2777
2789

واقعا نمیدونم چرا بعضیا هستن کلی مشکل روحی روانی دارن و خودشونم قبول دارن و میان تاپیک میزنن اما فقط دنبال راه های الکی هستن که دوروزه همه مشکلاتشون حل بشه و خیلیاشون حاضر نیستن پیش تراپیست و روانشناس برن فقط چون درمان اصولی زمان بره. واقعا نمیدونم چرا. من خودم قبلا خیلی مقاومت میکردم ولی از وقتی رفتم فهمیدم زندگی کردن یعنی چی و واقعا تازه دارم نفس میکشم. مشکل من خجالتی بودن و چیزای پیش پا افتاده بود که گفت شیش سال زمان میبره و بایذ ادامه بدی و طبیعیه. اخه عادتی که توب بیست سال یا سی سال نهادینه شده چجورب ممکنه دوروزه رفع بشه؟؟؟  خواهشا خودمون رو گول نزنیم. اگر کسی هزینشو نداره اوکی ولی اگر داری و میتونی برو حتما. شاید فکر کنی بعد یه مدت خود به خود رفع میشه ولی اینجوری نیست. مشکل تو فقط شکل عوض میکنه. مثلا ترس جاشو میده به خشم و تو فکر میکنی ترست درمان شده.. 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فازشون اینه ک بخان فقط ی جلسه تراپی برن هزینه هنگفتی باید بپردازند مثل خود من

عزیزم تراپی هزینش زیاده بله قبول دارم ولی ارزش زندگی کردن به داشتن روح و روانی سالمه. اگر نری مشکلات خیلی زیادتری به وجود میاد. قطعا میدونی که مشکلات اعصاب، مشکلات جسمی هم به وجود میاره. ما عادت داریم روانمون رو درمان نکنیم ولی بعد که زد به قلبمون هرجور شده متخصص قلب هزینشو جور میکنیم 

یه حد زیادیش پیدا نکردن روانشناس حاذق و مشکل مالیهاگه کسی مشکل حاد باشه ماه اول حدود ۴_۵ میلیون پول ...

گفتم کسی که هزینشو نداره بحثش جداست. مخاطبم کسایی هستن که اعتقادی به درمان شدن ندارن و فکر میکنن لوس بازیه که تازگیا مد شده

عزیزم تراپی هزینش زیاده بله قبول دارم ولی ارزش زندگی کردن به داشتن روح و روانی سالمه. اگر نری مشکلات ...

خود من بشدت بهش نیاز دارم حتی چند بار رفتم ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم بخاطر هزینش کی گفته ما نمیخاییم یا قبول نداریم والا هم دوست داریم هم قبول داریم اما کو هزینش اگه نظام پزشکی خیلی ب فکر کردم بود باید روانشناس ها و روانپزشک ها رو هم می‌برد زیر نظر بیمه

خود من بشدت بهش نیاز دارم حتی چند بار رفتم ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم بخاطر هزینش کی گفته ما نمی ...

عزیزم اول تاپیک رو درست تا اخر بخون بعد اصلا بیا کامنت بزار

نوشتم کسی که هزینشو نداره بحثش جداست. مخاطب من شمایی که هزینه تراپی نداری نیستی و نبودی. کسی کار به تو نداشت. درست تاپیک بخون بعد حرف بزن

عزیزم تراپی هزینش زیاده بله قبول دارم ولی ارزش زندگی کردن به داشتن روح و روانی سالمه. اگر نری مشکلات ...

گلم من تجربه تراپی دارم 

صحبت شمارو هم کامل قبول دارم

منتها با مواردی که داخل سایت خوندم، مسلما خانمی که همسرش ۱۰ تومن دریافتی داره نمیتونه ۴ تومنش رو پول تراپی بده

قضیه فراتر از فکر ماست

درواقع سلامت روان در حد سلامت جسم در کشور باید حائز اهمیت و شرایط برای عموم مردم فراهم شه

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

گلم من تجربه تراپی دارم صحبت شمارو هم کامل قبول دارممنتها با مواردی که داخل سایت خوندم، مسلما خانمی ...

میدونم عزیزم. من کسایی رو میگم که دارن و نمیرن. مثل خود من که مامانم هزینه تراپی بهم میداد ولی من نمیرفتم و اعتقاذ نداشتم. مخاطبم اینجور افراد بود که شرایط منو داشتن. نه کسی که پول نداره