2777
2789
گفتم

مدتی هست که بین شما و یکی از دوستانتان شکر آب شده.  ۱۸ روز دیگر با او قرار ملاقاتی بذار که آن روز روز توست و میتوانی آنچه باعث رنجش خاطرتان شده را سامان ببخشی. از چتری که در فالت افتاده نهایت استفاده را ببر و همانطور که گفتم عمل کن. همه چیز حل خواهد شد.
. آشنایی با افراد جدیدی واست در فا ل دیده میشه، در کارها سعی کن بیشتر از دیگران کمک بگیری، این تلفن نشونه ی همینه که تو احتیاج داری از دیگران مشورت و کمک بگیری تا بتونی به هدفی که داری برسی.. از موقعیت کنونی خودت راضی بنظر نمی آیی، کت قشنگی در فنجانت افتاده. این کت میگوید اراده بالایی داری. میتوانی وضعیت فعلی خودت را با یک اراده تغییر دهی، پس تقصیر را به گردن زمین و زمان ننداز، آنچه در فا ل تو میبینم نشان از عزم بالای تو دارد.
. نگذار هرکس از راه می رسد به تو آسیب بزند. شخصی را می بینم که با تو دشمنی دارد. شخصیت نادانی که از هر کاری برای آسیب زدن به تو دریغ نمی کند. متاسفانه می بینم که بر تو غلبه کرده و موجب ناراحتی و دردسر برایت می شود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم گفتم

شما را در وضعیت نسبتا خطرناکی میبینم. حصاری میبینم که میخواهد به شما بگوید باید چند صباحی بیشتر احتیاط کنید. دشمنانی دارید یا کسانی هستند که منتظر یک فرصت هستند تا به شما آسیب برسانند. چند مدتی با احتیاط رفتار کنید و به هیچ کاری نسنجیده دست نزنید بخصوص تا چند روز آینده
. گربه ای که میبینی نشان از فردی گربه صفت دارد که در زندگی تو حضور دارد. ظاهرا خودش را دوست و رفیق معرفی میکند اما با کوچکترین ناملایمتی از تو دور خواهد شد.  توصیه میکنم رابطه ات را تا حد امکان با وی کمرنگ کنی.
. دوست عزیزی داری که خیلی وقته ازش بی خبری، پرستویی که توی فنجون واست افتاده میخواد بگه بزودی از این عزیز خبری میاد یا بزودی میبینیش. شایدم واست کادو یا نامه ای بفرسته، اما هرچی که هست پرستو رو بفال نیک بگیر و منتظر خبرهای خوب باش. تا ۳ ماه دیگر به یک سفر میروی، در آن سفر با فردی آشنا میشوی که میتواند در پیشرفت کاری بسیار به تو کمک کند. این فرصت را از دست نده چرا که بواسطه همین آشنایی خواهی توانست از رقیبانت پیشی بگیری. بطور کلی وقتی تصویر تخت در ف ال بیفتد خبر از یک سفر بزرگ دارد که شرح آن همانی بود که برایت گفتم.

گفتم بگیر

در فالت کفش میبینم. دیدن کفش در فنجان برای مرد خبر از زنی زیبا رو و کدبانو می دهد زنی که موجب آسایش و آرامش می شود و برای زن بدست آوردن نیروست که این نیرو می تواند از طریق ثروت نیز به او برسد. شاید ارث خوبی هم در پیش رو داشته باشد
. بجای اینکه چشمانت را ببندی و در خیالاتت سیر کنی چشمانت را باز کن و وارد دنیای واقعی شو. آسان است که چشمانت را ببندی و خودت را در بهترین لباس و بهترین ماشین تصور کنی اما کمی فکر و خیال را کنار بگذار وگرنه زندگیت رو به سراشیبی خواهد رفت. از همین امروز شروع کن و برای بدست آوردن آنچه در چشمان بسته ات میدیدی با چشمان باز بجنگ
. در فنجانت پرنده ای میبینم. پرنده نوید خبرهای خوب و شادی بخش است. نوید ملاقات با افرادی که برایت سود و برکت زیادی به همراه خواهد داشت. به زودی اوضاع بر وفق مرادت می شود
. من اگر جای تو باشم نسبت به رفت و آمد با دوستان و نزدیکانم تجدید نظر میکنم. چوبی که میبینم خبر از افرادی دو رو و حیله گر میدهد که اطراف تو  را پر کرده اند. بهترین کار برای پی بردن به صداقتشان این است که آن ها را بیازمایی. اگر زود بخودت نجنبی همین افراد تا ۱۹ روز دیگر به تو آسیبی جدی خواهند زد.

