یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
روغن کم بریز نمک هم بریز یکم گذشت ذرت هارو بریز داخلش درب قابلمه رو بزار داغ که بشه خودش شروع میشه به باز شدن بعدم مدام قابلمه رو تکون بده که همه پفیلاها باز بشه
روغن می ریزم توی قابلمه ذرت می ریزم در قابلمه باید باز بمونه تا اولین ذرت که ترکید در قابلمه رو می بندم و قابلمه رو بالاتر از گاز می گیرم و هر چند دقیقه یه بار تکونش میدم ...بعد که تموم شد توی ظرف می ریزمش و روش نمک می پاشم