2777
2789
خوندم✅️

دوست عزیزی داری که خیلی وقته ازش بی خبری، پرستویی که توی فنجون واست افتاده میخواد بگه بزودی از این عزیز خبری میاد یا بزودی میبینیش. شایدم واست کادو یا نامه ای بفرسته، اما هرچی که هست پرستو رو بفال نیک بگیر و منتظر خبرهای خوب باش. تا ۸ ماه دیگر به یک سفر میروی، در آن سفر با فردی آشنا میشوی که میتواند در پیشرفت کاری بسیار به تو کمک کند. این فرصت را از دست نده چرا که بواسطه همین آشنایی خواهی توانست از رقیبانت پیشی بگیری. بطور کلی وقتی تصویر تخت در فا ل بیفتد خبر از یک سفر بزرگ دارد که شرح آن همانی بود که برایت گفتم.

. تازگی با یک فرد قدرتمند (از لحاظ مالی و اخلاقی) آشنا شدی یا اگه هنوز آشنا نشدی بزودی این اتفاق میفته. از طرف این فرد خیر و برکت زیادی بهت میرسه و زمینه ساز پیشرفت توی زندگیت میشه.. چه غمگین نشسته ای که ایام شادمانی تو نزدیک است. مگر نمیبینی زنبور عسل در فنجان افتاده. سراسر شیرینی است و شهد و عسل. قدر موقعیتت را بدان و به نزدیکانت همانند زنبور عسل خیر برسان وگرنه دچار افراد خرس صفتی میشودی که آنچه داری را از تو خواهند گرفت. ولی اگر به دیگران کمک کنی کائنات نمیگذارند آن افراد نزدیکت شوند.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوندم .من توروخدا

بزودی فردی سر راهت قرار خواهد گرفت. او می تواند از دوستان یا فامیل باشد. در فالت دهان افتاده. یعنی این فرد به تو حرفهایی میزند که سود و منفعت تو در آن است. به حرفهایش خوب گوش کن که خوشی زندگی را برایت در پی دارد
. واست نخل افتاده. نخل درخت شیرین و مطبوعی هست که دیدنش در فا ل به معنی به ثمر نشستن تلاش شماست. پس نا امید نشو. ادامه بده که برای موفقیت میبینم. بزودی ثمره تلاشهات مثل میوه این درخت شیرین و مطبوع خواهد بود.. خیلی سریعتر از آنچه فکرش را بکنی به اهدافت می رسی. در ضمن یک سفر طولانی و دلپذیر نیز می بینم. این سفر به تو در رسیدن به هدف هایت بسیار کمک می کند
. چراغی که در فالت افتاده خبر از همسری مهربان میدهد. اگر همسر داری قدرش را بدان وگرنه همسری بسیار مهربان نصیبت خواهد شد و همه فامیل به حالتان غبطه خواهند خورد. این فرد با خودش شانس و اقبال زیادی برای تو به خواهد آورد که باعث میشود روال عادی زندگیت از این رو به آن رو شود.

منم گفتم عزیزم لطفا برای منم بگیر

از خدا چیزی میخواهی. خداوند میخواهد به درخواستت پاسخ دهد. تا کمتر از ۳ روز دیگر حاجتت برآورده میشود و به آنچه میخواهی میرسی. افتادن سوزن در فالت نیز به همین مطلب اشاره میکند.
. به زودی بین شما و همسر یا دوست صمیمیتان مشاجره ای رخ می دهد و مورد خشم طرف مقابلتان قرار خواهید گرفت. در فنجانت چتر میبینم که حکایت از همین موضوع دارد. تصمیم ناگهانی نگیرید و عاقلانه برخورد کنید. با رفتاری متین و خردمندانه می توانید رابطه تان را مثل قبل کنید
. به هر فردی که به زندگیت وارد میشود اعتماد نکن. به تازگی فردی نادان وارد زندگی تو شده که تو را آزرده خاطر کرده است. از وی دوری کن وگرنه تا ۱۸ روز دیگر ضربه بسیار بدتری از وی خواهی خورد.
. در فنجانت بشکه میبینم. بشکه خوب است. نشان می دهد به یک میهمانی و جشن با شکوه دعوت خواهی شد. آن را قبول کن که نیک است و امید می رود با افراد بزرگ و صاحب مقامی آشنا شوی

منم گفتم لطفا برای منم بگو

فرد عاقلی هستی. می توانی راه را از بیراهه تشخیص بدهی به واسطه همین روشن بینی و ضمیر روشنی که داری هربار سختی بخواهد به سراغت بیاید با تدبیر صحیح آن را از خودت دور می کنی
. قفلی افتاده در کارت که در فنجان هم منعکس شده، کارهایت گره خورده و هرکاری شروع میکنی قفلی تازه به کارت می افتد. پیشنهاد میکنم برای کاری که قفل شده صدقه بدهی. انشالله قفل گشودنی خواهد بود.
. مدتی است که از برخی اطرافیانت دلخوری، آنها تو را اذیت می کنند و حکایت آنها حکایت مگسان است گرد شیرینی. با فکر و دور اندیشی آنها را از خودت دور کن وگرنه بیش از این نیز از سمت آنها به رنج و زحمت خواهی افتاد
. خطری تو را تهدید میکند. این خطر هر روز به تو نزدیک تر میشود و تا کمتر از ۱۹ روز دیگر به تو خواهد رسید. ببین سوسماری که در فالت ظاهر شده! نشان از فرد نادانی دارد از سر نادانی برایت دردسر ساز میشود. از وی دوری کن که این فرد نادان هیچ گاه دانا نخواهد شد.