میبینم. پا دو معنی دارد. یا عمر کوتاهی خواهی داشت و یا سفری کوتاه مدت در پیش داری. اما بدان عمر انسان با کارهای نیک و صدقه دادن افزایش می یابد پس نگران نباش و بد به دلت راه نده

یادمه شما قبلا مدیتیشن میکردی الانم ادامه میدی؟ یعنی تو راه بیداری و آگاهی هستی یا ولش کردی؟

خیلی وقته ولش کردم 🥲 قسمتم نیست هر باری میام انجام بدم یه مسئله ای پیش میاد برام 

منم لطفا 🥲

برات شوکت و آبرو میبینم، اگه شاغل هستی در شغلت پیشرفت میکنی و جایگاه بهتری بدست میاری. فعلا روی دور شانس هستی و کارهایی که میکنی معمولا در انجامشون موفق میشی.. چه انار زیبایی در فنجانت است. انار نشان از زنی زیبا دارد و آن از چند حال خارج نیست. یا صاحب دختری پری رو خواهی گشت و یا با زنی زیبا رو ملاقات خواهی کرد.
. خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهایت عشق و سعادت خواهی رسید. پس چشم و گوشت را باز کن
. قدر لحظه هایت را بدان و حرص فردای نیامده را مخور. خیمه ای میبینم. خیمه ای که برایت خیر و برکت و مال فراوان آورده است. روزگان سرآن دارد تا تو را از مال دنیا سیر کند. تا ۲۱ ماه دیگر تغییر محسوسی در داراییت حاصل خواهد شد و پس از آن  روز بروز بر مالت افزود میشود.

گفتم

فرد حسودی را میبینم که نزد دیگران از تو بدگویی میکند. به تصویر لبی که در فنجان افتاده دقت کن!  این لب نشانه وجود همین فرد است. با چند نفر از بزرگان فامیل در مورد او مشورت کن تا مناسب ترین برخورد را با او داشته باشی. البته دیری نمیگذرد که بدگویی های او به خودش بازخواهد گشت و اگر صبر کنی نیز پیروز نهایی تو خواهی بود و آسیبی از جانب این شخص به تو نخواهد رسید.
. آبفشان میبینم که مظهر موفقیت روشنایی است ،آب فشان نشانگر سرزندگی ،موفقیت و شادی می باشد ، تبریک می گویم بزودی و در آینده ای نزدیک موفقیت و شادی نصیبت خواهد شد. به خدا توکل کن و بدان عاقبت کارت به خیر و نیکی است. ممکن است در ابتدا گره درکارت بیفتد یا افتاده باشد اما بدان سختی ها دربرابر طالع بلند تو دوامی نخواهند آورد و به زودی به کامیابی خواهی رسید
. چند نفر مانند یک شطرنج باز حرفه ای گوشه ای نشسته اند تا حرکت اشتباهی در زندگی از تو سر بزند. در طول ۷ روز آینده بیشتر مراقب تصمیماتی که میگیری باش تا این خطر از زندگی تو رد شود.
. اگه مجردی یکی از دوستات هست که مهربونه و رفیق خوبیه اما شما یکم ازش غافل شدی و زیاد روش حساب نمیکنی ولی همین آدم کسیه که تو سختیها کنارت میمونه و بهت کمک میکنه. اما اگه ازدواج کردی بیشتر قدر همسرت رو بدون ، چون خیلی کارها داره واسه زندگیت میکنه که به چشمت نمیاد، اگه به نادیده گرفتنش ادامه بدی زندگی مشترکتون دچار مشکل میشه.