خوندم عزیزم

اگه مجردی بزودی یک مورد ازدواج بهت معرفی میشه و باهاش ازدواج میکنی، وضع مالی خوبی هم داره. اما اگه ازدواج کردی مراقب زندگیت باش چون معنیش برعکس میشه و احتمال جدایی وجود داره. برای رسیدن به اهداف زندگیت سخت در تلاشی ولی قفل افتاده در فنجانت کار را برایت کمی دشوار کرده  ولی هیچ قفلی نیست که با کلید صحیحش باز نشود پس نا امید نشو و بدان کلید موفقیتت سعی و کوشش توست
. دچار وضعی شده ای که مدام باید بجنگی. آن چکش را میبینی که در فالت افتاده. میخواهد بگوید به تلاشت ادامه بده. هر چند با سختی، اما در نهایت پیروز میدان تو خواهی بود.
. آشنایی با افراد جدیدی واست در فا ل دیده میشه، در کارها سعی کن بیشتر از دیگران کمک بگیری، این تلفن نشونه ی همینه که تو احتیاج داری از دیگران مشورت و کمک بگیری تا بتونی به هدفی که داری برسی.

گفتم

آبفشان میبینم که مظهر موفقیت روشنایی است ،آب فشان نشانگر سرزندگی ،موفقیت و شادی می باشد ، تبریک می گویم بزودی و در آینده ای نزدیک موفقیت و شادی نصیبت خواهد شد. به خدا توکل کن و بدان عاقبت کارت به خیر و نیکی است. ممکن است در ابتدا گره درکارت بیفتد یا افتاده باشد اما بدان سختی ها دربرابر طالع بلند تو دوامی نخواهند آورد و به زودی به کامیابی خواهی رسید
. خطری به سرعت به تو نزدیک میشود. مانند یک گلوله، گلوله را میبینی که در فنجان افتاده؟  بگذار تا دقیق تر تو را راهنمایی کنم. در ۱۱ روز آینده در رانندگی بیشتر رعایت کن و حتما در این مدت ذکر شده هر روز قبل از شروع رانندگی مبلغی هرچند اندک بعنوان صدقه کنار بگذار. انشالله اتفاقی نخواهد افتاد.
. به زودی مقام بالایی خواهی رسید و این را از آتش کوچکی که در فنجانت افتاده می توانم ببینم، میبینم که در کار بسته‌ ات گشایش ایجاد می‌شود
. اراده و پشتکارت ستودنیست. درست مثل همین مورچه که در فالت افتاده. با شخصیتی که در تو میبینم برای رسیدن به اهدافت هیچ قدرتی نمیتواند سد راحت شوند. بسیار نزدیک میبینم زمانی را که  به حاصل دسترنجت رسیده باشی.

گفتم 🙏

من اگر جای تو باشم نسبت به رفت و آمد با دوستان و نزدیکانم تجدید نظر میکنم. چوبی که میبینم خبر از افرادی دو رو و حیله گر میدهد که اطراف تو  را پر کرده اند. بهترین کار برای پی بردن به صداقتشان این است که آن ها را بیازمایی. اگر زود بخودت نجنبی همین افراد تا ۴ روز دیگر به تو آسیبی جدی خواهند زد.
. شما را در وضعیت نسبتا خطرناکی میبینم. حصاری میبینم که میخواهد به شما بگوید باید چند صباحی بیشتر احتیاط کنید. دشمنانی دارید یا کسانی هستند که منتظر یک فرصت هستند تا به شما آسیب برسانند. چند مدتی با احتیاط رفتار کنید و به هیچ کاری نسنجیده دست نزنید بخصوص تا چند روز آینده
. از اینکه با فرد درستکار و راستگویی طرف هستم خوشحالم. پیمانه افتاده در قهوه ات میگوید چنین فردی هستی. کائنات میخواهد پاسخ خوبی هایت را به تو بدهد، تا ۸ روز دیگر صبر کن. بازتاب خوبیهایت را خواهی دید.
. میبینم که پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کنی. نردبانی که در فالت می بینم مهر تاییدی است بر موفقیت های تو. پس پا عقب نکش و همچنان به تلاشهایت ادامه بده که موفقیتت نزدیک است

خوندم

به زودی مقام بالایی خواهی رسید و این را از آتش کوچکی که در فنجانت افتاده می توانم ببینم، میبینم که در کار بسته‌ ات گشایش ایجاد می‌شود
. به کتاب و کتابخوانی علاقه مند هستی و دوست داری دانشت را هر روز افزایش دهی. آنچه میبینم حوضی است که در فنجانت افتاده  و  خبر از محبوبیت تو نزد دوست و آشنا بواسطه علم و دانش میدهد.
. انسان موفقی هستی. برای اهدافت تلاش سالم و کارساز می کنی و به آنچه میخواهی میرسی. در راه رسیدن به هدفهایت دشمنانی نیز داری که برخی از آنها از دوستانت هستند. اما چنگالی که در فنجانت افتاده می گوید این تو هستی که در نهایت پیروز میدان خواهی شد
. بادمجانی افتاده که خبر از اتفاق ناخوشایند و غم و اندوه دارد. جای تو باشم صدقه میدهم. صدقه رفع بلاست. همینکه در فالت افتاده یعنی میتوان اندوهش راکم کرد فقط باید زرنگ باشی و صدقه بدهی.