2777
2789
خوندم لطفاً واسم ف ال بگیر

آشنایی با افراد جدیدی واست در فا ل دیده میشه، در کارها سعی کن بیشتر از دیگران کمک بگیری، این تلفن نشونه ی همینه که تو احتیاج داری از دیگران مشورت و کمک بگیری تا بتونی به هدفی که داری برسی.. مال و ثروتی به سمتت در حرکت است که بزودی دیگر وارد زندگی تو خواهد شد. این ثروت حاصل کمکی است که به دیگران کرده ای، از مال و پولی که داری برای گشایش گره زندگی دیگران استفاده کردی و کائنات هم میخواهد پاسخگوی این همه خوبی های تو باشد.
. برات شوکت و آبرو میبینم، اگه شاغل هستی در شغلت پیشرفت میکنی و جایگاه بهتری بدست میاری. فعلا روی دور شانس هستی و کارهایی که میکنی معمولا در انجامشون موفق میشی.. تا ۱۲ ماه دیگر به یک سفر میروی، در آن سفر با فردی آشنا میشوی که میتواند در پیشرفت کاری بسیار به تو کمک کند. این فرصت را از دست نده چرا که بواسطه همین آشنایی خواهی توانست از رقیبانت پیشی بگیری. بطور کلی وقتی تصویر تخت در ف ال بیفتد خبر از یک سفر بزرگ دارد که شرح آن همانی بود که برایت گفتم.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

در فالت کفش میبینم. دیدن کفش در فنجان برای مرد خبر از زنی زیبا رو و کدبانو می دهد زنی که موجب آسایش ...

یادمه شما قبلا مدیتیشن میکردی الانم ادامه میدی؟ یعنی تو راه بیداری و آگاهی هستی یا ولش کردی؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واسه منم بگیر خیلی نیاز دارمذکر رو هم خوندم💚

در فنجانت بشکه میبینم. بشکه خوب است. نشان می دهد به یک میهمانی و جشن با شکوه دعوت خواهی شد. آن را قبول کن که نیک است و امید می رود با افراد بزرگ و صاحب مقامی آشنا شوی
. بی گدار به آب نزن، پول به راحتی بدست نمیاد که بخوای مثل آب خوردن از دستش بدی، اسکناسی که تو فنجون واست افتاده رو میبینی؟ تا ۵ روز آینده خطر در امور مالی واست افتاده. البته همیشه باید مراقب مالت باشی ولی تو این مدتی که گفتم بیشتر حواست رو جمع کن.. خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهایت عشق و سعادت خواهی رسید. پس چشم و گوشت را باز کن
. آینده رو واست روشن میبینم. مقام و پول واست افتاده. ماهی ته فنجان رو میبینی؟ برات خیر و برکت میاره. ولی مراقب باش طمع نکنی، از ویژگی های ماهی سُر بودنش هست. اجازه نده این ثروت و مقامی که برات افتاده باطمع چند برابر کردن از دست بدی. خیلی مراقب باش. انشالله پرسود و برکت خواهی بود.

گفتمنیت کردم

اگه ازدواج کردی آینه نشان از فرزند همجنس خودته، یعنی اگه مرد هستی  خدابهت پسر میده و اگه زن هستی خدا بهت دختر میده، اگه این اتفاق واست افتاده معنیش اینه که از پسر یا دخترت بهت سود و برکت میرسه. اما اگر مجرد هستین آیینه نشان از ازدواج کردن هست، البته نه یک ازدواج معمولی، ازدواجی که رابطه خیلی خوبی با همسرتون خواهید داشت. در فنجانت پا میبینم. دو تعبیر می تواند داشته باشد. یا عمر کوتاهی خواهی داشت و یا سفری کوتاه مدت در پیش داری. اما بدان عمر انسان با کارهای خوب و صدقه دادن افزایش می یابد پس نگران نباش و بد به دلت راه نده
. تغییر بزرگی در زندگیت می بینم. به مال و ثروت زیادی دست پیدا خواهی کرد اینها را از شاخی که در فنجانت افتاده می گویم. خودت را نباز که می تواند این موفقیت و وضعیتت مقطعی باشد اما با اندکی فکر و تدبیر می توانی موقعیت مستحکمی را برای خودت دست و پا کنی
. اگه مجرد هستی بزودی عاشق میشی و ازدواج میکنی اما اگر ازدواج کردی همسرت از دستت ناراحته و این ناراحتی عواقب خوشی نداره و میتونه به جدایی ختم بشه اگه ازش جلوگیری نکنی. بهتره باهم صحبت کنین و خیلی رک در مورد ناراحتی هاتون باهمدیگه صحبت کنین. رفع میشه این مشکل.

