2777
2789
آشنایی با افراد جدیدی واست در فا ل دیده میشه، در کارها سعی کن بیشتر از دیگران کمک بگیری، این تلفن نش ...

میشه از رابطم بگی ک‌کات شده اسمش ابولفضله

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
منم گفتم

چشم بدخواهان از زندگیت دور باشد. آنها دست به کار شده اند تا جدایی بین تو و افراد خانواده بیفتد. از ناراحتی تو خوشحال میشوند. قیچی را ببین. قیچی دلالت بر دست آنهاست که میخواهند ارتباط تو را قطع کنند. بیشتر به خانواده نزدیک شو و روابطت را محکمتر کن تا نقشه های آنها را نقش بر آب کنی.
. آب آبشاری  میبینم که مظهر حیات و سرزندگی  است ، از وضعیت فعلی خودت راضی نیستی اما شاد باش چراکه پیشرفت شما در کارت و ترفیع مقامت میبینم و موقعیت اجتماعیت دگرگون خواهد شد و به موقعیتی قابل ستایش خواهی رسید. پس نگران وضعیت امروزت نباش و به برنامه ای که برای آینده در ذهن داری جامه عمل بپوشان که پیروزی و شادی در انتظار توست
. از خدا چیزی میخواهی. خداوند میخواهد به درخواستت پاسخ دهد. تا کمتر از ۶ روز دیگر حاجتت برآورده میشود و به آنچه میخواهی میرسی. افتادن سوزن در فالت نیز به همین مطلب اشاره میکند.
. در فالت حوض میبینم که سمبل علم  و دانش است. دوست داری چیزهای زیادی یاد بگیری. این مژده را به تو می دهم که چنانچه با همین منوال ادامه بدهی به زودی علم و دانش زیادی بدست خواهی آورد و نزد دوستان و آشنایات علم و عقلت زبانزد خواهد شد

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه منم بگیرخوندم

به هواهای نفسانی ات بیش از حد معمول پاسخ مثبت میدهی. خودت را بیشترکنترل کن تا این خروس که در فنجان قهوه توست باعث بی آبروییت نشود. از این ف ال با کسی سخن نگو و به اصلاح خودت  بپرداز.
. در فنجانت ماه افتاده. با همسری خوش سیما و بلند مرتبه ازدواج می کنی. از نظر تحصیلات در اوج خواهد بود و تمامی عشقش را به تو هدیه خواهد کرد
. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۳ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.
. قرض و بدهی تو را در تنگنا قرار داده است. مژده ای برایت دارم. به زودی تمامی قرض ها و بدهی هایت را خواهی داد. در فالت سکه افتاده که نشان از نعمت و مال دارد، نشان از رهایی از تنگدستی. کمی صبر کنی تمامی مشکلاتت برطرف خواهد شد

گفتم عزیزم

داری تلاش میکنی به دور از چشم دیگران شرایط مالی خودت رو بهبود بدی. دوست داری وضعت که خوب شد همه رو غافلگیر کنی. این پشتی که واست تو فنجون افتاده میخواد بگه که بهترین کار واسه تو سرمایه گذاری هست، پولتو جاهای مطمئن سرمایه گذاری کن و عجله واسه پولدار شدن نداشته باش، آدم دیر تر به آرزوها برسه بهتره تا حسرتش همیشه روی دلش بمونه. اگه دختر هستی و سن کمی داری ، اینکه واست هویج افتاده نشونه اینه که در سن پایین ازدواج میکنی و صاحب چند تا فرزند میشی،  اگه ازدواج کردی شرایطی ایجاد میشه که تو رو ناارحت میکنه احتمال داره یکی از افراد خانواده دچار بیماری بشه. اما بیماری شدید نیست و بهبودی براش افتاده.. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۷ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.
. چه بخت و اقبال بلندی داری. در فالت فرزندان زیادی می بینم که همه شان نزد مردم محبوب می شوند همگی به عزت و شهرت می رسند و مایه افتخار و شادی تو خواهند شد

تو بیخبری ولی یکی از بستگان درجه یک تو دچار غم و اندوه سنگینی شده. با آنها صحبت کن و بخواه اگر چیزی ...

ممنون عزیزم ولی با عرض معذرت درست نبود بستگان درجه یک نه من خودم مدتیه دچار غم و اندوه و بیماری هستم و عادتی ندارم اگه بنا بر اسم فا  ل گرفتی اسم اصلی من نیس با لین حال ممنون

داری تلاش میکنی به دور از چشم دیگران شرایط مالی خودت رو بهبود بدی. دوست داری وضعت که خوب شد همه رو غ ...

وای عزیزم ممنونم ازت

زن آینده حسین هستم😍😂(ولی شما همون حال رو درنظر بگیرید)اگه امضامو میبینی،برای رسیدن بهش برام صلوات بفرست...

منم خوندم لطفا برای منم بگیرین دوست عزیز 🙏

دوست عزیزی داری که خیلی وقته ازش بی خبری، پرستویی که توی فنجون واست افتاده میخواد بگه بزودی از این عزیز خبری میاد یا بزودی میبینیش. شایدم واست کادو یا نامه ای بفرسته، اما هرچی که هست پرستو رو بفا ل نیک بگیر و منتظر خبرهای خوب باش. مبلغی پول تا ۹ وعده دیگه بهت میرسه، این پول رو از سر شانس بدست نمیاری بلکه لیاقتش رو داری، منظورم مثل یک معامله، مثل خرید و فروش، پای چیز شانسی مثل قرعه کشی در کار نیست و از روی حساب و کتاب به اون پول دست پیدا میکنی. طبع ستیزه جویی داری. میبینم با سرنوشتت در جنگی، چرخ میبینم، تلاش خودت را بکن اما تسلیم خدا باش. برای خواسته هایت کوشش کن اما به آنچه خداوند برایت مقدر کرده راضی باش وگرنه اول خودت و سپس اطرافیانت را اذیت میکنی
. از موقعیت کنونی خودت راضی بنظر نمی آیی، کت قشنگی در فنجانت افتاده. این کت میگوید اراده بالایی داری. میتوانی وضعیت فعلی خودت را با یک اراده تغییر دهی، پس تقصیر را به گردن زمین و زمان ننداز، آنچه در فا ل تو میبینم نشان از عزم بالای تو دارد.

