2777
2789

قبلا حداقل مرد کار میکرد خرجی میاورد جهیزیم آنچنانی نبود مادربزرگ من کلا یه دست بشقاب برده بود واسه جهیزیه تازه مردا تو بعضی کارای خونم کمک میکردن اما الان زنای بیچاره هم باید بیرون کار کنن هم خونه داری و بچه داری اگرم خونه دار باشن و شوهرشون بهشون تو خونه کمک کنه همه یجوری صحبت میکنن انگار چه لطف بزرگی کرده خب زن و شوهر زندگیشون بر اساس عشق و محبته دیگه همش وظیفه بشه که اون زندگی فایده نداره 

جالبه که بیشتر خانوما به مردایی که کمک میکنن طعنه میزنن خود آقایون مشکلی ندارن واقعا چه وضعیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه گفتم کارکردن زن بیرون ازخونه زمانی خوبه که مرد هم توی کارهای منزل شریک باشه.ظرف بشوره.جارو کنه.بچه نگه داره.. زن هم کار بیرون‌وهم تمام کارهای خونه فرسوده وپیرمیشه

پارسا پسرمامان😍

به نظرت انتخاب خودشون نیست 

اموزه های اینستاگرامی زن مستقل زن مستقل 

بیرون کار کنم دستم تو جیب خودم باشه که هم حرف مارفرما بشنوم و ارباب رجوع هم در اخر وظایف خونه هم با من باشه

البته خانمهای موفق مستقل هم زیاد داریم قابل احترامم

فقط لطف خدا

جدایی از درصدی که درک و شعور زندگی دارند 

بنظرم یک عده از خانم ها زیادی تن پرور شدندو باتوقعات خیلی بیجا و به عکس یک عده از آقایون هم که زورشون میاد حتی کار کنند چه برسه مسائل دیگه دستشون بیاد میگن زن کار کن بده بخوریم 

انگار هیچی دیگه سر جای خودش نیست 

به نظرت انتخاب خودشون نیست اموزه های اینستاگرامی زن مستقل زن مستقل بیرون کار کنم دستم تو جیب خودم با ...

اخع بیرونم کار نکنی همش از صبح تا شب میشه بچه داری و بشور بساب اخرشم باید از شوهره پول بگیری واسه یذره خریدم دودوتا چهارتا کنی

اما الان من کار میکنم با اینکه حقوقم کمه ولی یه موقع یچیزی دلم بخواد همون لحظه میخرم

زن و مرد باید باهم کار کنن. حقوق یه نفر دیگه کفاف نمیدهگذشت زمان خرجی دادن و خونه دار بودن

خب عزیز من باهم کار کنن اما مردم وظیفه داره کارای خونه رو انجام بده اگه خانم خانه دارم باشه حتی که خودش از کار بیرونم سخت تره بازم آقا باید سعی کنه تا جایی که میتونه کمک کنه

ولی موافقم یسری خانما دیگه خیلی فاز مستقل بودن برداشتن شوهره واسه اینکه میره سرکارم منت میزاره😂

من هرروزی که دانشگاهم شام و جارو برقی با شوهرمه 

از روی اجبار هم نبوده خودش گفت بهم یا مثلا شستن توالت و حمام رو شوهرم انجام میده چون من حالم بد میشه من گزدگیری میکنم خونه رو 

کلا تقسیم کردیم کل کارارو باهم