من اگر جای تو بودم در همه بانک ها حساب قرض الحسنه بازمیکردم و در تمام قرعه کشی ها شرکت میکردم. انسان ...

برا منم بگیر 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

در فنجانت بشکه میبینم. بشکه خوب است. نشان می دهد به یک میهمانی و جشن با شکوه دعوت خواهی شد. آن را قب ...

اسی من برات ذکر گفتم

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

منم گفتم، برای منم میگیری لطفا؟

چقدر همه چیز بهم ریخته است. ولی بهم ریختگی های کوچک. هیچ کدام از مشکلاتی که با آنها مواجه هستی بزرگ نیستند اما همین گرفتاری های کوتاه مدت و کوچک مدام به سراغت می آیند. شاید حق کسی را ناحق کرده ای که از این وضعیت خلاصی نداری. وضعیتی که داری طبیعی نیست. خوبی بیاندیش ببین چه کرده ای
. حلقه ای که در فنجان افتاده خبر از یک رابطه موفق میدهد. چه دوستی و چه ازدواج. در کنارش آرامش داری و میخواهی برای همیشه او را نزد خودت نگه داری. کائنات بر وفق مرادت شده اند و این حلقه تو را به آنچه در دل آرزو میکنی خواهد رساند.
. به کجا چنین شتابان؟ خفاش میبینم  و این نشانه خوبی نیست. حرص و طمع زیادی داری که عاقبت خوشی نخواهد داشت. در چند روز آینده خبر ناگواری به گوشت خواهد رسید که تو را سخت پریشان خواهد کرد. خودت را کنترل کن و عاقلانه رفتار کن
. اینقدر زود عصبانی نشو و زود دیگران را قضاوت نکن. حتما میپرسی از کجا فهمیدم! از همان بطری که در فالت دیده میشود. بیش از حد در مورد هر چیزی بحث میکنی و از همه بیشتر هم به ضرر خودت تمام میشود. فردا اتفاقی می افتد که باعث رنجش خاطرت میشود. این یک آزمون است تا نشان دهی میتوانی بر خودت مسلط باشی، پس زود عصبانی نشو و با آرامش با آن مسئله روبرو شو.

گفتم

چندتا برنامه و نقشه واسه آیندت کشیدی اما نمیدونی کدوم رو انجام بدی، از طرفی دوست داری هرچیزی که توی فکرت هست رو همشو انجام بدی ولی خب بهت پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی چون انسان فقط زمانی میتونه یک کار رو عالی انجام بده که همه تمرکزش رو روی اون کار بزاره. پس دست از این فکرت بردار که چند کار رو همزمان انجام بدی و یکی از برنامه هاتو انتخاب کن و همونو انجام بده تا به موفقیت برسی.. مدتیه که تو زندگیت دچار دو دلی شدی، میخوای وضعیت خودتو تغییر بدی، راهکار هم به ذهنت میرسه ولی عملی نمیکنی، همش با خودت میگی اگه نشه چی، یا اگه فلان کار دیگه رو بکنم شاید بهتر باشه. بهت پیشنهاد میکنم دو دلی رو کنار بزاری چون مانع پیشرفتته، اولین کاری که بنظرت درست اومد رو بدون وسواس و دو دلی انجام بده. انشالله در اون موفق خواهی شد.. میبینم که پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کنی. نردبانی که در فالت می بینم مهر تاییدی است بر موفقیت های تو. پس پا عقب نکش و همچنان به تلاشهایت ادامه بده که موفقیتت نزدیک است
. تا ۵ روز دیگر با فردی روبرو خواهی شد که حرفهای خوبی برای گفتن دارد.  از همصحبتی با او کمال استفاده را ببر. اگر به حرفهای او خوب گوشی کنی به سود مالی زیادی خواهی رسید.