2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
خوندم بخدا انشالله حاجت روا شیمیشه فالمو بگیری؟

من اگر جای تو بودم در همه بانک ها حساب قرض الحسنه بازمیکردم و در تمام قرعه کشی ها شرکت میکردم. انسان خوش شانسی هستی. آن خرگوش را میبینی که در فالت افتاده؟ قدرش را بدان. این خرگوش تا ۱۱ ماه دیگر همراه توست و بخت و اقبال را بهمراهش برایت به ارمغان آوردهاست.
. اگه مریضی داری شفا پیدا میکنه، بزودی مالی بهت میرسه، بدست آوردن این مال براحتی برات اتفاق میفته مثل ارث، مثل برنده شدن در قرعه کشی و... ولی نگه داشتنش رو نمیتونم واست تضمین کنم ، احتمال از دست دادنش هست، مراقب باش که وقتی بدستش آوردی راحت از دست ندیش.. کم هستند افرادی که بتوانند از یک فرد خسیس پولی بدست بیاورند، اما تو میتوانی.  هرچند خودت هم واقعا انتظار را نخواهی داشت اما پیشاپیش به تو تبریک میگویم. پول خوبی بدست می آوری.
. در فنجانت پرنده ای میبینم. پرنده نوید خبرهای خوب و شادی بخش است. نوید ملاقات با افرادی که برایت سود و برکت زیادی به همراه خواهد داشت. به زودی اوضاع بر وفق مرادت می شود

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

گفتم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
گفتم عزیزم

سعی کن رابطه ات را با نزدیکان و دوستانت بهتر کنی و از هر کس به قدر فهمش انتظار داشته باشی تا بتوانی دوستان بیشتری در اطراف خودت داشته باشی. اره ای می بینم که امکان ترک رفت و آمد با اقوام و نزدیکان را در روزهای آینده نشان می دهد
. بمرور از لحاظ مالی تامین میشوی و قرض هایت را یکی پس از دیگری ادا خواهی کرد. اما پولی که بدست می آوری یا هدر نده و همیشه قدری پس انداز نگه دار تا مجدد به حال رو روز فعلیت دچار نشوی.
. دودی که در فنجانت افتاده یک علامت هشدار است. مراقب و هوشیار باش که فتنه و بلایی در راه است. با اخذ تصمیمات عاقلانه و هوشیارانه می توانی آن بلا را دفع کنی. پس نگران نباش اما مراقب باش
. وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از سمت تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از گذشتن ۱ روز از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.

گفتم

تا ۱۳ ماه دیگر در شرایط خطرناکی قرار خواهی گرفت که جانت به خطر خواهد افتاد. آن روز هوا آفتابی خواهد بود . در شروع روز باخودت فکر خواهی کرد که چه روز خوبی دارم. اما درست همان روز خطری در کمین توست. چتر نجاتی که در فنجان میبینم خبر از آن دارد که اگر سریع عکس العمل بخرج دهی میتوانی از این خطر رهایی یابی
. بیشتر مراقب زندگیت باش. حلقه شکسته ای در فالت می بینم. این را یک هشدار جدی درنظر گیر. اگر ازدواج کردی بسیار از زندگیت محافظت کن که خطر در کمین است و این حلقه شکسته خبر از جدایی می دهد. اگر هم ازدواج نکردی یک شکست عشقی در پیش داری که البته می توانی از آن جلوگیری کنی
. به هر فردی که به زندگیت وارد میشود اعتماد نکن. به تازگی فردی نادان وارد زندگی تو شده که تو را آزرده خاطر کرده است. از وی دوری کن وگرنه تا ۲۸ روز دیگر ضربه بسیار بدتری از وی خواهی خورد.
. یک اتفاق خوبی که انتظارش رو نداری واست رخ میده،  این شانس و اتفاق خوب میتونه ارث باشه، میتونه برنده شدن توی قرعه کشی یا سود کردن تو یک معامله باشه.