گفتم عزیزم

یک کشتی بزرگ در فنجانت افتاده. توهم میبینی؟ وضع زندگیت روبراه میشود و از لحاظ مالی تامین میگردی، به سفرهای زیادی خواهی رفت، سفرهایی به کشورهای دیگر. آنچه گفتم در تقدیر توست و دیر یا زود برایت اتفاق خواهد افتاد.
. جر و بحث واست افتاده که باعث ناراحتیت میشه، سعی کن از افرادی که باعث ناراحتیت میشن فاصله بگیری چون کسی که بیشتری زیان رو این وسط میکنه تو هستی. پس هر زمان شرایط مشاجره و جر و بحث پیش اومد خیلی زود خودتو از اون وضعیت کنار بکش.. این روزها از سوی افرادی سخنچین و بدخواه ضربه خورده ای. راه خلاصی تو از وضعیت فعلی این است که از موفقیت و نقشه هایی که در سر داری با هیچ کس سخن نگویی. اگر چنین کنی هیچ کس نمیتواند بیش از این تو را بیازارد.
. ب سلامت جسمیت اهمیت بده، این زیتونی  که افتاده میتونه نشونه بیماری باشه، نه اینکه الان دچار بیماری باشی، اما یک هشداره که عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.

لطفا برا من می گیرید

به تازگی عملی را انجام می دهی که خیر نیست. فکر می کنی که می توانی بدون اینکه کسی متوجه بشود عملت را انجام بدهی ولی آبرویت خواهد رفت و برایت رسوایی و بدبختی به بارخواهد آورد. پس منصرف شو.
. این روزها عجیب در کارت گره افتاده، میخواهم بگویم چه کنی تا گره از کارت گشاده شود و آسوده خاطر شوی. به آن دیگ نگاه کن که در فنجانت افتاده. اگر نذر کنی و غذا بین نیازمندان پخش کنی حتما مشکلت برطرف میشود.
. اقدامی انجام داده ای که انتظار خیر و منفعت از آن داری. انگوری در فالت افتاده که دلالت بر این دارد. بسیار بیشتر از آنچه که انتظارش را داری به تو سود و منفعت می رسد. اما سعی کن اصرف نکنی
. فقط ۲۲ روز صبر کن تا مشکلی که این روزها فکرت را مشغول خودش کرده حل شود. در فنجان تو در میبینم. این در همان در بسته ایست که خیلی زود باز میشود. مدت گفته شده را صبر داشته باش و از این ف ال با کسی سخن نگو.

خوندم

مدتی است که از حال و روزی که در زندگیت داری ناراضی هستی. درفالت گوسفند می بینم و این یعنی زندگی آرام و بی دغدغه ای در انتظارت است. خیلی زود ناراحتی هایت برطرف خواهند شد و در زندگی به امنیت و آسایش میرسی
. چشم بدخواهان از زندگیت دور باشد. آنها دست به کار شده اند تا جدایی بین تو و افراد خانواده بیفتد. از ناراحتی تو خوشحال میشوند. قیچی را ببین. قیچی دلالت بر دست آنهاست که میخواهند ارتباط تو را قطع کنند. بیشتر به خانواده نزدیک شو و روابطت را محکمتر کن تا نقشه های آنها را نقش بر آب کنی.
. میبینم که فرد نادانی در نزدیک توست. نسبت نزدیکی هم با تو دارد. سوسماری که در فنجانت افتاده نشان از این فرد دارد که برایت خطری را ایجاد می کند. به صلاحت است که این فرد نادان را هرچه زودتر از خودت دور کنی
. فردی هستی که سعی کردی همیشه انصاف و عدات را رعایت کنی، بواسطه همین رفتار تو کائنات نیز با تو با انصاف برخورد خواهد کرد. اگر مشکلی گریبانگیرت شده خیلی زود برطرف میشود که آن را از ترازوی افتاده در فالت میبینم.

خوندم عزیزم

در فنجانت پول افتاده. یعنی وقت و انرژی خودت را از دست می دهی و به سختی خواهی افتاد. نگران نباش ، در زندگی همه پستی و بلندی های زیادی وجود دارد. به خداتوکل کن
. در فالت تیر میبینم. داری حقی را ناحق میکنی، مهم نیس که آن فرد از دوستانت هست یا نه.میبینم که این تیر خیلی زود به خودت بازخواهد گشت پس انصاف را رعایت کن تا هم خودت در امان باشی و هم به کائنات انرژی مثبت ارسال کنی.
. خدای من ! آتش عشقت چقدر تند است !! آنقدر تند و شعله ور که گاهی از کنترل خودت نیزخارج می شود، سعی کن احساسات عاشقانه ات را متعادل کنی و در مقابل عشق کنترل خودت را از دست ندهی، در غیر این‌صورت ممکن است این تندی آتش عشق مشکلاتی را برایت بوجود بیاورد پس تا دیر نشده بر احساسات خودت مسلط شو
. ب سلامت جسمیت اهمیت بده، این زیتونی  که افتاده میتونه نشونه بیماری باشه، نه اینکه الان دچار بیماری باشی، اما یک هشداره که عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.